Final öncesi bölümden umutluyum, bütün sezonu bugün toparlayacaklar inş Spoiler,mesajı görmek için tıklayın.< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 29 Temmuz 2024; 1:56:59 > |
House of the Dragon (2022 - ) | HBO (77. sayfa)
-
-
Belki linç yiyeceğim ama altıncı bölüm yedinci bölümden daha keyifliydi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
cole olmaması bile iyi bölüm demek için yeterli
-
Mükemmel bölümdü son 15 dakika çok güzeldi.
-
10 üzerinden 9 4. Bölüm halen daha en güzel bölüm bu sezonun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Son 10 dk dışı yine tırt.
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.silverwing'i alan adam bana aemond'lara doğru dönecek gibi geldi...Vermithor'un eleman sağlam bir tip... EDİT:
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.bir de rhaena o kayıp ejderhayı alırsa vhagar'ın vay haline....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moldova_lover -- 29 Temmuz 2024; 16:50:9 > -
-
Bölümler çıktığı gibi hafta hafta izleyenlerde beklenti daha yüksek oluyor. 1 hafta bekleyince biraz fazla şey olsun beklentisine giriyorlar.
E dizi de yavaş ilerleyince beklentiyi karşılamıyor.
Bir de Türkiye'deki genel seyirci kitlesi de Spartacus'teki abnominalleri seven kitle olduğu için her bölüm ejderhalar it dalaşı yapsın falan istiyorlar o da olmayınca her bölüm beklentiler karşılanmıyor.
-
Yiğidin hakkını vermemek olmaz..Bölümde en çok tully denen bebe'nin postaları hoşuma gitti.Amma posta koydu
Bebede iş var.
-
Son 25 dakika neydi be tüm sezona değerdi heyecan tavan efsaneydi be
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.son sahnede uçarak gelen silverwing,biri syrax arkadaki büyük olan hangisiydi? -
Açık ara Dizinin ilk sezonu dahil en iyi bölümü bence, Hikaye anlatımı desen var ejderhalar desen ayrı bir olay tüylerim diken diken oldu
-
Harika bölümdü tam bir GoT bölümü tadı bıraktı ağızda. Muhtemelen dizi haftaya epik bir sezon finali yapacak ama genel olarak sönük bir sezon oldu.
-
holy şirk
güzel bölümdü.
büyük olan vermithor da küçüğünün adı ne?
bir de yabani ejderha var idi ona ne olacak acaba
-
Koyu gri olan Silverwing hocam oda Vermithor'un önceki binicisi olan ilk bölümde gördüğümüz bilge kralın eşinin ejderhasıydı yanlış hatırlamıyorsam.
Kitaplarda duvarın ötesine geçmek istiyor kraliçe lakin Silverwing itaat etmeyip geçmiyor bir türlü, Güzel bir hikayeside olan ejderha.
Diğer bahsettiğin ejderha sanırım koyunçalan adlı sheepstealer, Sanırım onun hikayeside
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Daemon'un kızı binecek sanırım, Dizinin başlarında zaten kaleden ayrılırken dağlara doğru gidiyordu, Kitaplarda başka biri biniyordu sanırım ama dizide böyle bir değişiklik olmuş sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glorfindel1907 -- 29 Temmuz 2024; 20:49:9 > -
Beyler bu diziyi ücretsiz izleyeceğimiz bir platform varmi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
cevap için teşekkürler hocam.
-
On numara bölümdü. Son bölümü de heyecanla bekliyorum. Ondan sonra da artık 2 3 sene bekleriz yine yeni sezon çıkmasını.
-
30₺ ye blutv al hocam uğraştığına değmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HDogus -- 29 Temmuz 2024; 22:30:29 >
Güzel normal bir bölümdü, yalnız bu diziyi yüksek kalitede izlemek lazım maalesef 360p ancak izledim, ejder sahneleri çöpe gitti.
Ben şurayı anlamadım zahmet olmazsa biri açıklayabilir mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X