Şimdi Ara

HP 17-AB201NT 1DN09EA İ5-7300HQ 8GB 128GB SSD+1 TB HDD 4 GB GTX1050 17.3 FREEDOS (ANA KONU) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
841
Cevap
16
Favori
36.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/hp-gaming-nb-17-ab201nt-1dn09ea-i5-7300hq-8gb-ddr4-128ssd-1tb-gtx1050-4gb-ddr5-17-3-fullhd-freedos-278951980

Benim aldığım yer, ismi değişmiş ama yine aynı firma.

Hp indirimi 480+50 tl world puan ile 3170 tl ye gelir size . Birde gg %5 indirim yakalarsanız tadından yenmez .
  • theatadam kullanıcısına yanıt
    Evet ben çanta hediyeli aldım 3280 tl ye geldi bana cihaz . Gg indirimleri zamanı belli olmuyor malesef takip etmeniz gerek.

Bilgisayar ile ilgili görüşlerim halen aynı, ekran konusunda gözlerim alışınca biraz daha iyi gelmeye başladı . İndirim kodunu 50 tl ye verebilirim.
  • ekipmanlar tamam tek eksik güzel bir sistem

HP 17-AB201NT 1DN09EA İ5-7300HQ 8GB 128GB SSD+1 TB HDD 4 GB GTX1050 17.3 FREEDOS (ANA KONU)

• Bende 20 nisanda almıstım acil paraya ihtiyacım var satıyorum hiçbir sorunu çiziği ışık sızması yok Ebrarbilgisayar faturalı, 3600tl pazarlık sünnettir sahibinden ilanım 435677582

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet80_

Cihaz geldi. Gittigidiyor platformu 80'ler devlet kurumu gibi, neyse. Hp, ssd için kendine 16 gb yer ayırmış. Win10 yüklerken o kısmı siz sildiniz mi hocam?

sevgili hocam bende biraz sonra windows yükleyeceğimde o bahsettiğiniz 16 gb sileyimmi ne dersiniz.
  • freedom1259 kullanıcısına yanıt
    Silebilirsiniz hocam bi işinize yaramaz . Recovery için kullanılıyor galiba ama ben hiç beceremedim o recovery işini

Konu Başlığını ana konu olarak değiştirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARTHUR. -- 12 Mayıs 2017; 11:14:26 >
  • merhaba benimde ürünüm bugün ulaştı gold.com.tr den 3499'a almıştım.

sizden bir ricam pil ömrü uzun olan kablosuz mouse ve klavye seti tavsiyelerini istiyorum bütce 100-150 tl.

birde pil ömrünü uzatmak için nasıl kullanmak gerek?
  • KHeto kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı olsun iyi fiyata almışsınız.

Maus olarak 30-40 tl civarında logitech veya microsoft alabilirsiniz. Pil bir tanesi kullanılmadığında kendini kapatıyordu ama hangisi unuttum . İkisinide kullandım hiç pil bitirme şansım olmadı . Bayağı uzun gidiyor . Ama dpi konusunda biraz düşükler fhd ekranlarda atlama yapabiliyorlar, hele oyun oynanmaz diyebilirim, özelliklede cs go tarzı oyunlar. Bu yüzden bütçenizde varken dpi'si yüksek kablosuz mauselere bakmanız sizin yararınıza olacaktır. Kullanmadığım için tavsiyede bulunamıyorum ama
  • HP bu sefer ısınma sorununu çözmüş herhalde değil mi arkadaşlar?
  • BJK kullanıcısına yanıt
    Iısnma şimdilik yok . Diğer gaming çihazlardan daha düşük ısılarda çalışıyor .
  • arkadaşlar Windows yükleme işlemini dün yaptım. ilk iş olarak tüm ayarlar - güncelleştirme ve güvenlik sekmesinden güncelleştirmeleri denetle diyerek çıkan güncellemeleri yaptım. sonra Arthur hocamın tavsiye ettiği hp support assistant yükledim ve oradanda güncelleştirme bölümünde bir çok şey yükledim. aygıt yöneticisine tıkladığın zaman hiç bir ünlem işareti yok bu sanırım bütün sürücüler yüklü anlamına geliyor. bu arada asistant 3 tane şeyi yükleyemiyor nedendir anlamadım. intel hight defination hd graphics driver,realtek hight defination hd audio driver, realtek local area network lan driver. öncelikle yaptığım işlemler doğrumu arkadaşlar ve 3 driver neden yüklenmiyor olabilir
  • freedom1259 kullanıcısına yanıt
    Belki yeni sürümleri kuruludur cihazda, bir çok driver windows güncellemesi ile geliyor zaten. Başka bişey yapmanıza gerek yok cihazın tadını çıkarın.
  • Sizce alınır mı şuan? Gtx 1050 tam sınırda bir kart. Hele yeni konsollar gelirse ve grafikler artarsa iyice hapı yutar (oyun testleri için :https://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GTX-1050-Notebook.178614.0.html) Acelem yok elimin altındaki bilgisayarla bu yaz witcher 2 ve skyrim ile geçirebilirim. Yeni nesil beklenir mi sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dragonborn95 D kullanıcısına yanıt
    Aceleniz yoksa bekleyin, belki bu fiyatlara 1060 gelir.
  • Bios güncellemesi gelmiş. Tam deyaylar yazmıyor ama heralde intel procesor yazıyor belkidebu tam frekans çalışma olayını düzeltmişleridr.
  • Yaklaşık 15 gündür kullanıyorum. 480 iade 100 bonus 150 GG indirimi ile 3050'ye geldi. Win 10 Temizce kurdum.
    Güncelleştirmelerini yaptım. Bu zamana kadar hiç bir sorunla karşılaşmadım. Şu sıralar Total War Warhammer oynuyorum. Fan sesi yükseliyor ama bir süre sonra alışıyorsunuz oyunun sesi ile birlikte araya karışıyor. Isınma sorunu ile karşılaşmadım. Fan sağ tarafta olmasına rağmen. Elime elime üflmesine rağmen o ılık havadan rahatsız olmadım yada hiç farkmetim. Terleme falan yapmadı. Klavye biraz tırt evet onun dışında bu fiyata alınabilecek tek laptop. Tam F/P ürünü hiç düşünmeyin derim.
  • ARTHUR. kullanıcısına yanıt
    support asistandan yaptımda yükleniyorda kaldı keşke ayrı indirip kendim yapsaydım

Kendim indirip denedim read PCI error vs dedi :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ORGANIKHOSAF -- 13 Mayıs 2017; 12:1:20 >
  • Bendede aynı oldu sonrasında yüklenemedi diye hata veriyor . endim yüklemeyi dneyeceğim. Geçen uğraşmıştım olmamıştı . Nsıl yapılıyor biliyormusun .
  • ARTHUR. kullanıcısına yanıt
    Yok hocam bilmiyorum read error PCI vs dedi kapanmıyor da reset atayım

• Bende yüklenemedi dedi sadece .
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.