Zevkler ve renkler tartışılmaz.İsteyen izler,istemeyen izlemez...Baratheon'u görünce hemen aklıma Stannis Reis geldi...Hey gidi günler hey.. Bu arada yeni king's hand de aç pi.. değil hani.. |
House of the Dragon (2022 - ) | HBO (11. sayfa)
-
-
2160p/HDR gelmeden izlenmez ama bu kaçıncı be HBO kardeşim.
-
Sızan bölüm HD mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
HBO max 4k dizi yayını yapmıyor henüz, sızan bölüm normal 1080p ama sesi kötüymüş. @S A M C R O
Düzelteyim varmış ama biton sorunlar silsilesi meraklısı açsın okusun mevzuyu torrent falan 4k gelmez bu dizi gelse westworld falan gelirdi son sezonu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedycihan -- 21 Ağustos 2022; 16:19:49 > -
Game Of Thrones'un sonlarındaki rezaletten sonra iyi geldi dizi. Ben beğendim ilk bölümü. Sadece 1 soru işareti var kafamda.
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.A Song of Ice and Fire demeler, kuzeyden gelen tehlikeler, kıştan falan bahsetmeler umarım 1 bölümlük fan service olarak kalır. Bütün sezon Targaryen'ları ''Winter is Coming'' diye sayıklarken görmeyelim de.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Petyr Baelish -- 21 Ağustos 2022; 16:52:46 > -
evet
-
@Tinúviel Yarını beklerseniz 4K - HDR olarak seyredebilirsiniz. Türkiye saati ile sabaha karşı 4:00'da yayınlanacak. BluTV'yi bilmiyorum ama HBO Max ve Sky'a 4K - HDR olarak eklenecek. Torrent'e de düşecektir zaten.
-
HotD'un 4K geleceğini söylüyordu bir scene grubu bakalım yarın ne olacak. Westworld'de durum farklıydı diye biliyorum.
-
Çok güzel başladı, harbiden özlemişiz şu evreni ya, umalım da sonu da güzel olsun…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felurian -- 21 Ağustos 2022; 23:28:51 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Beklentimin baya üzerinde başladı dizi
Bakalım neler olacak
Sky 4k verecekmiş Avrupa'da gelir bu gece yada yarın.
Alıntı
metni:The prequel series, “House of the Dragon,” is the first show on the streamer to be released in 4K starting with its premiere episode, and will make it to HBO Max on Sunday, Aug. 21. The show stars Matt Smith and Emma D’Arcy as feuding Targaryen kin who bring their home of Westeros to the brink of a civil war 200 years before the events seen in “Game of Thrones. HBO da 4k verecek haberlere bakılırsa. İlk 4k stream edilen dizi olacak HBO max için.
-
Yok taht oturan bütün kralları kesiyor. Aerys de yaralı kral diye mi ne anılıyordu hatta zırt pırt kesermiş bir yerlerini.
Diziyi pek beğenmedim. Parodi gibi geldi, mekanlar inandırıcı değil. Sütlü kahve Velaryon çocukları falan fazla çiğ görünüyordu.
-
beinconnect eşekherife dava açmamışmıydı? Şuan haklar belli değil sanırım o yüzden rahat rahat çeviriyor.
Bu dijital platformlar çevirileri haklarınıda satın almış bütün kulvarda altyazıları kaldırtıyorlar bu arada
-
Dizi çok güzel başladı, özlemişiz
beIN e kim dava açacak acaba? adam gibi 1080p film dizi bile yüklemiyorlar.
-
Ben gayet sevdim ilk bölümü, Şimdi herkes GoT gibi hareketli ve aksiyonlu bekliyor ama öyle olmayacak tabiki bu yüzden çok sevmeyen olur.
-
İlk bölüm baya iyiydi beklentilerimi karşıladı got un ilk sezonunu anımsattı evreni de özlemişiz
jenerik yokmus dogru mu ?
-
ilk bölüm sızdırıldığı için olabilir belki başkaları da başka bi versiyonu olduğu için yok diyordu jenarik vardır bence
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X