Şimdi Ara

HP 2310 Eİ MONİTÖR İNCELEMESİ WT429AA (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
352
Cevap
0
Favori
25.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: grqvayns

quote:

Orijinalden alıntı: Twinkie35

WLED olayına artık herkes bir kafadan yanıt vermiş

http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20081116092552AAT7K1A

Buyrun arkadaşlar
    WLED stands for 'white light emitting diode'. This display uses these diodes instead of the standard cathode tubes in most liquid crystal displays (LCDs). It uses less energy, is more environmentally friendly and produces more even and brighter lighting of the display hence better clarity. But it will cost about 100-200 bucks more

O wide led diyen arkadaşlara da işkembeden sallamayın diyorum

21.5" wide led
    diyor yani
    21.5" genişliğinde led diyor ,ama iyi uydurmuşsunuz kutlarım

kutusunun üzerinde 23" WIDE LED diyor, salladığımız yok

hp2310 e incelemesi cnet tarafından

http://reviews.cnet.com/lcd-monitors/hp-2310e/4505-3174_7-34195388.html

hp 2310 ei nin bir alt modeli

Bakın ben bu monitör wled yada 23" Wide LED dir değildir demedim,benim umrumda da değil o yüzden üzerinde ne yazdığı çünkü genel bir kavramı açıklığa kavuşturuyorum daha dikkatli okuyunuz.Bu monitörden bahsetmiş miyim?WLED konusundan bahsetmişim değil mi?
    Saygılar

• twinkie hocam sorun yok size birşey demedim

deadmaus, çok az bulanıklık 5 ms olan her monitörde olur önemli olan rahatsız etmeyecek seviyede olmasıdır, bende oyun oynarken çok dikkat etmediğim sürece farketmiyorum ama dikkat edersem az da olsa bulanıklığı görürsün
  • quote:

twinkie hocam sorun yok size birşey demedim

deadmaus, çok az bulanıklık 5 ms olan her monitörde olur önemli olan rahatsız etmeyecek seviyede olmasıdır, bende oyun oynarken çok dikkat etmediğim sürece farketmiyorum ama dikkat edersem az da olsa bulanıklığı görürsün

Ben dikat etmeden görüyorum hocam peste bariz belli oluyor
  • oyun modunda mı oynuyorsun?
  • HD-DOĞAN

Hocam sizin bana tavsiye ettiğiniz Fujitsu SL3230T'yi düşünüyorum, HB'da güzel birde kampanyaya girmiş
    Ama Led olmaması HP karşısında görüntü kalitesini çok fazla etkiler mi?
    Tabi 2ms yanında yüksek kontrast ve hdmi'larıda göz önünde bulundurursak sence bir Led monitörle yarışacak seviyede midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DayWaLker--3

http://www.hepsiburada.com/Liste/hp-2310ei-23-5ms-dvidisplay-wide-screen-ultra-slim-led-monitor-wt429aa/ProductDetails.aspx?productId=bd56818&categoryId=3002879

Burdakinden daha mı iyi ?

Başlıkta konu edilen ürün verdiğiniz linktekinin aynısı zaten...

• quote:

Orijinalden alıntı: Pankre@s

quote:

Orijinalden alıntı: DayWaLker--3

http://www.hepsiburada.com/Liste/hp-2310ei-23-5ms-dvidisplay-wide-screen-ultra-slim-led-monitor-wt429aa/ProductDetails.aspx?productId=bd56818&categoryId=3002879

Burdakinden daha mı iyi ?

Başlıkta konu edilen ürün verdiğiniz linktekinin aynısı zaten...

• Tepki süresi ve parlak ekran olmasından dolayı ben vazgeçtim almaktan. parlak ekrana razı olabilirdim laptop da parlak ama özellikle tepki süresi kafama yatmadı. şu an 2ms monitör kullanıyorum. Gözlerim hassastır. Bundan ona geçince sorun yaşamak istemiyorum. model olarak bir tek samsung 2370 kafama yattı o da çok pahalı. Onun dışında 400 lira altı 2ms, dijital girişli led ekran yok. Fujitsu da fena değil ama tipi tam takoz
  • quote:

oyun modunda mı oynuyorsun?

Hiç ellemedim hocam ayarları bilmediğim ayarı pek ellemem :)) daha menüleri kurcalamadım bile
  • 400TL ye 2ms tepki süreli DVİ ÇİKİŞLİ LED monitör varmi Arkadaşlar link bekliyorum sizden

hp den sogudum gibi :(
  • Bu fiyata daha iyi bir monitor bulunabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Worcestershire -- 9 Haziran 2011; 13:09:42 >
  • bu gün bimekse gittim bu monitörü tesadüfen gördüm...Bence bu fiyata alınabilecek en iyi monitör renkler ve ekran çok canlı gayet güzel görüntüsü var.ben 1 tane sipariş vermeyi düsünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Deadmau5-

quote:

oyun modunda mı oynuyorsun?

Hiç ellemedim hocam ayarları bilmediğim ayarı pek ellemem :)) daha menüleri kurcalamadım bile

menüde sinema, oyun, text gibi ayarlar var oradan oyunu seçip deneyebilirsin
  • arkadaşlar bugün gittim bimeks LG 23 İNC monitör aldim çok iyi monitör tavsiye ederim modeli LG E2250V modeli LED WLED değil normal led ekrani ise TFT
  • quote:

Orijinalden alıntı: HD-DOĞAN

arkadaşlar bugün gittim bimeks LG 23 İNC monitör aldim çok iyi monitör tavsiye ederim modeli LG E2250V modeli LED WLED değil normal led ekrani ise TFT

merhaba, özel mesaj yazmışsın özelden cevap veremiyorum kusura bakma cep tel. teyidi istiyor buradan yazayım.

öncelikle hayırlı olsun ama lg deki renk sorunu o modellerin hepsinde var mı onu bilmiyorum. eğer hepsinde varsa o zaman aynı modelle değiştirsen bile fayda etmez mutlaka araştır diğer modellerde bu sorun varmı diye ama kusurlu ürünü verdilerse mecbur değiştirecekler, o paraya alabileceğin birçok model bulursun merak etme

memnun kalmadığını söylersen para iadesi hariç her türlü sorunu çözeceklerine inanıyorum, yapmaları lazım, ben 1 hafta kullandığım işlemci ve anakartı değiştirtmiştim başka bir firmadan

kafana takma çözülmeyecek bir problem değil

ayrıca wled ile led olayına takılmayın ikiside aynı şeyler, wled daha çevreci o kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grqvayns -- 9 Haziran 2011; 23:38:52 >

• quote:

quote:

arkadaşlar bugün gittim bimeks LG 23 İNC monitör aldim çok iyi monitör tavsiye ederim modeli LG E2250V modeli LED WLED değil normal led ekrani ise TFT

merhaba, özel mesaj yazmışsın özelden cevap veremiyorum kusura bakma cep tel. teyidi istiyor buradan yazayım.

öncelikle hayırlı olsun ama lg deki renk sorunu o modellerin hepsinde var mı onu bilmiyorum. eğer hepsinde varsa o zaman aynı modelle değiştirsen bile fayda etmez mutlaka araştır diğer modellerde bu sorun varmı diye ama kusurlu ürünü verdilerse mecbur değiştirecekler, o paraya alabileceğin birçok model bulursun merak etme

memnun kalmadığını söylersen para iadesi hariç her türlü sorunu çözeceklerine inanıyorum, yapmaları lazım, ben 1 hafta kullandığım işlemci ve anakartı değiştirtmiştim başka bir firmadan

sence iyi bi ürünmü ? birde ölü pixsel olup olmadigi nasil anlaşilir program ile baktigimizda ?

• quote:

quote:

quote:

sence iyi bi ürünmü ? birde ölü pixsel olup olmadigi nasil anlaşilir program ile baktigimizda ?

hangisi lg mi ? renkleri canlı değil dediğine göre iyi değil demekki ama öteki hakkında da bilgim yok, kağıt üzerinde iyi gibi duruyor. orada görüntüsünü incelersen daha sağlıklı olur

hiç program kullanmadım ama anlarsın mutlaka, zaten ekranı inceleyip bile anlarsın ölü pikseli

• quote:

quote:

quote:

quote:

hangisi lg mi ? renkleri canlı değil dediğine göre iyi değil demekki ama öteki hakkında da bilgim yok, kağıt üzerinde iyi gibi duruyor. orada görüntüsünü incelersen daha sağlıklı olur

hiç program kullanmadım ama anlarsın mutlaka, zaten ekranı inceleyip bile anlarsın ölü pikseli

sana özel attim msn ekle bi konuşalim çok memnun olurum burdan pek anlaşilmiyor

• http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?uid=115520
    390 tl ye alternatif olarak bunu buldum. 2ms ve hdmi var. Ama hp nin tasarımı biraz daha iyi
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.