Şimdi Ara

House of the Dragon (2022 - ) | HBO (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.687
Cevap
35
Favori
60.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3. bölüm yine ortalamaydı. Özellikle bölümün sonundaki sahneler bana çok geçmedi. Önümüzdeki bölüm istediğimizi verecek gibi görünyor.

• dizinin genel sorunu yan char lar yetersiz pasif ilgi çekmiyor

bu sezonun da şimdilik sorunu rhaenyra nın ezik gibi takılması

• Dizi bir türlü geçmiyor arkadaşlar , ikinci sezonun ortasına doğru geliyoruz ama ne bileyim got tadı vermiyor. Got başka bir seviye farkındayım ama mirasından böyle bir iş ortaya çıkarmakta yazık gibi geliyor bana açıkçası.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İlk sezonun sonunda çıktığımız tepe noktasından aşağıya düşüyormuşuz gibi hissettiriyor bana bu bölümler. Rheanyra, Aemound'u istedikten sonraki bölüm barış için kendini riske edip Alicent'ı görmeye falan gitmesi bana absürt geldi. Kitapta geçen Kan ve Peynir olayını diziye aktardıktan sonra sanki dizi senaristleri bariz şekilde Siyahları ve Rheanyra'yı sempatik göstermeye çalışıyor. Yeşiller sanki Bolton, Lannister hanedanlığı. :D

• İlk 2 bölümü izledim baya sıkıcıydı bakalım ne zaman ortalık karışacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yarın aegonun son günüymüş, ablası cıs yapacak yediğim spoilerlara göre../spoiler]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oğuzhaan -- 8 Temmuz 2024; 9:31:11 >
  • zaten dizinin ortası gelmiş, artık aksiyon olmayacaksa hiç olmasın deme vakitleri

• Bütün bölümler yayınlansa da izlemeye başlasam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne bölümdü ama... Rip The Queen Who Was ve Meleys. Gerçekten sevdiğim iki karakterdi. Kralın şehrinde savaşı başlamadan bitirebilecekken yanlış olduğunu bildiği için kan akıtmadı. Meleys'in ölmesi gerçekten üzücüydü :( Aegon'u sevmesem de Sunfire'a da çok üzüldüm ama ölmedi tabii. Ejderhaların öleceğini bilmeme rağmen içim gidiyor o sahnelerde bir türlü aşamadım o duyguyu :))

• Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Rhaenys'in meleyse son bakışı üzdü. Dizi şimdi başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 8 Temmuz 2024; 12:15:11 >
  • İlk 3 bölümün bütçesi direk 4. bölüme aktarmışlar. Bu değişmez kuraldır. Her bölümün 4. bölüm gibi olmasını beklerseniz dizinin bütçesi 300 500 milyon dolar falan olması lazım ki bu da imkansız.

Son olarak 4. bölüm muazzamdı. İyi ki böyle bi tutulmuş bi seri var da, bu kadar yüksek bütçeli kalite bi dizi izleyebiliyoruz.

• İnanılmaz bir bölüm son 20 dakika tek kelime ile çılgıncaydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewe34 -- 8 Temmuz 2024; 13:2:39 >
  • iste bu budur.Nihayet...Son 25 dk çılgındı..

Spoiler,

Vgahar durumu 2-0 yaptı.
  • Sonunda tatmin eden bir bölüm seyrettik. Son 20 dk heyecan, keyif ve üzüntüyü bir arada yaşattırdı.

• Şu ejderhalarin ölmesine acayip üzülüyorum. Meleyse boşu boşuna öldü resmen git işini bitirdin işte lanet kadın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resurrectionn -- 8 Temmuz 2024; 17:0:48 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Resurrectionn R kullanıcısına yanıt
    spoiler

• ANASINI AVRADINI O NASIL BÖLÜMDÜ

Spoiler,

Dizi şimdi başlıyor. Kitaptan yanlış hatırlamıyosam kral ya felç(vücüdun yarısı yanmış yatalak) yada ölmüştü burda nasıl göstericekler merak ediyorum. Yanlışta hatırlıyor olabilirim. Daemon aşırı pasif. Dizinin yarısı bitti ve daemon hala giremedi.
  • House of the Dragon (2022 - ) | HBO

Güncel map şurda dursun gelecek hafta farklı haneler gelirse buna bakarım bazen kaybediyorum buraları

• Ne bölümdü arkadaş milli maçı böyle izlemedim

• GoT'daki Ejderha sahnelerini her gördüğümde heyecanlanıyordum ve bu bölüme kadar bu diziden yine fazla heyecan ve ilgi duyuyordum lakin bu bölüm gerçekten efsane olmuş En iyi bölümlerden biri tüm GoT evreni içinde bence.

Dans BaşladıHouse of the Dragon (2022 - ) | HBO 

• 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.