Bildirim
Hp 1132 Scanner sorunu (Çözüldü)
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL2J393N?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL2J393N?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
5 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
İşletim sisteminiz nedir?
Windows 7 Ultimate gibi açıklamalı versiyonunu yazınız. Bu tarz problemlerde usb kabloyu değiştirmek genelde sorunu çözer. Deneyebilirsiniz. -
win 7 ultimate hocam -
bu arada yazıcıdan cıktı alabiliyorum ama scan olmuyor. usb kablosu yine de sorun olabilir mi? -
Merhaba,
Eğer masaüstü pc kullanıyorsanız usb kabloyu kasanın arkasına bağlayın. 2m den kısa bir kablo olsun. Evet çıktı alıp taramada kesiyor olabilir.. -
Cihazın üzerinden fotokopi çekebiliyorsanız eğer cihazda bi sorun yoktur. Fotokopiyi deneyin. Eğer alabilirseniz sorunsuz bir şekilde, o zaman kabloyu deneyin. -
Evet hocam fotokopide sorun yok. Bugün de kabloyu deneyeceğim. -
Öncelikle konuma vermiş olduğunuz yanıtlar ve yardımlar için teşekkür ederim. Bugün yeni bir usb kablosu aldım ve sorunum çözüldü. Diğer usb kablosu ile de yazıcıdan cıktı alabiliyordum bundan dolayı sorunun kablodan kaynaklı olabileceğini düsünmemiştim ama oldu işte:) bu sorunu yasayan arkadaslar olursa en azından bu baslık onlara yol gösterir. -
kablodan olması çok garip geldi pek bilgim yok bu konularda sanırım ondan :D
peki eski kabloyu çıkartıp biraz başlarını temizleyip tekrar taksaydın çözülür müydü ? -
Şimdi bu usb kablosunda biliosunuz bakır teller var içinde. Diyelim ki 20 bakır tek var. Bunların hepsi iletiosa sorun yaratmaz. Bunların 15 tanesi koptuysa eğer ya da iletimi sağlamıosa. Çıktıyı alır çünkü çıktı ufak bir veri. Ama tarama esnasında kablo üstünde görüntü aktığı için. Kesebilir ve keser de. İlginç gibi görünüo ama çok karşılaştığım için denemenizi istemiştim. Herşey mümkün:)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X