Şimdi Ara

HP 15S-FQ2045NT i3 1115G4 / 4 GB / 256 SSD / 1.69 kg / 3799 TL(iade ile 3320 tl) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
9
Favori
17.275
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam ben attıktan 10 dk sonra baktım tükenmişti gün içinde epeyde görmüştüm biraz önce dediğim gibi hep girdiğimde satıcı hepsiburada yoktu akşam şansa yakaladım ara ara takip etmeni öneririm

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hp indirim kodunu nerden alabilirim

• destannn kullanıcısına yanıt
    3821 olmuş orda hocam

• Nirvana_ N kullanıcısına yanıt

Deneyebildiniz mi hocam?

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bursali46 -- 31 Mart 2021; 16:42:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rig3L kullanıcısına yanıt

denedim sonuç başarılı. attığınız rami 155 tlye bu satıcıdan aldım. satıcı puanı düşük ama sorun çıkmadı bilginize

https://www.trendyol.com/micron/micron-4gb-ddr4-3200-notebook-bellek-mta4atf51264hz-3g2j1-p-90842962?boutiqueId=61&merchantId=112319&gads=true

HP 15S-FQ2045NT i3 1115G4 / 4 GB / 256 SSD / 1.69 kg / 3799 TL(iade ile 3320 tl)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nirvana_ -- 31 Mart 2021; 13:27:55 >

• 480 tl iade kabul edilmiş bugün gelen mailde. 25 gün içinde paranız yatacak diyor. eğitime de girip baktım bize stres yaşattı değecek birşey mi diye ama pek hoşuma gitmedi. Hepsiburada'da bütün laptop alanlara bir kaç yıldır ücretsiz veriyorlar. bu kadar bedava olan bir şeyin çokta iyi olmasını beklememek lazım zaten.

Çok sağ ol. Son iki adet kalmıştı, hemen aldım

• destannn kullanıcısına yanıt

rica ederim. 4+4 yaptıktan sonra ram testi yaptım skorda 2 katına yakın artış oldu. gpu için çok faydalı oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana_

rica ederim. 4+4 yaptıktan sonra ram testi yaptım skorda 2 katına yakın artış oldu. gpu için çok faydalı oldu.

Ram dolunca cpu da coşıuyordu. Onu da etkilemiştir.

4+8 olmuyor mu diye almak istemediniz?

Şu an 4 gb ramler de pahalandı. 200 lira aşağısı yok gibi.

içindeki ram 3200 mhz 22cl 1rx16 ama sizin aldığınzı öyle değil gibi geldi

https://www.micron.com/products/dram-modules/sodimm/part-catalog/mta4atf51264hz-2g6

• Ucuz etin yahnisi hesabı sizde de klavye yay sesi gibi ses çıkartıyor mu arkadaşlar ?

• hidensa H kullanıcısına yanıt

Daha dogrusu kasa ses çıkartıyor köşeleri ortaya falan dokununca hareket ettirince sesler geliyor. Offf offf sizde de kasada ses geliyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidensa -- 31 Mart 2021; 19:8:39 >
  • kasadan ve klavyeden ses gelmiyor bende. birebir bu kasa ile hp'nin 6-7bin tlden satılan i7li modelleri de var ucuz etin yahnisi diye düşünme hocam. ama tabi alt segment bir kasa nihayetinde. videoda kasayı detaylı incelemiş kasanın esnemesi vs.

• Seyid Battal Gazi S kullanıcısına yanıt

içindeki ram hynix ben micron aldım. frekans değerleri ve cl değerleri uyuşuyor. 4+8 yapmış alanlar genelde zaten olur yani.

Hocam, maalesef ses çıkartıyor . Titreme sesi mi desem anlamadim . Ama dokununca kasaya ses geliyor en çok ctrlnin alt kısmında geliyor.

• Arkadaşlar 8 GB'lık Ram alan oldu mu hiç?

• Herkesin güzel gelirken bana kasası sesli geldi emi zemine koyunca ses geliyor havada veya bacakta ses gelmiyor valla anlamadım bu işi . Şimdi iade ile uğraş dur .

• Şıh Hazretleri kullanıcısına yanıt

Ben 8+4 kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana_

içindeki ram hynix ben micron aldım. frekans değerleri ve cl değerleri uyuşuyor. 4+8 yapmış alanlar genelde zaten olur yani.

Evet içnidweki bu

https://www.toptanbilgisayar.net/urun/sk-hynix-hma851s6djr6n-xn-non-ecc-pc4-3200-4gb-ddr4-at-3200mhz-cl22-260pin-sdram-sodimm?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

PC4-3200 4GB DDR4 at 3200MHz CL22 260pin SDRAM SODIMM burda yazmamış ama 1rx16 imiş bir de.

Diğer alınan ram 3200den düşük frekanslarda da veya cl19 olsa da çalışırmış sadece gecikmelerde vs sıkıntı oluyor deniyor.

Ben şunu satın aldım, hala yolda:

Kıngston 8Gb 3200Mhz Ddr4 CL22 KVR32S22S8/8 Notebook Ram

https://www.kingston.com/dataSheets/KVR32S22S8_8.pdf

bu mesela 1rx8. hynx ise 1rx16 üstündeki etikete göre. O kafamı karıştırdı. 1rx16 olan şu:

https://www.kingston.com/dataSheets/KVR32S22S6_8.pdf

• Dün hepsiburada üzerinden aldığım cihaz kargoya verildi hepsiburada üzerinden alıp kullanan arkadaş varmıdır ram olayını merak ettim hangi seri olarak yolluyorlar acaba

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.