Şimdi Ara

House of the Dragon (2022 - ) | HBO (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.687
Cevap
35
Favori
60.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bölüm harikaydı.Aegonu öldüren aslında aemond muydu, bana mı öyle geldi. Zaten abisi çekemiyordu kralı. Fırsattan istifade hem Rhaenys hem de aemona daldı sanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pratik Adam -- 9 Temmuz 2024; 19:46:45 >
  • o neydi gııızz..off çok iyi bölümdü müziklerde efsaneydi..

• millet 2 ejderha gördü diye gaza gelmişte ortalama bir bölümdü

reyting kazandırcaz hype yapacağız diye boşu boşuna

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    rhaenys öldü. yahu ufak ejderhayı halletmişsin binicisi de büyük ihtimal öldü vhagar a da ufak hasar vermişsin ne işin var git köyüne ne dönüp attack diyorsun neyine güveniyorsun karşındaki 2 kat büyüğüne biniyor.

vhagar da hayvan gibi nasıl halledecekler bunu

bu arada vhagar ile ilgili wikide bir şey gördüm spoiler..

Spoiler,

meleys fs 129 da öldü vhagar da fs 130 da ölüyormuş sezon bitmeden ölür herhalde ?

edit: ağır spoiler

Spoiler,

la karakterlerin hepsi fs130 da ölüyor. 1 yılı kaç sezona yayacaklar şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 9 Temmuz 2024; 6:17:14 >

• Winter Is Coming kullanıcısına yanıt

3. sezon kesinleşti ordada tutarsa 4. sezona yayacaklar hocam.

Spoiler,

Vhagar vs Carexes fightını 3. sezona bırakırlar zaten dizi orda bitiyor gibi birşey kitaptan yanlış hatırlamıyorsam.

3. sezonu beklerken araya dunk and egg serpiştirecekler, oda güzel bir hikaye bir süre meşgul eder.

Daha sonrada ver elini Fatih Aegon..

House of the Dragon (2022 - ) | HBO

• Pratik Adam kullanıcısına yanıt

Spoiler,

Evet, Aegon bölüm başından itibaren iplenmemesi, konseyde aemonddan ayar yemesi yetmedi üstüne annesinden ayar yemesi vs keçileri kaçırdı ve bi gazla savaşa gitti son darbeyide yine ailesinden aldı. Bölümde bunu çok güzel işlediler, herkes aegona acıyor şuan.
  • Mükemmel bir son 15-20 dakika izledik. Umarım buna yakın kalitede devam ederler.

zaten dediklerin kitapta var esas kapışmada orada olacak efsane bir dövüş olacak

• Bucephalas B kullanıcısına yanıt

130yıl önceye gidip aegon u işleyecekler hocam zannetmiyorum. anca başka diziye bence.

Zaten yeni dizi olacak bu diziyle demedim House of the Dragon (2022 - ) | HBO 

not: resim ai fan yapımı.

aegon dizisi çıkma ihtimali %10 falan. Hatta valyria ile başlasalar hikayeye lotr falan silinir piyasadan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 9 Temmuz 2024; 16:14:41 >

Milletin gaza gelme sebebi kitaplara bağlı şekilde ilerliyor olması ve bunu çok güzel yansıtmış olmaları zaten, Eleştirmek istenirse evet illaki bulunur tabiki bir çok şey lakin dizi sonuçta bu izleyip keyif almaya bakacaksın.

• Bölüm çok iyiydi. Tabi aksiyon ön planda olunca çoğu kişi beğenmiş. Sonraki bölümlerin hepsi bu seviyede olmaz diye düşünüyorum. Belki final bölümü buna benzer olabilir.

• House of the Dragon (2022 - ) | HBO
  • dizide kim kimin çocuğu anlamak çok zor. isimleri zaten zor.

Spoiler,

anladığım kadarıyla kral aegon ve helaena hem kardeş hem karı-koca.
  • bcan402 kullanıcısına yanıt
    Doğru anlamışsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kötü bölümdü romantizm yapmaya gerek yok.

Kitaba göre ilerliyor doğru ama konuların işleyişi çok kötü. Hâla bi got seviyesinde değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinizmirliksk2 kullanıcısına yanıt
    Hiçbir dizi Got ilk 4 sezon seviyesinde olmaz
    Çünkü ilk 4 sezonda Asoiaf ilk 3 romana bağlı gidiyordu.

Scriptlerin hepsini GRRM 90larda ilk 3 romanda yazmıştı.

Hotd de ise Ateş ve Kan adli kitapta sadece bir katibin kendi bakış açısıyla yazdığı tarih kitabindan esinlenerek kendi senaryolarını yazıyorlar. Bu senaryo da o kadar kaliteli olmuyor

Yani Got ilk 4 sezon kalitesinde bir dizi daha gelmesi imkansız.

• Savaş sahnelerinin azlığı çok kötü, arada bin tane küçük savaş oluyor ama dizi hiçbirini çekmemiş maalesef.

Her savaşı atlayıp savaş sonunu gösteriyorlar

• Bu lanet olası seride neden sürekli birileri savaş olmasın diye çırpınıyor. Akışına bırakın arkadaş. Bırakın bu saçma şeyleri..

• ben abartıldığı kadar güzel, epik bulmadım 2x4'ü.

Spoiler,

en büyük ejderja, diğer iki küçük ejderhayı ısırdı ve öldürdü. bu kadar...
  • Güzel bölümdü ama got savaş sahnelerinin yanına yaklaşamaz. Hikayenin işlenişi ve ardından epik sahnelerde yaşadığımız heyecanlar bunda yok sıfır . Ne şaşırıyoruz ne üzülüyoruz nötr.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 22MARTLI -- 14 Temmuz 2024; 1:29:39 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.