Şimdi Ara

HP 2310 Eİ MONİTÖR İNCELEMESİ WT429AA (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
352
Cevap
0
Favori
25.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Respectful Man

quote:

Orijinalden alıntı: -Deadmau5-

Arkadaşlar monitörü 2-3 aydır kullanıyorum çok memnunum. Zamanında 310 TL ye almıştım ve bu parayı hakeden başka monitör bulamazsınız o kadar ciddiyim. HDMI yok ancak Displayport ve DVI var. DVI bilgisayar kasamı bağladım, Displayport'a HD uydu alıcımdan kablo çektim bütün HD kanalları en net şekilde izliyorum.

Size bir video hazırladım ancak telefonum çok kötü olması nedeniyle (N73) görüntü biraz kötü.

HP 2310 Eİ MONİTÖR İNCELEMESİ WT429AA
     HP 2310 Eİ MONİTÖR İNCELEMESİ WT429AA

Monitörü uydu alıcısına nasıl bağladın ? Hangi kabloları kullandın ? Görüntü nasıl?
    Cevaplarsanız Teşekkürler..

Bayadır girmedim foruma ama cevaplayayım HDMI to Displayport kablosu ile izleyebiliyorum. Monitörden DVI-Displayport geçişi yapabiliyorum zaten. TV izleyeceğim zaman monitörden tek bi tuşa basarak Displayport moduna geçiyorum. İşim bitince DVI.

• Merhaba arkadaşlar, bende bu monitörden var ve ben bu monitörü duvara montelemek istiyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim ne kullanmalıyım? Teşekkürler.
  • 2.5 sene olmuş alalı, hala gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kovadogs

2.5 sene olmuş alalı, hala gibi

aynen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sPeerless

quote:

Orijinalden alıntı: kovadogs

2.5 sene olmuş alalı, hala gibi

aynen

3 sene oldu hala
  • arkadaslar konuyu hortlatmış gibi olmuyayım dvi kablom bozuldu bende dp to dp aldım no signal diyor herşeyi denedim napmam gerekhttp://www.hepsiburada.com/liste/dark-15-metre-displayport-kablo-v12-2160p-altin-uclu-dk-cb-dpl150/productDetails.aspx?productId=bs50374&categoryId=84120&SKU=BS50374 aldıgım kablo bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: transomanyak

arkadaslar konuyu hortlatmış gibi olmuyayım dvi kablom bozuldu bende dp to dp aldım no signal diyor herşeyi denedim napmam gerekhttp://www.hepsiburada.com/liste/dark-15-metre-displayport-kablo-v12-2160p-altin-uclu-dk-cb-dpl150/productDetails.aspx?productId=bs50374&categoryId=84120&SKU=BS50374 aldıgım kablo bu

dp kablo bozuktur muhtemelen. monitorunu bir bilgisayarcıya götür dvi ile denesin yada etraftan bi dvi kablo bul. dp kablonun hiç bi avantajı yok bu monitör icin

• quote:

Orijinalden alıntı: CoreXXX

quote:

arkadaslar konuyu hortlatmış gibi olmuyayım dvi kablom bozuldu bende dp to dp aldım no signal diyor herşeyi denedim napmam gerekhttp://www.hepsiburada.com/liste/dark-15-metre-displayport-kablo-v12-2160p-altin-uclu-dk-cb-dpl150/productDetails.aspx?productId=bs50374&categoryId=84120&SKU=BS50374 aldıgım kablo bu

dp kablo bozuktur muhtemelen. monitorunu bir bilgisayarcıya götür dvi ile denesin yada etraftan bi dvi kablo bul. dp kablonun hiç bi avantajı yok bu monitör icin

anladım hocam iade ediyim dvi alıyım bi tane dvi var evde 2. bilgisayarda calısıyor problem yok bu monitor için fark yoksa dediginiz gibi yapıcam teşekkürler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CoreXXX

quote:

anladım hocam iade ediyim dvi alıyım bi tane dvi var evde 2. bilgisayarda calısıyor problem yok bu monitor için fark yoksa dediginiz gibi yapıcam teşekkürler.

Merhabalar, bu seferde ben hortlatayım :) 6 yıldır kullanıyorum monitörü hala gıcır gıcır çalışıyor fakat micro hdmi çıkışlı dizüstü bilgisayarımdan, micro hdmi-hdmi kablo ve display port-hdmi dönüştürücüsü kombinasyonu ile no signal uyarısı alıp duruyorum. kabloyu tv ye bağlarken kullanıyorum sıkıntı yok, dönüştürücüyü ise ikinci alışım, ilkinde TR'den DARK tan aldım çalışmadı, aparat bozuktur dedim bi de aliexpress ten aldım yine no signal. her iki adaptörde bozuk olamaz sanırım. Acaba dvi dönüştürücü ile olayı çözümleyebildiniz mi?

• norkun kullanıcısına yanıt
    1 ucu micro hdmi diğer ucu dp veya dvi kablo ile denedinizmi. ne yalan söyleyim ben dp-dp kablo ile kullandım pek sorun yaşamadım. ama sizin gibi aparatlar ile uğraşmadım . o yüzden çok bilgim yok
  • CoreXXX kullanıcısına yanıt
    Maalesef micro hdmi-display ben de ilk ona bakmıştım ama bulamadım. dizüstünde sadece micro hdmi çıkışım var. o yüzden yapabileceklerim ksııtlanıyor. en fazla dvi-hdmi dönüştürücü ile deneme yapabilirim ama neden display port çalışmıyor anlamadım. masaüstünde sürekli display porttan kullanıyordum
  • norkun kullanıcısına yanıt
    muhtemelen dönüştürücülerde problem vardır
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.