Bildirim
hp 1102w wifi yazıcım var ama iphone bunu görmüyor
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Canon photosmart yazıcıda kullandım, Canon print & share app'i ile yazdırdım. Sorunsuz çalıştı -
quote:
Orijinalden alıntı: zaferaaa
şimdiye kadar bu özelliği kulanan oldu mu? benim hp 1102w wifi yazıcım var ama iphone bunu görmüyor hp sitesinde iprint uygulaması var ama ona rağmen yazdıramıyorum
Başlığı sorununuza uygun şekilde değiştirdim. -
hp iphone ve ipadler için airprint özelliğini geliştirdihttp://www.apple.com/ipad/features/airprint.html
bunun nasıl kullanıldığı hakkında detaylı açıklama yok maalesef -
sanırım bu özelliği kullanan yok müşteri hizmetlerinden öğrenip size bilgi vereyim -
quote:
Orijinalden alıntı: zaferaaa
şimdiye kadar bu özelliği kulanan oldu mu? benim hp 1102w wifi yazıcım var ama iphone bunu görmüyor hp sitesinde iprint uygulaması var ama ona rağmen yazdıramıyorum
Merhaba,
AppStore üzerinde HP iPrint ve HP ePrint v.s. gibi programlar var. Onlar üzerinden denediniz mi?
Selamlar...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X