Şimdi Ara

HP 2310 Eİ MONİTÖR İNCELEMESİ WT429AA (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
352
Cevap
0
Favori
25.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pc uzerinden ekranin yenilenme hizini arttirmis oluyorsun.72 hz uzeri iyidir.bir cozum olur mu bilmiyorumda dene bakalim;D
  • quote:

Orijinalden alıntı: lyldz

pc uzerinden ekranin yenilenme hizini arttirmis oluyorsun.72 hz uzeri iyidir.bir cozum olur mu bilmiyorumda dene bakalim;D

bi sitede Tarama Frekansı : 30 - 80 khz(Y) / 56 - 76 hz (D) diye bi özelliginin oldugu yazılmış. Bahsettiginiz bu oluyor olsa gerek. Ancak anlamadım ben hala pc üzerinden görüntü ayarlarında mı yapıcam bu ayarı? Laptop kullanıyorum ve laptopun görüntüsünde bi sıkıntı yok, ikinci bi monitör olarak vga dan o monitörü baglıyorum bahsettigim gibi bişey oluyo. Farkediyor mu ki o monitörle laptop un monitörünün frekansı? pc de şimdi görüntğ ayarlarına baktım bi tek yineleme frekansı 60 var seçenek olarak, combobox a tıklayınca bi tek o çıkıyor.. Ekran kartım Mobil Intel 965 express Chipset Family.

rica etsem bu linkteki videoya bakarmısınız, 4 dk, 39. saniyeden itibaren size bahsettigim dalgalanmayı göreceksiniz o ekranda, dalgalanmayla ne demek istedigimi böylece daha açık anlatabilmiş olurum sanırım..
    http://www.youtube.com/watch?v=3zSAqNvAsH0&feature=related

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neu84 -- 28 Haziran 2011; 15:32:41 >

• Rica etsem bi fikir verirmisiniz?
  • Senin monitörüne bakltım çalışma frekansı 60 hz bunun dışında bir frekansda çalıstıramazsın...Ayrıca kullandığın ekran kartı düşük seviye bi kart...23 inc bir monitörde ve 1920x1080 çözünürlükte kullanıyorsan böyle sorunlar olabilir.Benim ekran kartımda ati 9250 ve bende youtube tarzı internetteki videoları tam ekran yaptığımda ekrarın en üstünden 2 santim aşağıda çizgi şeklinde kesikler olusuyor ama normal mp,gom,jetaudio,bsplayer gibi oynatıcılarda böyle bi sorun yok yani monitörden kaynaklı bi sorun değil...Param olduğu vakit iyi bir HD ekran kartlı kasa toplayacağım o zaman çok güzel olacak herşey :) sana da tavsiyem monitörü bi arkadasının laptop u veya masaüstünde dene tabi sağlam bi makine olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pankre@s

Senin monitörüne bakltım çalışma frekansı 60 hz bunun dışında bir frekansda çalıstıramazsın...Ayrıca kullandığın ekran kartı düşük seviye bi kart...23 inc bir monitörde ve 1920x1080 çözünürlükte kullanıyorsan böyle sorunlar olabilir.Benim ekran kartımda ati 9250 ve bende youtube tarzı internetteki videoları tam ekran yaptığımda ekrarın en üstünden 2 santim aşağıda çizgi şeklinde kesikler olusuyor ama normal mp,gom,jetaudio,bsplayer gibi oynatıcılarda böyle bi sorun yok yani monitörden kaynaklı bi sorun değil...Param olduğu vakit iyi bir HD ekran kartlı kasa toplayacağım o zaman çok güzel olacak herşey :) sana da tavsiyem monitörü bi arkadasının laptop u veya masaüstünde dene tabi sağlam bi makine olsun...

sadece video izlerken degil, explorer açıkkende oluyo bu dalgalanma, umarım monitörden kaynaklanan bi durum degildir. film izlerken dikkat çekiyo biraz o dalgalanmalar.. sinirlerimi oynatıyo.. explorerda da aynı şekilde.. yeni bi kasa toplama gibi bi lüksüm yok, ve laptopunda ekran kartını degiştiremem haliyle, napalım artık böyle kullanacam..

• Yok en azından sağlam bi bilgisayarda denersen iyi olur....philps monitöründemi sorun var yoksa laptoptan kaynaklı bişeymi bunu öğrenirsin.....

Ayrıca arkadasın biri yukarda muhtemelen manyetik etkidir vs yazmış LCD monitörlerde manyetik etki olmaz.yani yanına ceptelefonu koyarsan bundan etkilenmez...
  • neu84 ben de senin philipsten alıcaktım mağazada bakarken bu el2sb modelinin 19 ve 21 inç modelleri vardı diğer samsung ve lg monitörlerin hepsinden bariz daha iyi görüntü veriyordu
    bu dalgalanma olayı falan nedir kardeş çözümü falan yok mu?
  • arkadaşlar ürün parlak ekran mı ? yoksa yansıma yapmasında diye üzerine saçma sapan görüntüyü bozan film yapıştırılmış mat ekranlardan mı ? ve ürünün panel üreticisi kim ? Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hud070

neu84 ben de senin philipsten alıcaktım mağazada bakarken bu el2sb modelinin 19 ve 21 inç modelleri vardı diğer samsung ve lg monitörlerin hepsinden bariz daha iyi görüntü veriyordu
    bu dalgalanma olayı falan nedir kardeş çözümü falan yok mu?

kardeş şu verdigim linkte 4 dk, 39. saniyeden itibaren o bahsettigim dalgalanmayı görebilirsin. Bi çözüm araştırıyorum bende ancak henüz bulamadım bi çözüm, film izlerken oluyo bu sürekli olarak var ve sinir ediyor beni.. başka hiç bir monitörde görmedim ben böyle bişey, yani teknoda dolaşırken çok baktım ama hiç birinde yoktu, bi tek bunda var. ekran büyük diye mi acaba böyle diye düşündüm ama neden öyle olsun ki dimi kocaman lcd tv ler var onlarda olmuyo bunda neden olsun diye düşünüyo insan...

http://www.youtube.com/watch?v=3zSAqNvAsH0&feature=related

• quote:

Orijinalden alıntı: MERT237

arkadaşlar ürün parlak ekran mı ? yoksa yansıma yapmasında diye üzerine saçma sapan görüntüyü bozan film yapıştırılmış mat ekranlardan mı ? ve ürünün panel üreticisi kim ? Teşekkürler...

Hpden bahsediyosanız Parlak ekran, philipst ise mat.. herzamanki gibi :S.. Üreticisi konusuunda bi bilgim yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neu84 -- 1 Temmuz 2011; 17:32:54 >
  • Yalnız dvi kabloyla denemedin değil mi yani bu dalgalanma dönüştürücü kullanınca oluyor galiba öyleyse benim için sorun olmaz zaten eğer ölü piksel garantisi alabilirsem bundan alıcam herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: hud070

Yalnız dvi kabloyla denemedin değil mi yani bu dalgalanma dönüştürücü kullanınca oluyor galiba öyleyse benim için sorun olmaz zaten eğer ölü piksel garantisi alabilirsem bundan alıcam herhalde

Arkadaslar dalgalanma dan bahsedilen ürün philisp marka üründür...Kafalar karışmasın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: scherlook

arkadaşlar bende bu hp2310 monitörden aldım fakat açılmıyor bilgisayar dvi dan bağladım monitörü kasaya bi açılıyor 1 dk olmadan kasa kendini reseleyip başatan başıyor monitör uyku moduna geçiyor.

monitörde çıkan ekrandaki ayarlarda otomatiik seçili olarak display port geliyor. dvi bağlı ama no signal diyor cdyi taktım ama değişen bişey ıolmadı açamıyorum bilgisayrı monitörüde açamıyorum....

acil yardım...

arkadaş pc açılmıyorsa monitörde açılmaz, uyku modunda çalışır
  • teşekkürler, parlak ekran her zaman benim için daha net görüntü vermiştir, bilgisayarı genellikle gece kullanırım ve mat ekranlardaki görüntü yansımasını engelleyici tabakaya tahammülüm yok beyaz renkleri berbat ediyor
    quote:

Orijinalden alıntı: neu84

quote:

Orijinalden alıntı: MERT237

arkadaşlar ürün parlak ekran mı ? yoksa yansıma yapmasında diye üzerine saçma sapan görüntüyü bozan film yapıştırılmış mat ekranlardan mı ? ve ürünün panel üreticisi kim ? Teşekkürler...

Hpden bahsediyosanız Parlak ekran, philipst ise mat.. herzamanki gibi :S.. Üreticisi konusuunda bi bilgim yok..

• dün bimekste 407 tlydi bu ürün yani hp 2310ei
  • usta bende alıcam bundan vatanda baktım normalde incanın 23'' lik olanını alıcaktım adam bunu önerdi dikkatimi çekti aslında fakat vatanın sitesinde gözükmüyor nediyorsun almalımıyım ayırttım gerçi ama :D inca mı hp mi ?
  • selam millet bu ürün şuan nerde satılıyor çünkü izmirdeki 2 distribütörde ürün yok... almayı planlıyordum...
  • bugün saat 6 da vatandan dudulludan aldım. dün ayırtmıştım 3 tane vardı dün bugün geldiğimizde 2 tane kalmıştı arkadaşımla birlikte aldık gayet memnunuz ilk onun pcde denedik çok çok iyi görüntü. benim pc 5 yıllık ama yinede dvidan bağladım fena değil yani artık yeni sistemde düzgün bi görüntü yakalamak için sabırsızlanıyorum fiyatı 358 TL den aldım
  • 50 kişi yorum yazmış 10 kişi parlak ekranmı diye sormuş cevap verenler parlaklığı iyi yazmış

bi kişide parlak ekran yazmamış baktım halen öğrenemedim parlak ekranmıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzzy222

50 kişi yorum yazmış 10 kişi parlak ekranmı diye sormuş cevap verenler parlaklığı iyi yazmış

bi kişide parlak ekran yazmamış baktım halen öğrenemedim parlak ekranmıdır ?

ürün parlak ekrandır
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.