Şimdi Ara

House of the Dragon (2022 - ) | HBO (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.687
Cevap
35
Favori
60.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

House of the Dragon (2022 - ) | HBO

Bu da Targaryen'lerin full aile ağacı (büyük resim)

House of the Dragon (2022 - ) | HBOreddit
    From the UsefulCharts community on Reddit: Complete family tree of House Targaryen
    https://www.reddit.com/r/UsefulCharts/comments/103wm5d/complete_family_tree_of_house_targaryen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 17 Temmuz 2024; 23:15:30 >

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

Keşke sivildeki halini görmeseydim. Bu hallerini görünce büyüsü kaçıyor. Gerçi hiç sevmediğim kötü bir karakter ama olsun. Ser Criston'a da gıcık oluyorum :)

• Bence normal izlenebilir bir bölümdü. Beni çok sıkmadı nedense..

Bir şey soracağım bu Vhagar en büyük ejderha mı ? daemon 'ın ejderhası nasıl güç olarak?

• SW4RTHY kullanıcısına yanıt

Hocam en büyük ejderha Balerion ama sürücüsü kim onu bilmiyorum. Daemon'ın sürdüğü ejderha Caraxes. Boyut olarak çok büyük bir ejderha değil. Kaçıncı bölüm olduğunu hatırlamıyorum ama mahzene inip şarkı söylerek uyandırdığı ve tam göremediğimiz ejderha Vermithor'du. Vhagar'ın bi tık küçüğü oluyor Vermithor. Son bölümde bunun mesajını verdiler, Targaryen soyundan gelen ama başka ailelerle evlenmiş insanları bulup bu sahipsiz ejderhaları onlarla eşleştirecekler muhtemelen.

Edit: Şunu da atayım, kim kimin ejderyası belli olsun. House of the Dragon (2022 - ) | HBO 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heyea -- 18 Temmuz 2024; 8:37:51 >

• bu da güncel dar aile tablosu. İsimleri birbirine karıştıranlar için faydalı.

• Balerion ve binicileri hakkında (güncellendi):

Bilinen en büyük ejdarha olan Balerion, daha bir at boyutunda bile değilken Daenys Targaryen tarafından sahiplenildi. Daenys, Fatih Aegon'un 5. kuşak büyük annesidir. Balerion'un ilk binicisi (Fatih) I. Aegon Targaryen'dir. Dizide güncel zamanda Aemond Targaryen'in bindiği yaşlı Vhagar'a, o dönem I. Aegon'un kız kardeşi ve eşi olan Visenya Targaryen biniyordu ve Balerion ile birlikte pek çok sefere çıktılar. I. Aegon'dan sonra Balerion'un 2. binicisi, I. Aegon'un Visenya'dan olan oğlu (Zalim) I. Maegor Targaryen'dir. Babasının ölümünden sonra tahta çıkan ve babasının Rhaenys'den olan oğlu (Zayıf) I. Aenys Targaryen'in izni ile Balerion'a sahibi olmuştur ve abisi Aenys ile birlikte hüküm sürmüşlerdir. Balerion'un son binicisi ise, 1. sezonda gördüğümüz, rahmetli kral (Barışçıl) I. Viserys Targaryen'dir. Henüz yaşı çok genç bir prens iken, Balerion yaşlılıktan ölmeden önce bağ kurmuş ve kısa bir süreliğine biniciliğini yapmıştır. I. Maegor, dizinin ilk bölümünde gördüğümüz Viserys'in dedesi olan (Bilge) I. Jaehaerys Targenyen'in amcasıdır.

Bir başka bilgilendirme mesajım için tıklayın

Balerion'un devasa kafatasını HoD ve GoT'da sergilenirken görmüştük:

(Fatih) I. Aegon ve kız kardeşleri ve eşleri olan Visenya ve Rhaenys, Balerion ile Westeros'u fethederken:

(Fatih) I. Aegon oğlu (Zalim) I. Maegor, Balerion ile Sept of Remembrance'deki inanç militanlarını katlederken:

1. sezon 1. bölümde, (Zayıf) I. Aenys'in oğlu (Bilge) I. Jaehaerys, tacı torunu I. Viserys'e devrederken. Fatih, bu kralın dedesi idi:

1. sezonda, Laena Velaryon, I. Viserys'e Balerion'a binme deneyimini ve Vhagar'ın olası yerini sorarken:

1. sezonda, yaşlı Vhagar, Laena Velaryon'un isteği ile onu yakarak acısına son verirken:

1. sezonda, Daemon Targaryen'in ziyaret ettiği ejderhanın Vhagar'dan sonra en büyük ejderhalardan biri olan Vermithor olduğu düşünülüyor:

(Fatih) I. Aegon'un atalarını gösteren aile ağacında, Balerion ile bağı olanları kırmızı işaretledim. Fetihten sonraki yeni çağın aile ağacı için tıklayın.

Bonus bilgi / Fatih I. Aegon'u anlatan bir dizi söylentisi var. Çıkarsa Balerion'u bolca göreceğiz:

House of the Dragon (2022 - ) | HBOkayıp rıhtım
    Aegon Targaryen'i Konu Alan Yeni Bir "Game of Thrones" Dizisi Geliyor – Kayıp Rıhtım
    https://kayiprihtim.com/haber/aegon-targaryen-yeni-game-of-thrones-dizisi/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 21 Temmuz 2024; 15:28:35 >

• XanthiN kullanıcısına yanıt

Emeğinize sağlık hocam, teşekkürler. House of the Dragon (2022 - ) | HBO 

• XanthiN kullanıcısına yanıt

Hocam böyle bilgileri yazın, bilgilendirin bizi.

• Eline sağlık dostum güzel bir bilgilendirme yazısı olmuş.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fatih dizisi çıksada bence Balerion'u fazla göreceğimizi düşünmüyorum, En fazla Vhagar kadar görürüz sanırım...

Targeryan dönemlerinin en fazla ejderhaya sahip olduğu ve belkide en önemli dönemi anlatan bu dizide dahi doğru dürüst göremiyoruz ejderhaları, Gerekirse paranın musluğunu açıp çekeceksin madem böyle bir dizi yapıyorsun.

Mesela Sunfyre gibi müthiş bir ejderhayı bize göstermeden harcadılar resmen, O kısacak sahnelerde bile hayran kaldım izlerken çok güzeldi tasarımı vs.

Bu arada Vermithor'un dizinin bu döneminde en güçlü ejderha olduğunu düşünüyorum ben yaşı nedeniyle.

• bu vermithor mu?Geçen sezon finalinde daemon'un uyandırdığı bu ejderha mıydı?

House of the Dragon (2022 - ) | HBOScreen Cultureyoutube
    #HouseOfTheDragon #GameOfThrones #HBOMax Watch the 'Episode 6 New Trailer' concept for HBO's House of the Dragon Season 2 (2024) (More Info About This Video Down Below!) 𝗚𝗲𝘁 𝗡𝗼𝗿𝗱𝗩𝗣𝗡: https://bit.ly/3cSyrYO Use Coupon Code: SCRNCULT Use the code to get 68% off on a 2 Year Plan + 3 Additional Months FREE! Let us know what you think about it in the comments down below! We've got more cool stuff for you! Subscribe! ► http://bit.ly/2NyxDcI We also post cool stuff & updates on Instagram! Follow ► http://bit.ly/2HHjbeT The inspiration behind this video: House of the Dragon season 2 just teased two huge betrayals Rhaenyra will suffer as the Targaryen civil war continues to escalate. Up until Rhaenys’ death, Rhaenyra was trying to keep the Targaryen dragons out of the battlefield because she knew mutual destruction would start happening as soon as those beasts were brought into the conflict. However, following the battle at Rook’s Rest, it is now clear that the Dance of the Dragons will be fought in the sky too. This makes the dragonriders even more important for teams Black and Green. Rhaenyra rules from Dragonstone, meaning she has more dragons available than Team Green. That said, the Blacks simply do not have enough dragonriders for all the dragons that they have available, which is a problem. Team Green may only have one suitable dragonrider after what happened to Aegon, yet Vhagar happens to be the most powerful creature in the world right now. To defeat Aemond and his ancient dragon while also fighting the war on other fronts, Rhaenyra will need more dragonriders. Thank You So Much For Watching! Stay Tuned! Stay Buzzed! ────────────────── house of the dragon,house of the dragon trailer season 2,house of the dragon season 2,house of the dragon season 2 hbo,house of the dragon season 2 trailer,house of the dragon season 2 teaser,house of the dragon season 2 teaser trailer,house of the dragon season 2 official trailer,hotd season 2 trailer,hotd season 2,hotd season 2 teaser,hotd,hbo,max,house of the dragon season 2 new trailer,house of the dragon season 2 final trailer,house of dragons season 2 trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=nAZqVtHkewo
  • Moldova_lover kullanıcısına yanıt

Son sahnedeki vermithor hocam ilk sahnedeki seasmoke.

• Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt

Vhagar'dan sonra evet gibi. Dizide Vhagar 180, Vermithor 100 yaşlarında ortalama.

• Deamon ağabey kurban olayım yatmadan önce bi Ayetel Kürsi, ya da Fatiha falan oku. Vallahi şu inli cinli rüyalarından gına geldi artık ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -BurakBey kullanıcısına yanıt

Deamon'lu o sahneler güzel. Sevdim ben o lanetli kaleyi. Heyecanlı oluyor House of the Dragon (2022 - ) | HBO 

• İlk sezondan daha kötü diyenler için olması gayet doğal. Çünkü Viserys ve Otto diziyi taşıyordu. Şuan bu tarz ağırlıkta biri yok. Rheanyra'nın ipleri eline alması gerektiğini düşünüyorum ama o benim elime çocukken kılıç değil kupa verdiler ben ne yapayım diyor.

• 6. Bölüm ne zaman gelir arkadaslar Got ve house of dragon gibi önereceğiniz başka diziler varmi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kronikyorgun kullanıcısına yanıt

Pazartesi geliyor yeni bölümler.

Eyvallah hocam kaç bölüm gelecek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.