Şimdi Ara

House of the Dragon (2022 - ) | HBO (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.687
Cevap
35
Favori
60.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hikaye Baratheon'un tahtı almasına kadar gidecek herhalde...

• yarın büyük gün 🔴Caraxes🔥'simize kavuşuyoruz... ⬛teamblack🐉

• adolf1 kullanıcısına yanıt

Ne güzel olur aslında, 3. Sezonda bitirip atlayarak o döneme geçiş yapılsa harika olur çok iyi karakterler var hatta bir arada bulunan en iyi karakterlerin dönemi gibi tam.

• saat gece sabah arası olan 5 de geliyormuş dizi, güzel zamanlama hocam abd saati ile düşünüyorlar herhal

• korsan sitelerde var tod da hala yok. korsan sitelerde cehennemin kör dibindeki ülkelerin dilini ekleyip türkçe eklememiş. ingilizce altyazılı izlesem şimdiye biterdi.

tod a yeni geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 17 Haziran 2024; 5:31:14 >
  • dizimiz gelmiş

• Hafif bir başlangıç olmuş bakalım sezon neler getirecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Tod sisteminin avantajı nedir bir bakayım dedim ilk defada istediği ücrete göre içerik sayısı yok denilecek kadar az, İçerikler 4K olarakmı geliyor?

• dizinin çıktığı gün blu tv aboneliği bitmiş hb premiumun verdiği kod, işte hayattaki şans seviyesi  bu da yalan oldu spoilersiz yorum var mıdır?

• İlk bölüm için çok iyiydi bence, Duygusal ve gelecek olayların gelişimi açısından etkileyici olmuş.

• Sakin ve duygu yüklü bir bölümdü.

• sıçan temizleme için bu kadar kolay kalenin içine girmeleri bana saçma geldi açıkçası. Çıktıkları nokta direkt kralı görüyor, bir okçuyla geçmiş olsun, kral giderdi.

• ilk bölümün durgunluğunu yas tutmaya verelim.Bölümün güzel yanı kuzey ve sur idi.

• Oyunculuk olarak yine yüksek perde den girdiler. Ortam çok gergin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 17 Haziran 2024; 21:31:32 >
  • Şu sahnedeki gerilimi uzun zamandır bir film yada dizide hissetmemiştim.

• Fena bölümdü etkileyici.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuzeyi görünce tüyler diken diken oldu valla.

• acep daemon'un uyandırdığı arkadaşı bu sezonda görecek miyiz?

• Valla kan ve peynir olayı çok kötü yazılmış, kitaptaki etkileyiciliğin 10da 1 i yoktu çok büyük hayal kırıklığı yaşattı. Eğer gerçekten kitaptaki kadar etkileyici olsaydı, red wedding olayındaki etkileyiciliğin en az 5 katı olurdu etkisi ve ortalık yıkılırdı ama maalesef.

• İlk bölüm hayal kırıklığı oldu.

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Blood and Cheese berbat işlenmiş. Sadece sonuç doğru ama işleniş alakası yok denecek kadar uyumsuz. Daemon'ın Rhaenys'e bu kadar muhtaçmış gibi cümleleri hoşuma gitmedi. Rhaenys'i yağlamaktan başka bir amaç yok ve yanlış. Anlıyoruz tabii ama Rhaenyra'nın bu kadar sümüklü hali yeter, bir sonraki bölümde de böyle olursa iyice karakterden nefret ettirecekler. Yeşiller tarafındaki herkes ucube olduğu için o taraf beni fazla rahatsız etmedi. Fakat Helaena karakterini oynayan aktris çakmasına figüran rölü bile verilmemesi lazım. Rezillik olacağını dizi çıkmadan birkaç hafta önce Max YT kanalında sürekli onu göstermelerinden anlamıştım zaten.

Daha sonraki bölümlerde toparlar mı bilmiyorum ama beklentim şu an için bayağı düşük.

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.