|
House of the Dragon'ın 2. sezonundan iki fragman birden yayınlandı

-
-
çıkmasa da olur 5 senede 2. sezon gelmiş ne yaptınız bu sürede acaba merak bile etmiyorum sırf ejderler için izliyorum
-
5 senede 2. sezon mu gelmiş?
İlk bölüm yayın tarihi: 21 Ağustos 2022
Yani 2 sene olmadan 2. sezon yayınlanacak. Zaman senin için farklı akıyor sanırım.
-
Sen gidip netflix'te, disney'de falan o her 6 ayda bir yeni sezonu yayınlanan çer çöp dizileri izlemeye devam edebilirsin.
-
sanane la bebe keriz gibi bunların ensest dizilerine para mı basayım.
-
5 senedir mal mal konuşuyolar geldi gelecek onları saymıyorsun herhalde
-
ilk sezonu izlersin. 2. sezon gecikti, ilk sezonu unuttum dersin anlarım da, biri 5 sene önce konuştu, ee? 2. sezon 5 sene geçti ne alaka? iyi RR Martin bunun kitabını yazmaya 1980lerde başladı, dizinin 2. sezonu 40 sene gecikti, kitabı unuttum demekten daha saçma.
-
ya kıçı kırık dizi için ne uzattınız be işiniz gücünz yok mu sizin
-
Ben kim 5 yıl önce ne konuşmuş, milletin dedikodusunu takip eden biri değilim. işim gücüm var.
-
İlk sezonu ne zaman izlediğimi unutmuşum. Fragmanı izleyince yabancılık çektim, ilk sezona ufaktan göz atarım heralde.
-
diziyi unutmuşum ben de. fragmanlara da çok yükselemedim açıkcası.
-
Mesela uzun çekimleri var seti var akarı kukarı prodüksiyonu varya e hayran kitlesi de var. Senaryo ve cast zamazingo falan hazırsa 3 sezonuda çekin 6 ay sonra yayınlayın mesela yani anlayana
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

çıkmasa da olur 5 senede 2. sezon gelmiş ne yaptınız bu sürede acaba merak bile etmiyorum sırf ejderler için izliyorum
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X