Şimdi Ara

HP 15S-FQ2045NT i3 1115G4 / 4 GB / 256 SSD / 1.69 kg / 3799 TL(iade ile 3320 tl) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
9
Favori
17.275
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sesin gelme olayını çözdüm arkadaşlar. Laptop tam yere oturmuyor. İster istemez kalitesi fazla iyi değil. Altına bir şey konulunca ses kesiliyor. Masa gibi :D iade etsem bir daha bulamam böyle bir cihaz . Şiştimmmm

• Arkadaşlar hoparlöründe cızırtı gelen var mı?Hp servisle görüştüm bir driver yüklettiler ama hala aynı,araştırıp geri dönüş yapacağız dediler.

• quote:

Orijinalden alıntı: SillySam

Arkadaşlar hoparlöründe cızırtı gelen var mı?Hp servisle görüştüm bir driver yüklettiler ama hala aynı,araştırıp geri dönüş yapacağız dediler.

Seste cızırtı bir çok kişide olmuş. Bende de oldu. Hp nin sitesinden ses driverlarini(500 küsür mb) yükleyince düzeldi. Hp support assistant programını da indirebilirsiniz oradan da test etmek ve düzeltmek mümkünmüş.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Teknik destek bana 334 mb'lık bir driver yükletti.Şimdi sizin dediğinizi de yükledim hocam ama devam ediyor.Ses denge ayarında sağ hoparlörü kapatınca gidiyor cızırtı.Galiba benim sağ hoparlörde sıkıntı var.

• Nirvana_ N kullanıcısına yanıt

Ram geldi sorunsuz bir şekilde taktım. Ram i taktıktan sonra 480 TL iade onayı geldi :) Bu konu altında yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • destannn kullanıcısına yanıt

hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: destannn

Ram geldi sorunsuz bir şekilde taktım. Ram i taktıktan sonra 480 TL iade onayı geldi :) Bu konu altında yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

<Hayırlı olsun. 2 ay sonra gelmiyor mu iade normalde?

• Seyid Battal Gazi S kullanıcısına yanıt

Mailde 25 gün içerisinde ödenir diyor

• Laptoptaki ram cl22 ve 1rx16 olarak geçiyor.

Yani uyumlu olduğu model şu

Kingston ValueRAM KVR32S22S6/8-8GB 3200MHz DDR4 Non-ECC CL22 SODIMM 1Rx16

https://www.amazon.com.tr/dp/B08HN9ZQG1/ref=asc_df_B08HN9ZQG11616085180000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B08HN9ZQG1&linkCode=asn

bunun harici 1rx8 alıp takan oldu mu, 4 gb nin frekansı daha yüksek diye daha düşük frekansta mı çalışıyor? Örnek, şu:

https://www.amazon.com/Kingston-KVR32S22S8-ValueRAM-PC4-25600-unbuffered/dp/B07ZVHG9ZP

Kingston KVR32S22S8/8 Memory 8 GB 3200MHz DDR4 Non-ECC CL22 SODIMM 1Rx8 

• Hepsiburada satıcısından aldığım cihaz dün geldi kurulum yaptım ama epey uğraştırdı windows kurulum aşamasında ssd yi görmedi müşteri hizmetleri sağolsun ilgilendi 20 dk civarı uğraşarak olayı çözdürdü yeni bir model olduğu için driverler çok yaygın değil sorun olabiliyor dedi. Bugün sitesinden model kodunu girerek tüm driverleri yüklücem artık genel olarak fiyatına göre güzel bir cihaz beğendim cihazı

• İade kodu alınır.

• 8+8. Ram ekledim hynix 3200 mhz sorun yok notebook alanlar lan driverını önceden siteden indirsin yoksa wifi sıkıntısı yaşayabilirsiniz.

Ses driverı var 500mblık onu da indirin yoksa tuhaf geliyor ses.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enemy -- 4 Nisan 2021; 10:5:33 >
  • Ram 3200 mhz olsa da 2666 mhzden fazla olmuyor gördüğüm kadarıyla.

https://ssl.www8.hp.com/tr/tr/products/laptops/product-detail.html?oid=2100112326#!tab=specs

burda da 2666 demiş. ayarlanan hız bu anakart yüzünden sanırım. Bİlen var mı bu durumu?

• Seyid Battal Gazi S kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı yok. 3200 mhz destekliyor anakart ve işlemci.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana_

Sıkıntı yok. 3200 mhz destekliyor anakart ve işlemci.

BIOSa göre 3200 mhz ama anakart bilgisine ulaşamadım. Nerden baktınz? Overclock edilmiş olabilir mi

• fiyatına göre çok iyi bir cihaz, ilk indirime girince hemen aldım 4GB ram ilave ettim ve sorunsuz kullanıyorum.

almayı düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim.

garanti süresi ve başlangıç tarihi yanlış görünenler siteye üye olup HP desteğe mail atsınlar fatura ile birlikte.

1-2 gün içinde bilgiler güncelleniyor ve ürünü alım tarihiniz garanti başlangıç tarihi oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 4 Nisan 2021; 16:26:42 >
  • Hp iade kodu nasıl alabiliriz?

• sahafiec kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba hangi rami aldınız link verebilirmisiniz?

Gg de 3609 lira.

• aldığım ramin değerleri resimde mevcut, sahibinden sitesinden 2. el aldım.

bu arada bazı cihazlar 4GB 3200MHz ram ile bazıları da 4GB 2666MHz ile geliyor.

bu yüzden cihaz elinize geçmeden ram almayın bence, eğer takviye edecekseniz.

benim cihaz Kingston 4GB 2666MHz ram ile geldi bende aynısından 1 adet daha alıp taktım.

cihazda lehimli ram yok dolayısıyla istediğiniz zaman yükseltme yapabilirsiniz.

HP 15S-FQ2045NT i3 1115G4 / 4 GB / 256 SSD / 1.69 kg / 3799 TL(iade ile 3320 tl)
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.sins

Hocam merhaba hangi rami aldınız link verebilirmisiniz?

Gg de 3609 lira.

VP bilişim satıcısı mı hocam? zam yapmış sanırım 3700 şuan

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.