Şimdi Ara

HP 2310 Eİ MONİTÖR İNCELEMESİ WT429AA (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
352
Cevap
0
Favori
25.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lav

Arkadaslar kolay gelsin.enteresan bi sorunla karsi karsiyayim.pc yi aciyorum, daha sonra makine calisir halde monitoru kapatiyorum.sonradan monitoru actigimda ekrana goruntu gelmiyor.tum cikislar icin sinyal yok diye uyari cikiyor ekranda.monitor hp 2310i, ekran karti da sapphire 5770.
    bilgisi olanlariniz acil yardim ederse cok sevinirim arkadaslar.sastim kaldim.
    Tskler.

Aynısı bendede oluyordu pc ekran koruyucuya falan geçiyorsa olabiliyor monitör kapalıyken açmadan önce mouse u biraz oynatıp açıyorum açılıyor bi dene istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yekilord

quote:

Orijinalden alıntı: Lav

Arkadaslar kolay gelsin.enteresan bi sorunla karsi karsiyayim.pc yi aciyorum, daha sonra makine calisir halde monitoru kapatiyorum.sonradan monitoru actigimda ekrana goruntu gelmiyor.tum cikislar icin sinyal yok diye uyari cikiyor ekranda.monitor hp 2310i, ekran karti da sapphire 5770.
    bilgisi olanlariniz acil yardim ederse cok sevinirim arkadaslar.sastim kaldim.
    Tskler.

Aynısı bendede oluyordu pc ekran koruyucuya falan geçiyorsa olabiliyor monitör kapalıyken açmadan önce mouse u biraz oynatıp açıyorum açılıyor bi dene istersen.

Kardeşim tşk ettim, dediğin yöntem işe yaradı.
    Fakat yine de böyle yapmaması lazım.

• @yekilord

Denetim masasından ekran kapama ve uyku mod u seçeneklerini hiç bir zaman olarak kaydettim ve sorun çözüldü.
  • Monitörü kullanmıyorum ama bende 23" boyutunda bir LED LCD arayışındayım ,tüm monitörlerin incelemesini yapan bir yabancı siteden bu monitör ortalama 8.9 puan almış ve acerin 2ms lik s232hlabid modeline bile takmış
    Bence bu monitör kötü bir monitör değil Acerin 2ms diye verdiği değerde ztn 2ms(GTG) yani yani griden giriye tepkime süresi bunu standarda vurduğunda 5ms demektir HP nin bu monitörüde standart 5ms dir yani Acerinkiyle aynı kimse 2ms-5ms olayına takılmasın 2ms diye reklam yapan tüm monitörler aslında 5ms dir sebebini yukarıda bahsettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haydarz -- 27 Ağustos 2011; 3:00:47 >

• Bu monitörü nerde bulabiliriz hiçbir yerde yok?
  • Bu monitörü geçen ay Bimeks den aldım 333TL ye geldi bana. Fakat bir problemim var. Problem PC ile alakalı değil, pc yi ne ile bağlarsam bağlıyayım sorun yok fakat PS3 ü HDMI to DVi kablo ile bağlıyorum şöyle bir sorun oluyor. İlk önce PS3 ü sonra monitörü açarsam ps3 görüntüsü yerine karıncalanmış bir ekran geliyor hani eskiden televizyon kanalı çekmezdi sadece karıncalanma olurdu aynen öyle. Monitörün enerji kablosunu çıkartıp taktığımda düzeliyor yada PS3 den veya monitörden görüntü kablosunu çıkartıp taktığımda düzeliyor. PS3 ü bağladığım şekilde HDMI DVi şeklinde aynı kablo ile PC yi bağlıyorum hiç bir sorun olmuyor ama PS3 konusunda bir problem var. Daha önce başına gelip çözebilen oldumu acaba?

Ayrıca monitörü nereden bulabilirim diye soran arkadaşlar için Bimeks in Samsun ve Bursa mağazalarında kalmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtoburPirana -- 9 Eylül 2011; 9:26:00 >

• Bulabilenecek yer var mı ?
  • Ben de heryerde aradım ürünü, bimeks te kalan ürünler malesef teşhir, biri samsun diğeri de bursa mağazalarında ve biri derin çizik. medimarkt te var, o da teşhir ve bozukmuş. Bazı yerlerde var ancak fiyatı 655 TL olmuş. Kadıköyde de heryeri talan ettim. Son olarak yine kadıköyde kıytırık bir bilgisayarcıda buldum o da müşteriye gönderilmiş müşteri hdmi yok diye ürünü geri göndermiş. fiyat 390 TL yine sağ tafaında bir uzun iz var adam yapışşkan izi dedi kolonyalı mendille temizlemeye çalıştı ama temizleyemedi yarın aricam temizlemişmi diye. fiyatta da bişeyler yaparız dedi bakalım hayırlısı inşallah olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exito

Ben de heryerde aradım ürünü, bimeks te kalan ürünler malesef teşhir, biri samsun diğeri de bursa mağazalarında ve biri derin çizik. medimarkt te var, o da teşhir ve bozukmuş. Bazı yerlerde var ancak fiyatı 655 TL olmuş. Kadıköyde de heryeri talan ettim. Son olarak yine kadıköyde kıytırık bir bilgisayarcıda buldum o da müşteriye gönderilmiş müşteri hdmi yok diye ürünü geri göndermiş. fiyat 390 TL yine sağ tafaında bir uzun iz var adam yapışşkan izi dedi kolonyalı mendille temizlemeye çalıştı ama temizleyemedi yarın aricam temizlemişmi diye. fiyatta da bişeyler yaparız dedi bakalım hayırlısı inşallah olur.

O 655 TL olan normal değil dokunmatik olanı.
  • Arkadaşlar monitörü 2-3 aydır kullanıyorum çok memnunum. Zamanında 310 TL ye almıştım ve bu parayı hakeden başka monitör bulamazsınız o kadar ciddiyim. HDMI yok ancak Displayport ve DVI var. DVI bilgisayar kasamı bağladım, Displayport'a HD uydu alıcımdan kablo çektim bütün HD kanalları en net şekilde izliyorum.

Size bir video hazırladım ancak telefonum çok kötü olması nedeniyle (N73) görüntü biraz kötü.

HP 2310 Eİ MONİTÖR İNCELEMESİ WT429AA

• -Deadmau5-
    Eline sağlık

Bende yaklaşık 3 aydır kullanmaktayım gayet memnunum
  • şu an elimde 2310ei var çok memnunum birde 2510i aldım, 2310ei bulamayanlara tavsiye ederim.
    led değil ccfl aydınlatmalı , 45w yakıyor 2310e 25W, kasası çok şık ama ayağı 2310 den küçük o yüzden sallanıyor darbe gelince, 2310 de beyazlar biraz daha beyaz, 2510 da renkler daha dolgun, 2310 daha parlak, 2510 da kırmızı ve tonları daha başarılı, ikiside parlak ekran olduğu için oda ışığında mükemmel görüntü verir. 2510 da fontlar daha dolgun, 2310 un genel kullanılırlığı daha rahat 2-3 kat daha ince 2310, ikisindende dvi kablosu çıkıyor, 2510 da hoparlör var . 2510 daha büyük daha zevkli bir kullanım sunuyor ama yeri dar olan için 2310 çok daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filips -- 29 Eylül 2011; 18:15:34 >

• Mayıs'ta aldım halen daha kullanıyorum. Harika bir ürün tavsiye ederim. Aldığımda fiyatı 333TL idi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Candemir

quote:

Ben de heryerde aradım ürünü, bimeks te kalan ürünler malesef teşhir, biri samsun diğeri de bursa mağazalarında ve biri derin çizik. medimarkt te var, o da teşhir ve bozukmuş. Bazı yerlerde var ancak fiyatı 655 TL olmuş. Kadıköyde de heryeri talan ettim. Son olarak yine kadıköyde kıytırık bir bilgisayarcıda buldum o da müşteriye gönderilmiş müşteri hdmi yok diye ürünü geri göndermiş. fiyat 390 TL yine sağ tafaında bir uzun iz var adam yapışşkan izi dedi kolonyalı mendille temizlemeye çalıştı ama temizleyemedi yarın aricam temizlemişmi diye. fiyatta da bişeyler yaparız dedi bakalım hayırlısı inşallah olur.

O 655 TL olan normal değil dokunmatik olanı.

malesef dokunmatik olan değil.
    http://www.sanalmarketim.com/urun/e2447a67cbe63de70d66be092684e5d6/HP-WT429AA-2310ei-23

sanırım yoğun talep üzerine fiyatı yukarı çekmişler. Eğer 400 TL ye kadar bir yerde satıldığını bilen varsa söylesin de son kalan ürünlerden birini kapayım.
    artık baktığım hiç bir monitör hoşuma gitmiyor. Bu monitörü aklımdan ve hayallerimden çıkaramıyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exito -- 29 Eylül 2011; 21:33:51 >

• O ne imiş arkadaş 650 lira :D ben 330 liraya aldım nasıl bir zamdır öyle :D
  • quote:

malesef dokunmatik olan değil.
    http://www.sanalmarketim.com/urun/e2447a67cbe63de70d66be092684e5d6/HP-WT429AA-2310ei-23

sanırım yoğun talep üzerine fiyatı yukarı çekmişler. Eğer 400 TL ye kadar bir yerde satıldığını bilen varsa söylesin de son kalan ürünlerden birini kapayım.
    artık baktığım hiç bir monitör hoşuma gitmiyor. Bu monitörü aklımdan ve hayallerimden çıkaramıyorum :)

Sanalmarketimde 500TL civarıydı 2310e zaten piyasada 330 civarı satılırken ,geri kalan artış kurdan kaynaklanıyor sanırım , monitörü vatandan almadan sanalmarketim fiyatınada bakmıştım.Alamayan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum ,gayet güzel bir monitör .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azmo -- 30 Eylül 2011; 7:05:04 >

• sanalmarketim.com da ürün stokta yok fiyatlar sallamasyon fiyattır takılmayın fiyata.Ben sanalmarketim.comdan 330 civarında bi fiyata aldım 2-3 ay önce.
  • monitörü vatandan 380 e almıştım ondan sonra kaldırdılar şimdide bulunmuyor.
  • 320-380 arası alanlar çok şanslı şimdi fiyat uçmuş bir de pek bulunmuyor malesef....:(
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.