Şimdi Ara

House of the Dragon'ın 2. sezonundan iki fragman birden yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • House of the Dragon'ın 2. sezonundan iki fragman birden yayınlandı
    Tüm zamanların en sevilen dizileri arasında yer alan Game of Thrones'un ekrana gelen ilk spin-off'u olan House of the Dragon, 2022'de yayınlanan ilk sezonuyla büyük beğeni kazandı. Game of Thrones'un son sezonlarının ağızlarda bıraktığı kötü tadı silmeyi başaran dizi, bu sayede Game of Thrones evrenine olan ilgiyi de yeniden arttırdı.

İlk sezonunda ortaya koyduğu etkileyici iş sayesinde yeni sezonu için bizi daha da heyecanlandıran House of the Dragon, bu yaz 2. sezonuyla geri dönecek. Dizinin heyecanla beklenen 2. sezonu için tanıtım çalışmalarına hız veren HBO, bugün yeni sezondan iki fragman birden yayınladı. Bu fragmanlardan biri yeni sezonda yaşanacakları Siyahların, yani Rhaenyra ve Daemon Targaryen'ın tarafından, diğeri ise Yeşillerin, yani Hightowerlar'ın tarafından gösteriyor.

House of the Dragon 2. Sezon, 16 Haziran'da Başlıyor

İzleyenleri Game of Thrones'ta anlatılan olayların yaklaşık 170 yıl öncesine götüren House of the Dragon, Westeros'a hükmeden Targaryen Ailesi içinde çıkan taht kavgasına ve onu takip eden iç savaşa odaklanıyor.

Ayrıca Bkz.Yeni Star Wars dizisi The Acolyte'tan beklenen fragman geldi

Beğeniyle karşılanan ilk sezonunda bu taht kavgasının nasıl başladığını anlatan dizi, ikinci sezonunda ise takip eden iç savaşı ekrana taşımaya başlayacak. Nitekim yayınlanan bu yeni fragman da Targaryen iç savaşının artık tam anlamıyla başlayacağını gösteriyor. Daha fazla ejderha savaşı göreceğimiz, aksiyon dozu daha yüksek bir sezon bizi bekliyor.

Öte yandan Yedi Krallık'ın geri kalanının da bu savaşın içine çekilecek olması, başta Starklar olmak üzere Game of Thrones'tan tanıdığımız diğer haneleri de bu sezonda görebileceğimiz anlamına geliyor.

• çıkmasa da olur 5 senede 2. sezon gelmiş ne yaptınız bu sürede acaba merak bile etmiyorum sırf ejderler için izliyorum

• crashris kullanıcısına yanıt
    5 senede 2. sezon mu gelmiş?

İlk bölüm yayın tarihi: 21 Ağustos 2022

Yani 2 sene olmadan 2. sezon yayınlanacak. Zaman senin için farklı akıyor sanırım.

Sen gidip netflix'te, disney'de falan o her 6 ayda bir yeni sezonu yayınlanan çer çöp dizileri izlemeye devam edebilirsin.

• DaRK_KniGHT_ kullanıcısına yanıt

sanane la bebe keriz gibi bunların ensest dizilerine para mı basayım.

• tahir40 kullanıcısına yanıt

5 senedir mal mal konuşuyolar geldi gelecek onları saymıyorsun herhalde

ilk sezonu izlersin. 2. sezon gecikti, ilk sezonu unuttum dersin anlarım da, biri 5 sene önce konuştu, ee? 2. sezon 5 sene geçti ne alaka? iyi RR Martin bunun kitabını yazmaya 1980lerde başladı, dizinin 2. sezonu 40 sene gecikti, kitabı unuttum demekten daha saçma.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tahir40 kullanıcısına yanıt

ya kıçı kırık dizi için ne uzattınız be işiniz gücünz yok mu sizin

Ben kim 5 yıl önce ne konuşmuş, milletin dedikodusunu takip eden biri değilim. işim gücüm var.

• İlk sezonu ne zaman izlediğimi unutmuşum. Fragmanı izleyince yabancılık çektim, ilk sezona ufaktan göz atarım heralde.

• diziyi unutmuşum ben de. fragmanlara da çok yükselemedim açıkcası.

• Mesela uzun çekimleri var seti var akarı kukarı prodüksiyonu varya e hayran kitlesi de var. Senaryo ve cast zamazingo falan hazırsa 3 sezonuda çekin 6 ay sonra yayınlayın mesela yani anlayana

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.