Şimdi Ara

HP 15S-FQ2045NT i3 1115G4 / 4 GB / 256 SSD / 1.69 kg / 3799 TL(iade ile 3320 tl) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
9
Favori
17.272
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

%20 seviyesinde kullanıyorum hoparlörü. Bir kaç kez %100 yaptım denemek için bangır bangır valla :)

• Evet arkadaşlar bugün trendyoldan hp 15s fq2045nt ürününü satın aldım . 3616 liraydı 480 geri ödeme ile 3.136 tlye almış olacağım he birde avantajixten 102 lira gelecek tabi gönderirlerse :) Arkadaşlar herkese hayırlı olsun bir sonraki hedef ram bulmak :)

• Ürünün fiyatı 4800 TL olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen hocam olmuş . Umarım benim ürünümü problem yaratmadan gönderirler .

• Alanlara hayırlı olsun i3ler bir daha o fiyatlara inmez bence dolar böyleyken veya 3-4 yıl geçmeden.

• bursali46 B kullanıcısına yanıt

Bende sadece hp'nin sitesinde garanti tarihi yanlıştı. sanırım bu ürünü alan herkeste bu garanti problemi var. hp ile ilgili olmalı. onun içinde başvurdum faturayı gönderdim 2 gün içinde satın aldığım tarihle güncellendi. tabii faturadaki seri no yanlışsa bu işlem yapılamaz.

• Şıh Hazretleri kullanıcısına yanıt

ben aynısını sipariş verdim. yarın gelecek deneyince bilgi veririm.

• Alan arkadaşlar seri numarasını garanti sorgulama kısmına yazınca kaç ay kaldığı görünüyor? Bir arkadaş 3 ay önce başlatılmış demişti. Bende de 3 ay önce başlatıldığı yazıyor. Ürünü aldığım yetkili satıcı o tarihin ürünün yurt içine giriş tarihi olarak belirtildiğini söyledi. Garanti için fatura tarihi önemlidir dedi. Sizler de kontrol edin benzer durum söz konusu mu?

• HP 15S-FQ2045NT i3 1115G4 / 4 GB / 256 SSD / 1.69 kg / 3799 TL(iade ile 3320 tl)
    Sorgu ekranı bu. En altta makbuz tarihi ile ilgili ifade de var

• Elimde hem ips hem sva panel hp bilgisayar var. Kesinlikle ips almak istersiniz öyle diyeyim

• destannn kullanıcısına yanıt

Aldığım 2 hp bilgisayarda da aynısı oldu hocam. Garanti başlangıç tarihi 2-3 ay önceydi. Zaten uyarı veriyor, tarihin yanlış olduğunu düşünüyorsanız fatura ile mail atın tarzında.

• destannn kullanıcısına yanıt

sanırım alıp garanti tarihini kontrol eden herkesin başına geliyor bu olay benimde geldi hemen altta itiraz edin diyor ordan devam edip başvuru yapın düzeltiliyor faturadaki tarihle.

• aqhuan kullanıcısına yanıt

Aldığım IPS ekran. Yetkili satıcı da aynısını dedi. Önemli olan faturadır dedi. Mail atın düzeltirler dedi

• Bilgisayarı iyi ki almışım. Fan vs hiçbir problem yok.

• Alıcak olanlar şuan hepsiburada fiyatı 3599₺ alsınlar fhd modeldi tükenmiş sanırsam gene gün içinde epeyde görünüyordu rakam girdiğimde farklı fiyat vardı ara ara takip edin satıcı hepsiburada stok giriyor anlaşılan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Multe -- 30 Mart 2021; 21:58:54 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aqhuan

Elimde hem ips hem sva panel hp bilgisayar var. Kesinlikle ips almak istersiniz öyle diyeyim

Amazon'daki HP IPS mi SVA mı bilginiz var mı?

• Şıh Hazretleri kullanıcısına yanıt

Hayır hocam bilmiyorum

• Nirvana_ N kullanıcısına yanıt
    Senin mesajı görünce problem yaşamamak adına eğitim setini iptal ettim hocam problem yaşamamak adına pekte önemli bişey olduğunu düşünmüyorum eğitim setinin işi karıştırmasın bari

• Multe kullanıcısına yanıt
    Hocam link atar mısın benim Hb de sepete attığım 3798 TL ve satıcı Hb değil. Ben Hb deki full HD yi almayı düşünüyorum. 3599 fiyat bakıyorum gelirse alacagim

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.