Şimdi Ara

HP 2310 Eİ MONİTÖR İNCELEMESİ WT429AA (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
352
Cevap
0
Favori
25.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: grqvayns

hocam sizin aldığınız monitör 3 haftasını doldurmadan sağ ve sol köşelerden 1 mmlik açılma yapsa ne yapardınız? hala övmeye devam edermiydiniz? ilk başta güzeldi ama bu elektronik cihaz ne zaman ne olacağı belli değil, ben müneccim miyim böyle çıkacağını nerden bileyim boru değil hp dedik aldık, ben kimseyi zorlamadım hiçkimseye gidin bu monitörü alın diye emri vaki ypmadım sadece kendi görüşümü yazdım ama bir monitör 3 hafta sonra tahta gibi sünerse o zaman kimse kusura bakmasın insan çileden çıkar

haklisinda sana güvenerek abi insanlarda aldi onlara üzüldüm şimdi

bende lg den sogudum ama değiştirmedim şimdi sende beni samsung a aliştircaksin illa samsung aldircan kaça sattin hp yi abi ?

benim LG 2360V kaça gider sence daha 1 hafta bile olmadi

• SAMSUNG BX2231 aldım 400 tlye, çok memnunum 2ms tepkime süresi oyunlar yağ gibi akıcı renkler şahane

tavsiye ederim alacak olanlara, 400 tl bütçesi olanlar bence hiç düşünmesinler

ayrıca hp 2310ei 23" değil, isterlerse kullananlar ölçsünler 22"
  • quote:

SAMSUNG BX2231 aldım 400 tlye, çok memnunum 2ms tepkime süresi oyunlar yağ gibi akıcı renkler şahane

bende lg den sogudum ama değiştirmedim şimdi sende beni samsung a aliştircaksin illa samsung aldircan kaça sattin hp yi abi ?

cevap alamadim soruma ?

• grqvayns hocam hp de ne gibi sorunlar yaşadın benim monitör daha kargolanmadı olmazsa siparişi iptal ederim.
  • hd doğan senin monitör 350 ye gider

selta, monitör ayakkabı gibi açılıyor köşelerde vida falan yok yapıştırıcıyla yapıştırmışlar, yapıştırıcılar bozuluyor monitörün kasası yanlardan karpuz gibi açılıyor oralardan ışık sızıyor, teknik servise gittim para isdesi olmuyor ancak aynı üründen yeni bir tane veririz dediler ama Allah yazdıysa bozsun istemem, ben bunu yaşı küçük anlamayan birine 250 ye sattım, üttüm onu yoksa Allah kolaylık versin, vestel bile daha iyidir

70 liram deve oldu ama olsun kurtuldum şu gudubet cihazdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grqvayns -- 15 Haziran 2011; 18:53:40 >
  • eğer alan arkadaşlar varsa ve satmayı düşünmüyorlarsa monitörün dış köşelerine japon yapıştırıcısı ile takviye yapsınlar, azıcık bir nem olursa şişip açılır kenarlar hatta silikon tabancasıyla sıvı silikon falan sürün hafifçe faydası olabilir
  • quote:

eğer alan arkadaşlar varsa ve satmayı düşünmüyorlarsa monitörün dış köşelerine japon yapıştırıcısı ile takviye yapsınlar, azıcık bir nem olursa şişip açılır kenarlar hatta silikon tabancasıyla sıvı silikon falan sürün hafifçe faydası olabilir

Garanti kapsamından çıkmazmı o zaman ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: HD-DOĞAN

quote:

SAMSUNG BX2231 aldım 400 tlye, çok memnunum 2ms tepkime süresi oyunlar yağ gibi akıcı renkler şahane

cevap alamadim soruma ?

bu ne yav monitörleri satan satana. hp yi anladık da lg nin nesi var ki. tepki süresi dışında iyi monitör. bunu da alırken biliyordun zaten.

• grqvayns yanlış bir iş yapmadan uyardığın için teşekkürler. Biraz önce hb yi aradım kargoya veriliyormuş tam zamanında iptal ettirdim :) galiba Samsung B2230H 21.5" alıcam.
    http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-b2230h-215-5ms-analogdvihdmi-full-hd-wide-screen-lcd-monitor-parlak-siyah/ProductDetails.aspx?productId=bd56026&categoryId=986
    Sence bu monitör nasıl?
  • quote:

ben bunu yaşı küçük anlamayan birine 250 ye sattım, üttüm onu yoksa Allah kolaylık versin, vestel bile daha iyidir

HP 2310 Eİ MONİTÖR İNCELEMESİ WT429AA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VideOyun -- 15 Haziran 2011; 21:40:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selta

grqvayns yanlış bir iş yapmadan uyardığın için teşekkürler. Biraz önce hb yi aradım kargoya veriliyormuş tam zamanında iptal ettirdim :) galiba Samsung B2230H 21.5" alıcam.
    http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-b2230h-215-5ms-analogdvihdmi-full-hd-wide-screen-lcd-monitor-parlak-siyah/ProductDetails.aspx?productId=bd56026&categoryId=986
    Sence bu monitör nasıl?

aman hocam bu cihaz 5ms ve lcd neden bunu tercih ediyorsun ki?

sen 21.5" 2ms led samsung al fiyatı hemen hemen aynı, modeli BX2231 dehşet bir ürün

• quote:

hocam sizin aldığınız monitör 3 haftasını doldurmadan sağ ve sol köşelerden 1 mmlik açılma yapsa ne yapardınız? hala övmeye devam edermiydiniz? ilk başta güzeldi ama bu elektronik cihaz ne zaman ne olacağı belli değil, ben müneccim miyim böyle çıkacağını nerden bileyim boru değil hp dedik aldık, ben kimseyi zorlamadım hiçkimseye gidin bu monitörü alın diye emri vaki ypmadım sadece kendi görüşümü yazdım ama bir monitör 3 hafta sonra tahta gibi sünerse o zaman kimse kusura bakmasın insan çileden çıkar

bu kadar kisa zamanda 180 derece degisen insan gormedim

1 mm acilma olsa garantiye gotursenize? japon yapistirci ile takviye falan nedir ya

• quote:

Orijinalden alıntı: HD-DOĞAN

quote:

cevap alamadim soruma ?

monitorunu niye satcanki, LG ozellikle oyunlar icin samsungun pahali ve sisirilmis monitorlerinden KESINLIKLE iyidir, bunu sahsen gordum ve bir cok yerde okudum , ozellikle OYUN MODuna alindiginda, ghosting ve tepki olarak DAHA IYIDIR, SAMSUNG kesinlikle pahali ve gereksiz buluyorum, bir cok samsung monioturunu sahsen kullandim ve bu sonuca vardim.

• garantiye versem ne olacaktı? 2 ay bekletip olmadı aynısından vereceklerdi, 10 tane versinler almam yine
  • quote:

garantiye versem ne olacaktı? 2 ay bekletip olmadı aynısından vereceklerdi, 10 tane versinler almam yine

3 hafta demedin mi, 1 ay icinde sartsiz kosulsuz yenisiyle degistirebilirdin, ya da iade de yapabilirdin,

benim bi arkadasim 900 tllik 3d monitor aldi, ama kullandiktan 1 saat sonra monitor ortadan 2ye bolundu ve sag taraf siyah oldu, ertesi gun iadeye yolladi 3 gun sonra yenisini yolladilar, sonra hic sorun cikmadi, 1.5 senedir kullaniyor sorunsuz.

olur bazen bole seyler 100'de 1000'de bir bazen sorunlu mal cikabiliyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: selta

grqvayns yanlış bir iş yapmadan uyardığın için teşekkürler. Biraz önce hb yi aradım kargoya veriliyormuş tam zamanında iptal ettirdim :) galiba Samsung B2230H 21.5" alıcam.
    Sence bu monitör nasıl?

aman hocam bu cihaz 5ms ve lcd neden bunu tercih ediyorsun ki?

sen 21.5" 2ms led samsung al fiyatı hemen hemen aynı, modeli BX2231 dehşet bir ürün

Fiyatından dolayı. Aslında ilk olarak 300 tl bütçe ayırmıştım çıka çıka 425 e kadar çıktım şimdide sen 525e çıkarttın. bu gidişle 1 ay aç gezicem :)
    Ayriyetten oyun için almıyorum heralde 5ms yeterli olur ama lcd ve led arasında ne gibi fark var o konuda bilgim yok.

• selta sen o parayı vermişken 3d monitör al bence, adam 300 tl bütçe var dedi neredeyse 3d monitör alacak
  • yok arkadaş 400 e adam gibi monitör yok
  • Ucuz alıpta ileride başım ağrıycağına 100 fazla vereyim diye düşündüm. Samsung b2230 da led olmaması dışında bir eksiklik göremedim. zaten forumda baya tutulmuş.
  • SAMSUNG BX2231 diyorum başka bişey demiyorum, fıstık gibi monitör
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.