Şimdi Ara

House of the Dragon (2022 - ) | HBO (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.687
Cevap
35
Favori
60.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• eşek herif her hangi bir siteye alt yazı yüklüyor mu?

• Altyazıyı nerede bulacağız?

• Ben de hiçbir yerde bulamadım altyazı, normalde bu saate kadar çoktan gelmiş olması lazımdı.

• ahh be eşekherif altyazısız kaldık

• 22MARTLI kullanıcısına yanıt

ben sadece hikayeyi izliyorum o yüzden çok umrumda değil iyiliği kötülüğü anlatılana bakıyorum sadece

• Erken final yapıp bitirseler keşke. O derece kötü oldu artık.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 3. bölümde iyi diyebileceğimiz sadece harrenhal kalesinin atmosferi sanırım.

• Moldova_lover kullanıcısına yanıt

Bu sene çevirmeyeceğini açıkladı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    geçen sezonun finalinde öfke ve üzüntünün muhteşem yansıtıldığı, oyuncunun şov yaptığı bir sahne ile sona gelmiştik. o öfkeye, o kine, o üzüntüye ne oldu? kadın birden bm barış elçisine dönüştü. bir de son bölümün sonundaki king's landing'e gitme işi ne saçmaydı ya. tüm arkaplan hikayesini geçtim, evladının öldürülmesini, bi iki gün önce seni öldürmesi için suikastçi göndermelerini, baban ölür ölmez tahtına çökmelerini geçtim. abicim olay sadece fiil olarak saçma zaten. bunu yapacak kadar mal bi karakter değildi bu ya.
  • Galiba artık her bölümünü bekleyeceğimiz, o duyguyu yaşatacak herhangi bir dizi çekilmeyecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oğuzhaan kullanıcısına yanıt
    çizgisini bozmazsa Severance 2. sezon.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıtma oldun yani geçmiş olsun kardeşim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 22MARTLI kullanıcısına yanıt

he kardeş sıtma oldum ya bi dizi ne abarttınız be yalan dolan sonuçta birilerinin fantezi dünyası salla geç

• Bilmeyenler için başta hatırlatayım Miguel Sapochnik (Hardhome, Battle of the Bastards, HotD'de pilot bölüm ve 6. ve 7.) bölümlerinin yönetmeni ve 1.sezonun Ryan Condal ile birlikte eş showrunner'ıydı. Rivayete göre Sapochnik eşi Alexis Raben (1.sezonda Talya rolündeki hizmetkar) için yapımcı kadrosunda yer istiyordu ve bu konuyu çok darlayınca HBO ile anlaşamayıp dizinin kadrosundan ayrıldı.

Miguel Sapochnik'in ayrılış sebebi konusunda HBO'nun büyük oranda haklı olduğu söyleniyor ama ne olursa olsun Condal'ın tek başına bu diziyi sırtlayamayacağı ortaya çıktı. Sapochnik'siz 2.sezon 1.sezondaki bıçak sırtı hissiyatı ve ciddiyeti veremiyor. Zaten ilk 2 bölümde yaprak kıpırdamadı kayda değer hiçbir eylem olmadı 3.bölüme de tam dizi artık başlıyor müthiş derken son 15dk'daki fiyasko senaryo ortaya çıktı. Sapochnik'in çektiği 1.Sezon 1.Bölümü 3-4 kez izlemişimdir daha hala gerek senaryo gerekse çekim açısından o sertliğe ulaşamadık dizide bir soft hava var herkes herkese trip atıyor, elini kolunu sallayan istediği yere girip çıkıyor.

Sadece bu bölümü çeken yönetmenin hakkını vereyim Harrenhal sekansı muazzamdı gerek atmosfer gerek diyalog açısından çok iyiydi.

• Bu sezon çok durgun...3.bölümün son 5 dk'sı hariç yine bomboş...

• Şu cinsellik içeren sahnelerin mokunu çıkarıyorlar artık.

• 4.bölümü ön gösterim izlemiş olanlar efsane bölüm diyorlar bakalım dedikleri kadar olacak mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewe34 -- 3 Temmuz 2024; 16:4:44 >
  • Vasatın altında gidiyor sezon.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilenler vardır Argumento kanalı bu evren hakkında takip ettiğim şuan tek kanal ve gerçekten buradaki bir çok kişinin duygularına tercüman olduğuna eminim.

Dizide özellikle Deamon'un gereksiz bir şekilde ezildiğini ve küçük düşürülmeye çalışıldığından bahsediyor gerçekten dediği gibi dizide erkek karakterlere karşı böyle bir durum varmış gibi ikinci sezon başladığından beri.

İlk 3 bölüm tek bölüme dahi sığacak yapıda bir hikayeye sahipti maalesef, İlk sezondan sonra pek iyi başlamadı bencede, Asıl olaylar 4. bölümle birlikte gelecek deniyor umarım güzel şeyler görürüz artık.

Ayrıca daenerysın ejderhalarının yumurtalarını Syrax'dan geldiğini gösterdiler, Lakin dreamfyre olarak kesin şekilde belirtilmiş bir durumdu buda sıkıcı bir durum olmuş. Kaldıki ilk sezonda gördüğümüz dreamfyre benzerlik olarak tamamen aynı şekildeydi GoT'da gördüğümüz üç ejderha ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glorfindel1907 -- 3 Temmuz 2024; 19:57:32 >

• 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.