Dizi iyi kötü bilmem ama sanat yönetmeni dizinin önünde gidiyor. |
House of the Dragon (2022 - ) | HBO (69. sayfa)
-
-
İlk bölümden daha iyiydi bence.
-
Bayram'da ilk sezonu tekrar izledim. Hikaye ne kadar büyüyecek daha bilmiyorum fakat hala GoT etkisi alamıyorum yapımdan. Kalite olarak LotR'dan katbekat üstün fakat bir GoT olmaya da çok uzak. Dizinin en hype tarafı sanırım Ejder vs Ejder olayları olacak sadece.
-
Bende izledim. Sanki bir sanat filmi gibi , çok durağan ve aslına bakarsan bir yavanlık hakim.
Hele ikinci sezonda olasnlar o kadar basit şeyler ki koskoca Targeryanlar bu muymuş dedim.
GoT aşırı kötü son sezonu saymazsak gerçekten çok iyi bir diziydi bu ise dediğiniz gibi GoT havası vermiyor herşey çok sığ.
-
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Dizideki sıkıntı şu gerek çocuğa yapılan suikast gerek Rhaenyra'ya yapılan suikast girişimi. Elllerini kollarını sallaya sallaya giriyorlar bu kadar basit mi ? Bilmiyorum bir derinlik yok dizide. -
-
işleyişe hıza bakılırsa bu dizi de sezonlarca sürer gibi eğer isterlerse, ilk sezon rjeynanın anında büyümesine bakarsak kısa tutulmak isteniyor da denebilir ama 3.sezon da bitmezse 8 e yolu var denebilir
-
kostumlu partiden sanırım bu foto
kadının 7-24 azer bülbül dinliyormuş gibi bir tipi var ama makyajla uzun saçma vs kurtarıyor.
-
İkinci bölüm durağan ama oyunculuk olarak iyi bir bölümdü. Aynı zamanda doğru bir cast yapıldığını gösteren bir bölümdü.
-
Hakaret etmeyin kadın diyerek. Kendisi non-binary lgbtq+ultra mega pro max grubundan. Bu röportajında da " kadın " rolünü oynamayı seviyormuş. Ve gerçekten iyiymiş
https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv/features/emma-darcy-house-of-the-dragon-interview-b2173714.html
-
x (formerly twitter)House of the Dragon Türkiye (@HODTurkey) on Xhttps://x.com/HODTurkey/status/1806945698908365052
-
Dizinin yeni sezonu BluTV ve TODTV de var bildiğiniz üzere. Bu iki platformdan izleyen biri var mı sansür vs. açısından sıkıntı durumları nelerdir?
-
Diznin yei bölümleri ne zaman yayınlanıyor. Keşke tüm bölümleri birden yayınlasalar böyel gerçekten çekilmiyor ya
-
Pazar geceleri.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
BluTV üzerinden izliyorum, sansür yok hocam
-
tod da 3. bölüm linkine tıklayınca sayfa bulunamadı yazıyor... paramızla korsan siteden izliyoruz.
-
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Şu Gizlice Kalelere Girip, Hedef isme kusursuzca yaklaşma saçmalığını kaldıramıyorum. E abi ne gerek var savaşa, Herkes İstediğine şap diye ulaşıyor. Birde Ne akla hizmet Kraliçe olarak Rakip tarafa gidiyorsun, Hiç bir gerçekliği yok, Hem de Hiç. 3.bölüm ile ilgili
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DcNeuS -- 1 Temmuz 2024; 16:4:12 > -
Got kalitesi yok izlemeyi bıraktım vallahi.
quote:
ölümü gösterip sıtmaya razı etmek hep iş yapar
Sıtma inşallah seni mutlu eder @BekirTemel.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 22MARTLI -- 1 Temmuz 2024; 16:58:10 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok kötü bölümdü
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Rhaenyra'nın güle oynaya şehire girip Alicent'in yanına kadar gidip konuşması kadar saçma ötesi bir şey izlemedim. Madem bu işler bu kadar kolay tutun 2 tane adam Aegon ve Aemond zaten kerhaneden çıkmıyorlar geldiklerinde indirsinler bitsin gitsin savaş -
İyice gülünç hale getirdiler diziyi. Gece 4:00'da seyrediyorum bir de. Çöp dizilere alışmış olanları rahatsız etmez, beğenirler. Ama kaliteli içerikleri tüketmeye alışmış kişileri yukarıda üyelerin bahsettikleri absürt durumlar rahatsız ediyor işte. 1-2 ergenin ben beğendiysem sorun yoktur türünde yaklaşımları ve beğenmeyenlere trajikomik şekilde laf sokma çabaları garip kaçıyor. Önceki sayfada vardı bir tane ve ona artı veren 2 kişi. Allah akıl fikir versin ne diyeyim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X