Şimdi Ara

HP 2310 Eİ MONİTÖR İNCELEMESİ WT429AA (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
352
Cevap
0
Favori
25.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 310TL'ye almıştım monitörü mayıs ayında. Ps3'e bağlayacağım bakalım inşallah problem çıkmaz. HDMI to HDMI kabloya HDMI to DVI dönüştürücü takarak bağlayacağım. O zamanlar bilseydim hdmi girişli birşey alırdım sanırım çünkü dönüştürücü 20 TL civarında heryerde :) Burada bir kaç arkadaş ps3 bağlantısında farklı sorunlar yaşamış. Deneyince buraya sonuçları yazarım.

Almayı düşünen arkadaşlar varsa, üründen her açıdan çok memnun olduğumu söyleyebilirim. Malzemesi çok kaliteli ve masada çok karizmatik duruyor. Teknik açıdan da 5ms olmasının gözle görülür bir farkını göremedim.
  • ben 23" monitör almayı düşünenlere lg ıps236v modelini öneririm ..
  • Arkadaşlar ekranı nasıl kare mod a getiricez?Bilen var mı? 4:3 moduna
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadlover

bu monitorun 2310E diye bir versiyonu var onda HDMI da var. Ama nedense türkiyeye gelmemis heryerde ie olan hdmisız versiyonu var.
    sırf HDMI yüzünden almamayı düsünüyorum ama fiyatı cok uygun.
    displayporttan hdmi a donusturunce ses gidiyormu acaba yada kayıp oluyormu?

monitörün üzeriğnde hoparlör yokki sen seside aktarıyormu diye soruyorsun:D
    ayrıca soruna cevap evet dönüştürücü ile kullanırsan seside aktarır hoparlör olsaydı monitörde ses alırdın yani:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kovadogs

Az önce elime geçti monitör parklaklığı çok iyi, 65'e kadar düşürdüm öyle kullanıyorum.

EDİT : Arkadaşlar yanılma şeyi oldu pardon,Ghosting FIFA 11 de oldu sadece onuda Nvidia Control Panel'den hallettim, Ghosting olayı az seviyede. Özür dilerim ahali

ghostingmi? ben bu monitörü hem işyerimde hem evimde kullanıyorum

ekran kartlarım his iceQ 6850
    his 6970
    ikisindede full fps oyunlatrı oynuyorum . ayrıca günde 4 satten fazla css oynuyorum daha ghostinge rastlamadım şükür:)
    kartında bi sorun yada kablonda bi sorun olmasın

bir not daha. geçen ay yurtdışından bi arkadaşa 10 dolara 1.5 metre dp kablo aldırdım bağladım sorun yok ancak pc yi açık bırakıp monitörü kapayınca çözünürlük 1024.768 e düşüyor tekrar açınca herşey sağ üste toplanıyor:veya log mein yada teamviever gibi bir proglamla uzaktan erişince 1024 gözüküyor çözünürlük garip durum dvi de böle bir sorun yok. başka bir dp bulunca denicem inş:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoreXXX -- 16 Ocak 2012; 22:53:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CoreXXX

quote:

Az önce elime geçti monitör parklaklığı çok iyi, 65'e kadar düşürdüm öyle kullanıyorum.

EDİT : Arkadaşlar yanılma şeyi oldu pardon,Ghosting FIFA 11 de oldu sadece onuda Nvidia Control Panel'den hallettim, Ghosting olayı az seviyede. Özür dilerim ahali

his 6970
    ikisindede full fps oyunlatrı oynuyorum . ayrıca günde 4 satten fazla css oynuyorum daha ghostinge rastlamadım şükür:)

bir not daha. geçen ay yurtdışından bi arkadaşa 10 dolara 1.5 metre dp kablo aldırdım bağladım sorun yok ancak pc yi açık bırakıp monitörü kapayınca çözünürlük 1024.768 e düşüyor tekrar açınca herşey sağ üste toplanıyor:veya log mein yada teamviever gibi bir proglamla uzaktan erişince 1024 gözüküyor çözünürlük garip durum dvi de böle bir sorun yok. başka bir dp bulunca denicem inş:)

Merhaba hocam tavsiyen üzerine bu monitörü aldım çokta memnumum yalnız sana bi sorum olcak dvi üzerinden bağladım arkadada D yazan bi çıkış daha var o hdmi çıkışımı? D kablo alıp takıcam falan demişsin biraz açarmısın şu kabloyu, girişi? Normal hdmi kablosu oluyomu oraya? Benim anakartta hdmi girişi var mesela bi hdmi kablo alıp ordan bağlasam olurmu? Bir de bu D kablonun yada hdmi kablonun artısı ne olur onuda söylermisin teşekkürler şimdiden

• quote:

Orijinalden alıntı: CaRviLLE

quote:

quote:

his 6970

Merhaba hocam tavsiyen üzerine bu monitörü aldım çokta memnumum yalnız sana bi sorum olcak dvi üzerinden bağladım arkadada D yazan bi çıkış daha var o hdmi çıkışımı? D kablo alıp takıcam falan demişsin biraz açarmısın şu kabloyu, girişi? Normal hdmi kablosu oluyomu oraya? Benim anakartta hdmi girişi var mesela bi hdmi kablo alıp ordan bağlasam olurmu? Bir de bu D kablonun yada hdmi kablonun artısı ne olur onuda söylermisin teşekkürler şimdiden

d yazan yer dispaly port girişi
    dp display portun açılımı yani. ben iki ucuda dispaly port aldım ekran kartımda çıkış var. ama bi ucu hdmi bi ucu display port kablolarda var biraz pahalı ama. eğer tek kasan varsa ve monitörü tek giriş için kullanıosan dvi yeterli zaten dvi ve hdmi arasındaki tek fark hdminin seside aynı anda aktarması. yani monitörde hoparlor olmadığına göre senin için dvi yeter. display port kabloda hdmi kablonun bi üst versiyonu yani görüntü aktarım bant genişliği daha fazla.

ben neden display port kablo aldım onuda acıkalyım.
    2 kasa bağlı monitöre gerek olunca diğerine geciyorum o yüzden hem dp hemde dvi kullanıyorum o yüzden. sende 2 kasa kullanıcaksan dp-dp veya hdmi-dp veya dvi-dp kablo alıp 2 kasa kullanabiliriisn aynı monitorde. eğer tek kasan varsa bu şekilde devam

• quote:

quote:

quote:

quote:

his 6970

d yazan yer dispaly port girişi
    dp display portun açılımı yani. ben iki ucuda dispaly port aldım ekran kartımda çıkış var. ama bi ucu hdmi bi ucu display port kablolarda var biraz pahalı ama. eğer tek kasan varsa ve monitörü tek giriş için kullanıosan dvi yeterli zaten dvi ve hdmi arasındaki tek fark hdminin seside aynı anda aktarması. yani monitörde hoparlor olmadığına göre senin için dvi yeter. display port kabloda hdmi kablonun bi üst versiyonu yani görüntü aktarım bant genişliği daha fazla.

ben neden display port kablo aldım onuda acıkalyım.
    2 kasa bağlı monitöre gerek olunca diğerine geciyorum o yüzden hem dp hemde dvi kullanıyorum o yüzden. sende 2 kasa kullanıcaksan dp-dp veya hdmi-dp veya dvi-dp kablo alıp 2 kasa kullanabiliriisn aynı monitorde. eğer tek kasan varsa bu şekilde devam

Tek kasam var dvi dvi kullanıyorum dp dvi ya yada dp dp ye geçmeme gerek varmı sence? Geçsem fark edermi yani son sorum

• hiç bişey farketmez. sadece kablo biraz daha kibar hale gelir. bide ben display porttan bağlanıyorum diye hava atarsın olacağı bu:D
  • quote:

hiç bişey farketmez. sadece kablo biraz daha kibar hale gelir. bide ben display porttan bağlanıyorum diye hava atarsın olacağı bu:D

eheeh havası batsın gerek yok o zaman ya ne biliyim vatanda sordum yok görüntü dijital olur diğeri analog falan filan dediler tamamda görüntüde fark olurmu yada ne kadar olur diyince cevap verememişti hiç birisi peki hocam çok sağol gerek yok o zaman böyle kalsın
  • quote:

quote:

hiç bişey farketmez. sadece kablo biraz daha kibar hale gelir. bide ben display porttan bağlanıyorum diye hava atarsın olacağı bu:D

eheeh havası batsın gerek yok o zaman ya ne biliyim vatanda sordum yok görüntü dijital olur diğeri analog falan filan dediler tamamda görüntüde fark olurmu yada ne kadar olur diyince cevap verememişti hiç birisi peki hocam çok sağol gerek yok o zaman böyle kalsın

vga girişi klasik mavi. analog

dvi-d girişi beyaz dijital

hdmi dijital +ses

display port dijital +ses ve daha fazla çöüznürlükde görüntü aktarımı(uçuk)

tek analog vga girişidir. dvi ye analog diyen biri varsa aklından şüphe duysun:D

• hort olcak ama bana hdcpli bir monitör önerirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ApMoMo_Tr

hort olcak ama bana hdcpli bir monitör önerirmisiniz

hp 2301 yukarda resmi var . şu an bimeksde indirimde ve 383 tl ve bedava. 3 girişi var ve ben aldım çok şık incecik
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ApMoMo_Tr

hort olcak ama bana hdcpli bir monitör önerirmisiniz

hp 2301 yukarda resmi var . şu an bimeksde indirimde ve 383 tl ve bedava. 3 girişi var ve ben aldım çok şık incecik

o kadar bütçem yok ve lükse kaçmak istemiyorum ps3 için ben 2.el samsung syncmaster 940bw alacağım
  • Evet yeni modelde iki model çıkartmak yerine tek model çıkartmışlar hemd Displayport hem HDMI var e dvi da tuzu biberi olmuş oldukça da şık duruyor. Ben eski modelden memnunum yeni modelide oldukça güzel duruyor. Alanlara ve alacaklara şimdiden hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xodus

Arkadaşlar bu monitörü bende bugün aldım bimeks'ten ölü pixel falan yok lakin

bir arkadaş 4. sayfada galiba kenarlardan açılmadan bahsetmiş bu bendede var 1 mm kenarları açık 2 yıllık hp laptobumdada var

acaba bu arkadaş yanlışmı anladı her monitördemi var yoksa bir sorunmu değiştireyimmi ?

görüntüde falan sorun yok karşınızdaayken belli olmuyor ama dikkali bakınca ve bastırınca asagı yukarı sag sol 1mm acık ekrandan ayrı plastik yani koselerde yok mesela biri acıklasa bunu bana ?

sistesinde sadece samsunda gösteriyor. nerden aldınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Deadmau5-

Arkadaşlar monitörü 2-3 aydır kullanıyorum çok memnunum. Zamanında 310 TL ye almıştım ve bu parayı hakeden başka monitör bulamazsınız o kadar ciddiyim. HDMI yok ancak Displayport ve DVI var. DVI bilgisayar kasamı bağladım, Displayport'a HD uydu alıcımdan kablo çektim bütün HD kanalları en net şekilde izliyorum.

Size bir video hazırladım ancak telefonum çok kötü olması nedeniyle (N73) görüntü biraz kötü.

HP 2310 Eİ MONİTÖR İNCELEMESİ WT429AA
     HP 2310 Eİ MONİTÖR İNCELEMESİ WT429AA

Monitörü uydu alıcısına nasıl bağladın ? Hangi kabloları kullandın ? Görüntü nasıl?
    Cevaplarsanız Teşekkürler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.