Şimdi Ara

HP 2310 Eİ MONİTÖR İNCELEMESİ WT429AA (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
352
Cevap
0
Favori
25.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sPeerless

@HoLY.oNE
    Film izlemek için mükemmel diyebilirim pek oyun oynamadığım için oyun performansını bilemeyeceğim. Pes oynamıştım sadece birkaç kere full çözünürlük süper oluyor.

@neu84
    DP: Açılımı Display Port olarak geçiyor. Dönüştürü ile xbox, PS3 gibi konsollar monitöre bağlanabiliyor.
    Kutudan çıkan DVI kablosunu bağladım ekran kartıma. karttaki girişler 24 lük ama kablo 16 lık bağladım çalışıyor. zaten çalışmasa neden koysunlarki kutuya

Sorun şu ki dvi yada dp yi vga ya çeviren bi aparat yoktur, hp yi aradım yok öyle bişey dediler. başka bi yere yönlendirdiler. onlarda bilmiyolar.. kime bilmiyo yani.. iadeside yok cihazın.. kaldı elimde. :(

• Arkadaşlar bu Vga (Analog) dedikleri şey bilgidimiz vga mı oluyo şu hani tüplü crt monitörlerdeki, yoksa farklı bişey midir? Laptopta vga girişi var, bu analog vga olurmu laptopa? normalde vga dan monitör yada projector baglıyorum, da bu analog, digital terimleri kafamı karıştırıyo. kendi pc iminki analogmu digital mı bilmiyorum. Pc asus f3e modeli.. Fikir ve önerilerinizi bekliyorummm
  • quote:

Orijinalden alıntı: neu84

Arkadaşlar bu Vga (Analog) dedikleri şey bilgidimiz vga mı oluyo şu hani tüplü crt monitörlerdeki, yoksa farklı bişey midir? Laptopta vga girişi var, bu analog vga olurmu laptopa? normalde vga dan monitör yada projector baglıyorum, da bu analog, digital terimleri kafamı karıştırıyo. kendi pc iminki analogmu digital mı bilmiyorum. Pc asus f3e modeli.. Fikir ve önerilerinizi bekliyorummm

Abi anolog VGA girişleri aynen senin dediğin gibi CTR monitörlerdekidir.VGA nın dijitali diye bişe yoktur...DVI çıkışı dijitaldir....Şuanda Hp monitörünüzde bulunan giriştir.Sen monitörünü VGA girisine DVI girişiyle beraber bağlarsan bu analog olur ekran kartından analog görüntü iletilir...Şimdi monitör elimde patladı diyen arkadaslar size şöyle bişe lazım
     HP 2310 Eİ MONİTÖR İNCELEMESİ WT429AA

HP 2310 Eİ MONİTÖR İNCELEMESİ WT429AA

http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?productId=evttaf96154&categoryId=157410

http://www.kablo.com.tr/ana/erkek-disi-adaptor-p-339.html?osCsid=81b13fd38bdc8051e72c9b4f595fd1c1

Bütün elektronikçilerde var bu en fazla 5 tl ye bulursunuz..Hemen canınızı sıkmayın monitör elimde patladı vs hissetmeyin her şeyin çözümü bulunur....Bulamayan arkadaslar olursa pm den ulaşsın ben yardımcı olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***redbull*** -- 22 Haziran 2011; 20:59:01 >

• @Pankre@s

Kardeş çok tşk ederim ilgin için. Bu bahsettigin dönüştürücünün aynısını (2.resim) kullandım ama ekrana hiç görüntü gelmedi. monitör scan yapıyordu açtıgımda dvi,displayport aranıyor ama sinyal yok diyordu. Kutuda çıkan kabloda sorun olabilir düşüncesiyle farklı bi kabloda denedim çalışmadı. Geri veriyorum monitörü, Bu arada monitörü sevmedigim için degil pc ye baglayamadıgım için geri vericem, yoksa hiç istemeyerek veriyorum, güzel monitördü.
    Bi çözüm bulamadım, buldugumu sandım o parçayı alarak ama çalışmadı, almadı görüntü, sinyal gelmedi.

Bu arada merak ettigim bi konu var, Benim laptopta Vga çıkışı var, Monitörde ise Dvd-D girişi var. Bu durumda Vga-dan Dvi-d ye çevirilmesin mi gerek, yoksa dvi-d den vga ya mı dönüşmesi lazım, bu gösterdiginiz ve benim kullandıgım aparat hangisinden hangisine çeviriyor? Bu çeviricilerin nasıl bi mantıgı var, yani pc nin çıkışı neyse eger o çıkıştan monitördeki çıkışamı çevrilmesi lazım..

Vga dan Hdmi'a dönüştürmek için bi dönüştürücü var, neden bu kadar pahalı??? vga dan başka bişeye çevirenlerin hepsi mi böyle pahalı oluyo?? ve neden sizce??
    http://www.astech.com.tr/pages/HDMI/VGA-HDMI-CONVERTOR.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neu84 -- 23 Haziran 2011; 8:58:56 >

• Bu dönüştürücülerin belli firma üretimleri genelde pahalı oluyor..Birde bu çin malı üretimler var yukardaki ürün gibi onlar ucuzdur.Bu konuyu bende anlamıyorum..30-40 cm lik kablolar dan dünyanın parasını istiyorlar.
    Senin dediğin gibi hangi birimi istiyorsan ona göre çeviriciler var...senin pc de VGA çıkısı varsa bunu mecburen dvı hdmı veya dp porta çevirirsin.Bu nasıl bi çözüm istiyosan ona göre değişiyo.
  • Bana sorarsan biraz daha uğraş ekran kartı ayarlarına felan bak.Yada dönüştürücü aparatı değiştir farklı bişe dene...Simdi Sırf analog(VGA) görüntü alabilmek için elindeki monitörden olma.Vga görüntü alabilmek için pahalı ürünlere yönelmene gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***redbull*** -- 23 Haziran 2011; 14:27:54 >
  • Walla baktım olmuyo sinir oldum, başka bi tane istedim. Sinirden öyle ekran kartı ayarıyla falan ugraşmak aklıma gelmedi gelseydide sinirden ugraşamazsım büyük ihtimal. Philips 234EL2SB/00 23" 5ms (Analog+DVI+HDMI) Full HD SmartTouch Ses Wide Screen LED diye bi modeli var, ondan istedim, kısmetse gelecek. Bakalım bunu becerebilecekmiyim. Gerçi Analog var diyo, onuda yapamazsam bırakacam bu işi :) Sizce philipsin bu modeli nasıl? Lütfen olumsuz bişey söylemeyin kalpten giderim bu sefer.. :)
  • Kaça mal olacak bu monitör?Keşke samsung alsaydın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pankre@s

Kaça mal olacak bu monitör?Keşke samsung alsaydın.

415liraya mal olacak, Üstüne 80 lira gibi bişey vericem. Samsung bende düşündüm ama nedense samsuna karşı bi antipadim var benim, samsung laptop monitör tarzı ürünleri kullanmıyorum hiç.. Peki philips kötümüdür?
  • Valla dene kullan seni tatmin ederse sorun yok..........Tercihini yapmışsın zaten.Hayırlı olsun güle güle kullan
  • arkadaşlar dün sipariş etcektim bu monitörü stoktaydı bugün yok hepsi buradadan başka bulunan biyer varmı güvenilir bildiğniz ??
  • Ben sanalmarketim.comdan aldım.sende dene sağlam firma..17:00 a kadar vereceğin sipariş aynı gün kargoya veriliyor...Ama kargo firmasını seçerken aras kargoyu seçmeberbat ötesi bir firma 1-2 günde gelecek kargo 4-5 günü bulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pankre@s

Valla dene kullan seni tatmin ederse sorun yok..........Tercihini yapmışsın zaten.Hayırlı olsun güle güle kullan

Tatminlik degilde aslında Hp nin fiyatı uydundu diye almıştım, ve kutundan çıkarınca baktımki mükemmel ötesi bi görüntüsü var, o yüzden vazgeçemiyodum mecburen vazgeçtim, philips biraz kaba ona göre.. de bakalım bi gelsin İnş sağsalim, kullanıp yorumumu yaparım buraya.. Tşk ederim hayır dileklerin için..
  • 300 lira +- 20 lira verip 23 inch monitor almak istiyorum bende onerir misiniz hocam?
    Ekran cozunurlugu max ne kadar oluyor.birde vga olmamasinin artisi eksisi var mi? Kusura bakma anlamiyorum hocam
  • hay böyle işte,her yerde stoktan kalkmaya başlıyorr yahu ne ayak bu monitor
  • quote:

Orijinalden alıntı: lyldz

300 lira +- 20 lira verip 23 inch monitor almak istiyorum bende onerir misiniz hocam?
    Ekran cozunurlugu max ne kadar oluyor.birde vga olmamasinin artisi eksisi var mi? Kusura bakma anlamiyorum hocam

Hpnin bu monitörü istedigin fiyat aralıgında ve bence güzel bi ürün, Tabi almadan önce dikkat etmen gereken şey ekran kartından dvi çıkışı varmı. Yoksa eğer almanı tavsiye etmiyorum, çünkü vga ya bagladım çalışmadı. Ancak monitörü kurdum süper bi design ı var.. Bu monitörü vatanda satıyor 320 lira sanırım, ancak onlar iş ahlakıyla satıyolar, yani ilk önce ekran kartında öyle bi girş varmı yokmu onu soruyolar, yoksa eger önermiyolar. ya kasayla birlikte alıcaksın, ya yanında ekran karıtınıda alıcaksın, yada hiç almiycaksın...

• 6950 var ama gerçekten dvi vga hdmi nedir ne degildir bilmiyorum.
    19 inch monitörüm var.bi dönüstürücü ile anakarta baglıyorum ekran kartımı..

19 inchten buna geçince gercekten görüntü fark edecek mi hocam?yardım edersen sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: lyldz

6950 var ama gerçekten dvi vga hdmi nedir ne degildir bilmiyorum.
    19 inch monitörüm var.bi dönüstürücü ile anakarta baglıyorum ekran kartımı..

19 inchten buna geçince gercekten görüntü fark edecek mi hocam?yardım edersen sevinirim

6950de dvi girişi vardır merak etme..

ayrıca tabi farkedecek soruya bak eşşek kadar 23"den bahsediyorum..19" minnacık bişi

• quote:

Orijinalden alıntı: sPeerless

quote:

Orijinalden alıntı: neu84

quote:

Orijinalden alıntı: grqvayns

eğer alan arkadaşlar varsa ve satmayı düşünmüyorlarsa monitörün dış köşelerine japon yapıştırıcısı ile takviye yapsınlar, azıcık bir nem olursa şişip açılır kenarlar hatta silikon tabancasıyla sıvı silikon falan sürün hafifçe faydası olabilir

çok geç okudum bu yorumu :(((((( günlerdir düşünüyodum aliyim mi diye gittim aldım ve pişmanım şuan.. :(((((((((((( Diğer alan arkadaşlarda da varmı bu sorun????? yazarlarsa sevnirim... resmen içime oturdu..

Arkadaşın başına talihsizlik gelmiş. ben kullanıyorum bu monitörü ve hiçbir sorun yok

aynen , bende 3-4 haftadir kullaniyorum hic sorun yok !

• arkadaşlar bende bu hp2310 monitörden aldım fakat açılmıyor bilgisayar dvi dan bağladım monitörü kasaya bi açılıyor 1 dk olmadan kasa kendini reseleyip başatan başıyor monitör uyku moduna geçiyor.

monitörde çıkan ekrandaki ayarlarda otomatiik seçili olarak display port geliyor. dvi bağlı ama no signal diyor cdyi taktım ama değişen bişey ıolmadı açamıyorum bilgisayrı monitörüde açamıyorum....

acil yardım...
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.