Merhabalar, çok uzun zamandır 4 bin tl altına düşen ilk ryzen laptoplar. Bana göre hp laptopların her zaman kalite ve dayanıklılık sorunu vardır ama ryzen işlemcili uygun fiyata laptop almak isteyenler için iyi bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Şu an iki farklı satıcı da aynı fiyattan satıyor, linkleri aşağıya bırakıyorum. |
HP 15 Ryzen 3 3200u 4g 128gb Laptop 3.514TL GG
-
-
ram lehimli mi acaba? bir de hemen hemen bütün sitelerde birbirine yakın fiyatlar var, piyasası böyle mi olmuş laptopun Kasım'da 5500 e satılıyormuış
-
Hayatimda gordugum en kotu laptop kasası bu. -
Bunu almak yerine ikinci el bu fiyata daha güzel Laptoplar almak daha mantıklı olmazmi? -
hp iade kampanyasi olur sanırım. başka neyle kombolariz ? -
Fiyat uygun gibi içeriğe göre bir maraz vardır bu modelde iyi araştırmak lazım. -
2. el garantisi devam eden varsa, alabilirsin. ama herkes fırlama olmuş, 2. el avantajlı bulmak zorquote:
Orijinalden alıntı: heamvivna
Bunu almak yerine ikinci el bu fiyata daha güzel Laptoplar almak daha mantıklı olmazmi? -
Peşin ödersen Akbank neo 75 chip + 30 chip gelir.
-
amazon.comAcer Aspire 5 Slim Laptop, 15.6 inches Full HD IPS Display, AMD Ryzen 3 3200U, Vega 3 Graphics, 4GB DDR4, 128GB SSD, Backlit Keyboard, Windows 10 in S Mode, A515-43-R19L, Silverhttps://www.amazon.com/dp/B07RF1XD36/ref=cm_sw_r_cp_apa_fabc_VV-cGb757RFM5?_encoding=UTF8&psc=1
Her şey dahil 487.81$
Full HD
-
quote:
Orijinalden alıntı: mahmut716
hp iade kampanyasi olur sanırım. başka neyle kombolariz ?En son iade kampanyası için başvurduğumda, seri no yetmedi fotografını istediler. 15 senelik laptopun fotoğrafını gönderdim. Çalısıyor mu dediler, çalışıyor ama birkaç arızası var dedim. En sonunda o zaman tamir ettirmeyi deneyin dediler. 2gb ramlı 15 senelik laptop tamir edilse ne olur onu benim mantığım almadı. Yada tamir ettireceğim bu kampanya neden var onu da mantığım almadı. Müsteriye akıl verme kampanyasına mı cevirdiler bu işi onu hiç anlamadım.
-
teşekkürlerquote:
Orijinalden alıntı: memis0051Peşin ödersen Akbank neo 75 chip + 30 chip gelir.
-
Arızalandı deyin geçin hocam. Birkaç yeri çalışmıyor neden dediniz kiquote:
Orijinalden alıntı: BuZ-MaViSiEn son iade kampanyası için başvurduğumda, seri no yetmedi fotografını istediler. 15 senelik laptopun fotoğrafını gönderdim. Çalısıyor mu dediler, çalışıyor ama birkaç arızası var dedim. En sonunda o zaman tamir ettirmeyi deneyin dediler. 2gb ramlı 15 senelik laptop tamir edilse ne olur onu benim mantığım almadı. Yada tamir ettireceğim bu kampanya neden var onu da mantığım almadı. Müsteriye akıl verme kampanyasına mı cevirdiler bu işi onu hiç anlamadım.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: BuZ-MaViSiEn son iade kampanyası için başvurduğumda, seri no yetmedi fotografını istediler. 15 senelik laptopun fotoğrafını gönderdim. Çalısıyor mu dediler, çalışıyor ama birkaç arızası var dedim. En sonunda o zaman tamir ettirmeyi deneyin dediler. 2gb ramlı 15 senelik laptop tamir edilse ne olur onu benim mantığım almadı. Yada tamir ettireceğim bu kampanya neden var onu da mantığım almadı. Müsteriye akıl verme kampanyasına mı cevirdiler bu işi onu hiç anlamadım.
Alıntıları Gösterseri no + 3 resim istiyorlar artık doğru. fakat arızalı çalışmıyor deyin geçin. arızasını söylemeye gerek yok :) hiç açılmıyor yeterli :)
-
1366x768 Piksel
20 yıl önce de bu kullanılıyordu
en fazla edeceği 2000 - 2500 tl
-
-
125 dolar haraç nedir.. Allah kahretsin..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 23 Ocak 2021; 17:6:44 > -
quote:
Orijinalden alıntı: horozcu yavuz abi
Arızalandı deyin geçin hocam. Birkaç yeri çalışmıyor neden dediniz ki
Alıntıları GösterÇalışması yada tamiri onları ne ilgilendirir. 2 sene garantisi bitmesi yeterlidir. 15 sene önceki sistemi kullanın demek ayrıca dalga gecmektir.
-
Neyse siz daha iyisini bilirsiniz.quote:
Orijinalden alıntı: BuZ-MaViSiÇalışması yada tamiri onları ne ilgilendirir. 2 sene garantisi bitmesi yeterlidir. 15 sene önceki sistemi kullanın demek ayrıca dalga gecmektir.
Alıntıları Göster -
Bilgisayar için girdim konuya bilgisayarın özellikleri alinabilirligi hariç hersyden bahsetmissiniz gene.
Nasıldır alınırım?
İkinci eldeki kan emicilere Ekstra para vermek istemiyorum.
Factorio fallout new Vegas gibi eski oyunları acarmi bu cihaz? -
ram upgrade kesin var mı
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişletmahmut716 demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
En son iade kampanyası için başvurduğumda, seri no yetmedi fotografını istediler. 15 senelik laptopun fotoğrafını gönderdim. Çalısıyor mu dediler, çalışıyor ama birkaç arızası var dedim. En sonunda o zaman tamir ettirmeyi deneyin dediler. 2gb ramlı 15 senelik laptop tamir edilse ne olur onu benim mantığım almadı. Yada tamir ettireceğim bu kampanya neden var onu da mantığım almadı. Müsteriye akıl verme kampanyasına mı cevirdiler bu işi onu hiç anlamadım. |
Benzer içerikler
- terabox güvenilir mi
- phanteks t30
- deepcool morpheus
- ofis koltuğu önerisi
- epson l3260 yorumlar
- telegram indirim kanalları
- cyber monday
- black friday ne zaman 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X