Şimdi Ara

HP 15S-FQ2045NT i3 1115G4 / 4 GB / 256 SSD / 1.69 kg / 3799 TL(iade ile 3320 tl) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
9
Favori
17.272
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam siz bu cihazı kullanıyor musunuz ? Veya kullanan arkadaşlar varsa fan sesi hep çalışıyor mu sessiz ortamda rahatsız ediyor mu ?

• Seyid Battal Gazi S kullanıcısına yanıt

Hocam ben de kardeşime alacağım da, Amazon'daki ile HB'deki arasında büyük fark var mı? Amazon garantisi ile almak istiyorum ama kullanım ve oyunlarda fps kaybı falan da göz önünde bulundurursak hangisi tavsiye edersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Şıh Hazretleri

Hocam ben de kardeşime alacağım da, Amazon'daki ile HB'deki arasında büyük fark var mı? Amazon garantisi ile almak istiyorum ama kullanım ve oyunlarda fps kaybı falan da göz önünde bulundurursak hangisi tavsiye edersiniz.

hb edekini bilmiyoruym. amazondak ile dota csgo oynadım 1368de. ram 4 gb olduğu için en düşük modda. 15.6 ekran küçük olduğu için zor oluyor tabi.

şirketin laptopu var 1080p . site dolaşırken video izlerken fark görmüyorum pek açıkçası. ama oyunda fark olur tabi. şirket laptopuna oyun yüklenmiyor.

bazıları da 1080 olan işlemciyi dha çok yoruyor diyorlar bilmiyorum.

• hidensa H kullanıcısına yanıt

Benimki kargoda ama almadan önce kullananlara sürekli sordum. Rahatsız edici bir fan sesinin olmadığını üstün pil performansında fanın daha çok devreye girdiğini söylediler. Bunun için pil ayarlarını biraz kısmak gerektiğini belirttiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onu siz dediğinizde farkettim şu anda da öyle hp inşallah kabul eder. Cuma günü başvurdum hala bir geri dönüş olmadı. Eğer çarşambaya kadar faturadaki seri nomu düzeltmezseler iade edeceğim mecburen çünkü hp böyle garantisi süresini bile düzeltmemişken hayatta iadeyi yapmaz. Teşekkürler cevabınız için.

Bende öyle bir sorun olmadı hocam. 4 gb ramle kullanıyorum şu an.

Hep çalışmıyor hocam. Şu an 1080p lisini kullanıyorum.

• bursali46 B kullanıcısına yanıt

Hocam geçen monster aldım. Laptobu prize taktığım gibi fan çalışıyordu boşta dursa bile. Bunda çekiniyorum açıkcası çünkü sessiz ortamda insanı ifrit ediyor o ses. Arada bir çalışsa bir problem yok zaten çalışması da gerek . hocam mesala internette dolaşırken fan çalışıyor mu ?

• Ram takıldığı zaman garanti dışı olurmu cihaz böyle bir cihaza ihtiyacım var ama 4gb yetersiz kalır gibime geliyor 8 yapsam maliyeti ne olur birde garanti bozmadan olurmu bu işlem

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar ben 2 tane alıp birisini babama vereceğim 4+4 yapayım onu, kendime de 16 alayım diyorum tek 16 takmaya engel durum var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enemy -- 29 Mart 2021; 19:48:2 >
  • enemy kullanıcısına yanıt

8+8 takarsın dostum. Çift kanal daha iyi çalışır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Deliormanli90

8+8 takarsın dostum. Çift kanal daha iyi çalışır.

Fiyat 100lira oynuyor hocam o yüzden tek almak istedim

• Multe kullanıcısına yanıt

HP de garanti dışı kalmıyor. Arayıp sorabilirsiniz

• 16 takılamıyor. cpu kaldırmıyor galiba. 8+8 8+4 4+4 seçneklerini sundu mh ama araştırmadım ben.

biosta ayar var. Fan sürekli çalışsın. Onu kapatınca çalışmayabilir sürekli. Fan sürekli çalışmaz zaten normalde de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seyid Battal Gazi -- 29 Mart 2021; 20:20:17 >

bende kullanıyorum evet arada bir fan çalışıyor sesli anormal bir ses değil ama arada bir çalışıyor. beni rahatsız etmediği için takılmadım. asus 4. nesil bir bilgisayarım var ona göre daha sessiz web surfing'de hiç fan sesi duyulmuyor. hp'de ise full performansta arada bir fan güçlü calısıp ses cıkarıyor. kasa çok ince ve hafif tasarlanmış. bu fan sesi onun maliyeti sanırım. ısınmada surfing'te bile hissedilir düzeyde.

• Nirvana_ N kullanıcısına yanıt

Anladım hocam cevabınız için çok teşekkür ederim :)

Genellemeye vurursam çalışmıyor, bi ilk driverları kururken çalışıyordu sonra o kadar çok duymadım. Bu 4 gblık hali ben 8 gb ram daha eklicem onda artık o sesi bile duymam. Bunda birazda alttaki hava deliklerinin kapalı yüzeyde fazla kalmaması da önemli. Bence 3600 civarına bulursanız kaçırmayın ihtiyaç varsa dolar malum, aldı başını gidiyor

• Seyid Battal Gazi S kullanıcısına yanıt

Peki Wifi ile ilgili sorun yaşadınız mı ya da büyük bir sıkıntısı var mı? Sipariş ettim şimdi bende, sabaha gelecek inşallah.

• bursali46 B kullanıcısına yanıt

Anladım hocam . Fiyatına göre baya uygun iade ile alacağım umarım yarın bitmez. Ses yeterli mi hocam . Hoparlör fiyatına göre güzel mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Şıh Hazretleri

Peki Wifi ile ilgili sorun yaşadınız mı ya da büyük bir sıkıntısı var mı? Sipariş ettim şimdi bende, sabaha gelecek inşallah.

Ben linux kurdum. Wifide sorun yaşamadım. Driveri yüklemem gerekti linuxu kurduktan sonra. wifiyi görmüyordu. telefonun internetini bağladım type c ile . onla indirdim.

ram az olduğu için bir kaç işlem yapınca ram dolunca sıkıntı oluyor. onun dışındagüzel.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.