rhaenerya nın sivil haline kimse yaklaşamaz yine de, özel çaba sergiliyor olmalı |
House of the Dragon (2022 - ) | HBO (75. sayfa)
-
-
Merak ettim arattım, keşke görmeseydim. Dizideki halleri çok iyi.
-
lgbt durumlarının yansıması gibi görünüyor, vardır bi sebebi, kimse potansiyelini bu şekilde kullanmaz çünkü
-
Şu mesajımda Jaehaerys'in babası Maegor demişim, Aenys olacaktı düzelttim.
Ne yaptıysam yazdığım yeni metni forum hatasından dolayı gönderemedim. Boşa gitmesin diye resim olarak paylaşıyorum. Büyütemeyenler için görsel-1 / görsel-2 / görsel-3
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 21 Temmuz 2024; 15:50:57 >
-
Anakonuya ekletebilir miyiz bunu herhangi yönetici devralsa şu meseleyi? Bende ejderhaların, targeryan soyağacını paylaşmıştım anlaması kolay olsun diye. Şimdi nerde bulamıyorum 1. sezonu izliyorduk o dönem.
Konuyu açıp gitmek bu kadar kolay olmamalı, bi yöneticiyle görüşüp gönüllü biri devralıp faydalı yazılar ve görseller eklerse daha iyi olur. Bu evren çok geniş çünkü.
-
Yeterince beğeni alan mesajlar ana mesajın hemen altındaki kısımda yükselerek hit yorumlar içinde görünüyor. Yani ancak iyi yorumları beğenirseniz faydalı mesajlar daha çok kişiye görünür olur.
-
Aslında yeni bir konu açılıp bu şekilde bilgiler yazılabilir dizilerden ayrı olarak güzelde olur bence.
-
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın."en büyük ejderja, diğer iki küçük ejderhayı ısırdı ve öldürdü. bu kadar... 4. bölüme ithafen Şu yorumun beğenide öne çıkması ne yazıkki dediğinize gölge düşürüyor hocam. Dizi hakkında bilgisi olmayan, konudan bağımsız post kasayım, beğeni alcam diye sallayan çok güruh var. 10 yıl önceki GoT konusunda azor-ahai teorileriyle dolsun taşsın istemiyorum çok basit birşey istiyoruz. ancak ben bilgi bulmak için reddite girip öğrenmiyim, bu forumda da bilgi kaynağı olsun ana konuya 2-3 faydalı bilgiler eklenirse böyle yorumların atılmasında elbette sakınca yok.
@Nat Alianovna yardımcı olurmusunuz bu konuda ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 21 Temmuz 2024; 15:55:42 >
-
6. bölüm süper ötesi olacak gibi bir his var içimde. Önceki sezonlarda da mutlaka bir tane böyle bölüm olurdu.
-
Fena bölüm değildi.
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Seasmoke olayını yarım bırakmaları hoş değil. Nasıl tameledi, seasmoke neye göre seçti göstermeleri lazım. Ayrıca sheepstealer i göremedik, sanırım bu bölüme bütçe yetmedi. Ufaktan o vadide gösterseydiniz bari. Yine de o sheepstealerin binicisinin değiştirmeleri doğru seçim, herşey kitapla uyumlu olmak zorunda değil -
çok yazık. ilk sezonun tadı damağımızda kaldı resmen. sezon başı 2 saatlik 34 bölümlü dizi mi çekiyorsunuz, bu kadar filler bölümün anlamı ne abi. 2 yıl bekledik dizide 4. bölümdeki yalandan bi ejderha savaşı dışında bir şey göremedik. hem anlamsız boş sahnelerle dolduruyorsunuz hem de tamamında kaynak materyalden sapıp saçma salak iş yapıyorsunuz. zamanında power is power raconu, chaos is a ladder repliği vs. bunların da hiçbiri kitapta yoktu ama ne kadar güzel sahnelerdi. dümdüz diyalog hepsi he. yaz kardeşim diyalog böyle yaz. ya da ıkına ıkına 3 sezon edecek hikayeyi körün bi tarafları zorladığı gibi uzatmaya kalkma. hiçbir aksiyon yok, ama hiçbir hikaye gelişimi de yok. aemond niye böyle yapıyor, daemon'a ne oluyor, hangi karakterin yaptıklarının arkasındaki motivasyon ne bilmiyoruz. hiçbir karakterin gelişimini düzgün göstermediler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kogmen -- 22 Temmuz 2024; 8:37:47 > -
Esasında başka birisinin devralması mantıklı. İlk mesaj en ufak bilgi içermiyor. Konuyu açıp kaçmış vatandaş.
-
yine çok sıkıcı bölümdü,abla vermithor'a binecek diye bekledik o da olmadı.Fragmanda sanki onu gösteriyorlardı.
-
Seasmoke sahneleri çok güzeldi lakin bir sonraki bölümde olacakları bu bölüm ile birleştirebilirdi bence, Bu sezonun en büyük sorunu aşırı yavaş ilerlemesi bence.
-
açmayın öbüşen karılar
-
boş geçen bir bölüm
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.çok tepki vardı heralde abd de neden ejderhaya zenciler binmiyor diye ejderhalı zencimiz de oldu -
Kaliteli senaryo yok
Kaliteli diyalog yok
Keyif veren, izleten karakter yok
Bütün bunlar yerine sjw ve ensest saçmalıkları var. Bütün tartışmayı buraya çevirip dizinin kalitesizliğini örtmeye çalışıyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Haftasonu tekrardan GoT'a başladım. GoT'un diyalogları, karakterleri ile bununkileri karşılaştırınca "ne izliyoruz biz?" oluyorum. Bu kadar mı fark eder ya? Ejderha savaşı dışında bu sezon kayda değer bir şey yok, böyle sardırıp sardırıp izlesem bir şey kaybetmem yani. Irkçı değilim ama arkadaş zenci targaryen falan nedir ya gözünüzü seveyim. Lotr dizisindeki zenci elf gibi? Abi bunlar tasarlanmış karakterler, niye gözümüze sokar gibi şeyler yapıyorlar anlamıyorum ki. Yani şu Velaryon hanedanı resmen saçmalık. Biz kraliçenin atağa geçmesini bekliyoruz o her bulduğuna yapışıyor. Lord Baelish, Lord Varys gibi karakterler yok, bi Otto vardı onu da saraydan uzaklaştırdılar. Bu dizinin bi olmamışlığı var, ağızda kekremsi bir tat bırakıyor. Yani izliyorum ama eh işte. Berbattı bu bölüm, berbat.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Maalesef rezil bir bölüm daha öpüşmeylede üstüne tüy diktiler bu sezon çok büyük hayal kırıklığı oldu böyle devam edecekse 3.sezona gerek yok
-
Dizide tek sevdiğim nokta Harrenhal sahneleri oluyor. GOT evreninde de sürekli lanetli olarak adlandırılan kalenin, aslında neden ve nasıl bu söylentilere maruz kaldığını çok daha iyi anlıyoruz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X