Az önce fragmanda gördüm,2 bölüm kaldı diye yazıyor. ben 10 bölüm olacak sanıyordum..4.bölümün son 20-25 dk'sı hariç hiç bir şey izlemeden sezon bitiyor... |
House of the Dragon (2022 - ) | HBO (76. sayfa)
-
-
-
Adamın youtube ‘da incelemesi var. Aslında öpüşmelerine tepki göstermiyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
s02e06
Game of thrones final bölümünden sonraki en düşük puanlı bölüm oldu. kepazelik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 24 Temmuz 2024; 0:21:29 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.kabul ettiği zenci targaryen mi -
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
o gay değilmiydi ?
-
alet çalışıyorsa, çocuk yapmasına engel değil.
ama babası hakkındaki bilgi %100 doğru olmayabilir, o yüzden kitapları okuyan arkadaşlar daha net cevap verebilir.
Hiç katılmıyorum buna.Senin açından tabiki daha keyifli olmuştur ama genele vurduğumuzda Harrenhallı anlatacaklar diye dizinin gözde karakterini öldürdüler. Daemon şuan seyircinin gözünde tırıvırı bi adam. Karakterin işleniş biçiminde 1. sezon arasında aşırı fark var.
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Hele Annesiyle olan yatak sahnesi, alys ile askerlik arkadaşı konuşmalarına, cadı karının sürekli adama saygısızlık yapması,haftalarca zehirleyip daeomun gibi bir adamın bunu hala anlamadığı, sürekli gerizekalı gibi gösterme çabalarına hiç girmiyorum Diziden beklentiyi azalttım. Bu hafta gelecek olan bölümde belki GoT gibi her sezon finalden önce bölümleri güzel yaparlar ama önemi yok artık. Genel olarak çok ağır ilerleyen, hiç tatmin edici olmayan bi sezon oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 24 Temmuz 2024; 5:51:10 >
-
Hiç bir karakter gelişimi olmaz mı ya koca 2 sezonda. Bi fight atacaklar diye 2 sezon 5 bölüm bekledik şimdi yine durağan devam eden eşcinselliğe vuran zencileride seviyoruza yürüyen bir iş. Şaka gibi yani ne diyaloglarda bir kalite var nede işleyişte. Bir işin içinden bu kadar geçilebilir mi bilemiyorum aklı başında bu işi sürdürebilecek yazar yönetmen yok mudur ?
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Açlıktan kıvrılan Kral şehri sakinleri Alicent ve Helena'ya sebze mi fırlattı ben mi yanlış gördüm acaba? Kaç bölüm önce Jahaerys öldüğünde kötüydü Rheanyra, şimdi hemen iyilik meleğine döndü iki yenecek şeyler gönderdiğinde. Tamam açlıktan kırılıyor olabilirsiniz ama önce fırlatacağınıza mesela kaynatıp yemeğini yapmanız daha mantıklı olabilirdi. :D Aemond sonunda Otto'nun dönmesi gerektiğini akıl etti. Aegon'dan sonra bu iki karakter aşırı derecede hayal kırıklığı yarattı bende. Daeron'un Hightower gelenekleriyle yetişmesinden dolayı ondan umutlanmaya başladım bir tek. Rheanyra savaşı kazanamayacağını falan söyledi resmen. Yahu senin dik duruşlu, kararlı ve gerektiğinde sert bir karakter olman gerekiyor. Olumlu bir şey yazmam gerekirse Ejderhanın binicisini seçme sahneleri güzeldi. Tully lordu öldüğüne göre herhalde artık Daemon Nehir hanelerini bir araya toplayacak ve orada bir savaş göreceğiz gibi. Bir sonraki bölüm beklenenden daha iyi olabilir diye umuyorum. İlk sezon işe Yeşiller mi Siyahlar mı taraf seçme konusunda aşırı yükselmiştim ama şuan hangisi daha çok hak etmiyor yarışı izliyor gibiyim. Öf neyse bu kadar hevesle beklediğim şeyde ve taraf tutacakken beni nötrleştirdiğiniz için teşekkürler.
-
Şuan takip ettiğim tek kanal bu evren için, Söylediğin gibi olması anormal bir durum değil sadece bu şekilde bağlanması sıkıntı olayların.
Diziye gerçekten yazık ettiler bence, Aegon, Sunfyre ve şuan Daemon karakterlerini özellikle harcadılar daha iyi olabilirdi herşey kesinlikle.
-
Dizide ruhsuzluk var ama yine de izlettiriyor. Son iki bölümün daha iyi olacağını düşünüyorum.
-
1. Sezonun finalinde yükseğe çıkan bir dizi 2. Sezon nasıl bu kadar yere çakılır. Nasıl bu kadar kötü olur aklım almıyor. Dizi berbat devam ediyor yoklukta izliyoruz mecburen. Evrenini sevdiğimiz için katlaniyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok sıkıcı. İzlerken bitirmekte zorlanıyorum bölümleri. Sırf GOT hatrına izlemeye devam ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vuslatteri -- 26 Temmuz 2024; 20:58:42 >
Millet o kadar kötülediki bu gece başladım korka korka 5 bölümü izledim. O kadar kötü değil. Ekşiden ordan burdan okuyorlar yorumları koşullanıyorlar. Beğenmeyenler ne izliyor merak ettim. Netflixin piyasayı mahvettiği bu dönemlerde çok güzel dizi. Daha iyi olurmuydu olurdu ama sıkmadan izlettiriyor dizi kendini.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arondir -- 27 Temmuz 2024; 10:19:1 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dizinin sıkıntısı fazla ağırdan ilerlemesi ikinci sezon özellikle yani şu 6 bölüm rahatlıkla 3-4 bölüme sığdırılabilirmiş, Bir kaç karakterin biraz değiştirilmesi var birde izlenmeyecek dizi değil kesinlikle.
-
Dizi olarak baktığımızda kötü değil ama benim hayal ettiklerimden uzak olduğu için kendi adıma hayal kırıklığım var sadece. Bence eleştirinin çok olması aynı zamanda dizi ve evrene verilen kıymetle alakalı.
-
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Spoiler diziyi kötüleyeceğim diye ne izlediğini bilmiyor adamlar orda balık kraliçesi dedi ve balık attı bir balık bulup yiyorlar bıkmışlar. Hoş ızgara çinekop bıkmadan yerim herhalde ben şahsen arada kalamar tava kaçamağıyla bir sene geçirim :D
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X