Şimdi Ara

HP 17-AB201NT 1DN09EA İ5-7300HQ 8GB 128GB SSD+1 TB HDD 4 GB GTX1050 17.3 FREEDOS (ANA KONU) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
841
Cevap
16
Favori
36.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba.. Windows 8.1 orijinal cd den direk ssd ye kurulur değil mi arkadaşlar?

Daha sonra 10 a geçiliyor mu yine ücretsiz? Yoka 8.1 kalmak daha mı mantıklı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi river24 -- 1 Mayıs 2017; 22:30:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows 10 harici desteklemiyor malesef. Yükseltme süreci bitti. Geçen internette farklı bir yol ile yükseltme şansımız olduğunu okumuştum. Denemedim ama bulursam link atarım l.

• ARTHUR hocam battlegrounds u indirdim yükledim çalıştırdım şu anki elimde olan cihaz maalesef oyunun başlama ekranında kalıyor ana menüde hiçbir sıkıntı yok karakter falan oluşturdum playe basıp yükleme ekranında baya bir kalıyor arkadan vurulma sesleri falan geliyor ama oyunu oynayamıyorum :D bu sistemde bir ümit açar diye düşünmüştüm i3 işlemci 820m ekran kartı 4 gb ram açması mucize olurdu :D siz yinede eklemek isterseniz birbirimizi ekleyelim yeni cihazı HAYIRLISIYLA bir sıkıntı olmazsa bu hafta alacağım direk dosyaları kopyalayıp ona geçireceğim çok bir işlemi yok :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konun -- 2 Mayıs 2017; 15:3:47 >
  • İki cihazda da (201-202) fazla ışık sızması yok herhalde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARTHUR. kullanıcısına yanıt
    Cihaz geldi. Gittigidiyor platformu 80'ler devlet kurumu gibi, neyse. Hp, ssd için kendine 16 gb yer ayırmış. Win10 yüklerken o kısmı siz sildiniz mi hocam?

• Ssd gb-uefi olayını hallettim. Bir iki gün içinde deneyimleri paylaşacam..

• 3589 tl 6 taksitle gold dan aldım ürünü.cumaya kadar kargolanacağı söylendi.şimdi ise 3570 tl ürün.gold güvenilir midir.dolar 3.52 oldu düşüşün sebebi bumudur acaba
  • @konum ; Hocam steam linkinizi atın ekleyeyim sizi . Gelince oynarız . Muhtemelen ram kaynaklı sıkıntı çıkmıştır . Gelçi 820m'de oynatması şaibeli :)

@-Hiroshima- ; Hocam aslında karanlıkta baktığınızda çok gübü görünüyor ama normal kullannımda sıkıntı yaratmıyor.

@mehmet80_; Malesef bendede öyle ama windows yükledikten sonra farkına vardım . Birdahki formatta silmeyi deneyeceğim.

@dogan_1977 ; Hocam gold büyük firma ama benim güvenim yok, neden dersen. Ben bilgisayarı aldığım gün akamı fiyat değiştirmiş ve 3200 tl olarak girmişti gold. Bir kaç arkadaş hemen kapaklandı ve bitti stok . Bende şeytana uyup azkalsın iptal ediyordum siparişimi. Ertesi gün alan arkadaşları aramışlar siprişleri iptal etmişler .

Yinede denemekte fayda var belki gönderirler ama bu firmaların ne yapacağı belli olmuyor . Nyese hayırlı olsun diyelim .
  • cevap için teşekkürler arthur. stok sorunu yok dediler ama piyasa fiyatının altına vermeleri beni düşündürmüyor değil.
  • Arkadaşlar bende sonunda laptopu elime aldım.Şuanki yorumları size iletmek istiyorum.
    Klavye : Hoşuma gitti,ışıklar hoş duruyor , sadece yön tuşları çok ufak.
    Touchpad : biraz farklı , ancak oyun oynayan bir kişi olduğumdan touchpad olmasada olur , Mouse yeterli :)
    Kasa Kalitesi : evet cidden biraz plastikimsi , 17 olmasına rağmen laptop hafif , kasa renk dizayn güzel ama kalite düşük
    Ekran ; ışık sızması çok az , açılırken sadece farkına varabildim , onun haricinde renk lar vb. başarılı
    Isınma ; sadece LoL yükledim , oyun denemesi olmadı yorum yapamicam,
    Fan Sesi ; rahatsız etmiyor şuanda , full yükte editlerim.
    Elettirik Kablosu : dizyn yatay hoşuma gitti.
    Performan : şuana kadar mükemmel , SSD hızlı ,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z.Jackly

Arkadaşlar bende sonunda laptopu elime aldım.Şuanki yorumları size iletmek istiyorum.
    Klavye : Hoşuma gitti,ışıklar hoş duruyor , sadece yön tuşları çok ufak.
    Touchpad : biraz farklı , ancak oyun oynayan bir kişi olduğumdan touchpad olmasada olur , Mouse yeterli :)
    Kasa Kalitesi : evet cidden biraz plastikimsi , 17 olmasına rağmen laptop hafif , kasa renk dizayn güzel ama kalite düşük
    Ekran ; ışık sızması çok az , açılırken sadece farkına varabildim , onun haricinde renk lar vb. başarılı
    Isınma ; sadece LoL yükledim , oyun denemesi olmadı yorum yapamicam,
    Fan Sesi ; rahatsız etmiyor şuanda , full yükte editlerim.
    Elettirik Kablosu : dizyn yatay hoşuma gitti.
    Performan : şuana kadar mükemmel , SSD hızlı ,

Hayırlı olsun. Alan herkesin hemen hemen aynı görüşleri var. Bende aldığımda benzer yorumlar yapmıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ARTHUR.

@konum ; Hocam steam linkinizi atın ekleyeyim sizi . Gelince oynarız . Muhtemelen ram kaynaklı sıkıntı çıkmıştır . Gelçi 820m'de oynatması şaibeli :)

@-Hiroshima- ; Hocam aslında karanlıkta baktığınızda çok gübü görünüyor ama normal kullannımda sıkıntı yaratmıyor.

@mehmet80_; Malesef bendede öyle ama windows yükledikten sonra farkına vardım . Birdahki formatta silmeyi deneyeceğim.

@dogan_1977 ; Hocam gold büyük firma ama benim güvenim yok, neden dersen. Ben bilgisayarı aldığım gün akamı fiyat değiştirmiş ve 3200 tl olarak girmişti gold. Bir kaç arkadaş hemen kapaklandı ve bitti stok . Bende şeytana uyup azkalsın iptal ediyordum siparişimi. Ertesi gün alan arkadaşları aramışlar siprişleri iptal etmişler .

Yinede denemekte fayda var belki gönderirler ama bu firmaların ne yapacağı belli olmuyor . Nyese hayırlı olsun diyelim .

hocam steam ismi olarak vereyim size daha rahat olur arkadaş ekle den ekleyebilirseniz sevinirim

nick:*İNTİKAM*

profil foto: HP 17-AB201NT 1DN09EA İ5-7300HQ 8GB 128GB SSD+1 TB HDD 4 GB GTX1050 17.3 FREEDOS (ANA KONU)

• Herkese iyi günler. Bu modelin 15 inclik versiyonuna bakiyordum karar kilmistim. Ancak stokta yok hic bi yerde. Bi an once almam lazim.

Öncelikli kullanimim photoshop ve multimedya olacak en son oyun diyelim.

Ekranin buyuk olmasi avantaj aslinda ama tasinabilirligi ne alemde cihazin.

Bunda ekstra ssd var ancak ram bi tik dusuk gördüğüm kadariyla.

Bu kullanimda tavsiyeniz hangisini almak olurdu.

• Beyler yeniden merhaba, cihazı ben de aldım, çok heyecan verici gerçekten uzun zamandır kendime oyuncak almıyordum. İhtişamlı bir makina, 17 inç laptopu ilk kez kullanacak olanlar benim gibi şok olabilir bu kadar büyük beklemiyordum. Performansa değinemiyorum maalesef, sıkıntılarım büyük.

Cihazı w 8.1 ile kullanan var mı? Anam ağladı driver bulucam diye. İntel Hd graphics bile yüklenemedi. O yüklenemediği için nvdianın son sürücüleri yüklenemedi. Yüklendi ama işte önce İnteli yükleseydin keşke be abim dedi. Ve son olarak şuanda bunu yazarken de yapıyor, sanki full grafik bir oyun oynuyormuşçasına fanlarım son devirde gürül gürül çalışıyor. Chrome hariç hiç bir enerji isteyecek mevzu yok. Dün bir kısa kullanımımda oldu. Şimdi yine başladı. yeniden başlatınca geçiyor ama nedir? orjinal driversızlık mıdır yani bunun da sebebi. Normalde süt dökmüş kedi gibi sessiz sedasız çalışıyor.. Baya bir gaza gelip seksen tane şey anlattım. klavyeye övgüdür bu yazdıklarım bu arada gençler, insanın yazdıkça yazası geliyor.

Neyse bir de sol üstte yoğun bir backlight bleed mevzum var ben görmezden geldikçe oradan göz kırpıyor.

• river24 kullanıcısına yanıt
    Hocam windows 10 kurmalısınız
  • river24 kullanıcısına yanıt
    Yeni çıkan cihazlarda eski donanımlar olsa bile windows 10 harici desteklemiyor . Kitapçığındada sadece windows 10 ile kullanılacağı yazıyor . Microsoft ve intel nasıl bir iş ortaklığı yaptılarsa daha eski cihazlarda çalışan donanım yeni cihazlarda win 10 altında çalışmıyor .

Yani en güzeli win 10 kurmak, microsoft bunun için çok çaba sarf ediyor .
  • Batlegorund en düşük ayarlarda anca oynanır :D

• Arkadaşlar bu arada yeni fark ettim ekran tazeleme hızı 40 hz olarak ayarlanmış. Sağ tıklayıp intel hd grafik ayarlarından ekran ayarlarına girip bakın sizdede öyleyse 60 hz yapın .
  • Merhaba arkadaşlar

Baslangicta "hp wireless button driver " yukleniyor.
    Fakat boyle bir fiziksel buton bulamadım laptop üzerinde.

Kablosuzu ac-kapa yapabilmek icin bir fiziksel buton mevcut mudur?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • musti35 kullanıcısına yanıt
    Malesef mevcut değil.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.