Şimdi Ara

HP 2310 Eİ MONİTÖR İNCELEMESİ WT429AA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
352
Cevap
0
Favori
25.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu monitorun 2310E diye bir versiyonu var onda HDMI da var. Ama nedense türkiyeye gelmemis heryerde ie olan hdmisız versiyonu var.
    sırf HDMI yüzünden almamayı düsünüyorum ama fiyatı cok uygun.
    displayporttan hdmi a donusturunce ses gidiyormu acaba yada kayıp oluyormu?
  • kendi sorumun bir kısmına yanıt cevirici var ama pahalı fiyatı nerdeyse 40 lira:
    http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=86021&ad=BiMEL-AK-435001-DiSPLAYPORT-TO-HDMi-CEViRiCi-Aparatlar-Kartlar
  • Alanlardan film performansi konusunda fikirlerini sormustum ama kimse hala bir cevap vermedi???..

Birde bu konuda herhangi bir bilgiye rastlayamadigim icin soruyorum.. monitor vesa mount uyumlu degil sanirim?

tesekkürler?
  • CoreXXX hocam eğer bir sakıncası yoksa en yakın zamanda monitörün oyun ve film performansını paylaşır mısınız? Ona göre alacağız biz de.
  • Az önce elime geçti monitör parklaklığı çok iyi, 65'e kadar düşürdüm öyle kullanıyorum.

EDİT : Arkadaşlar yanılma şeyi oldu pardon,Ghosting FIFA 11 de oldu sadece onuda Nvidia Control Panel'den hallettim, Ghosting olayı az seviyede. Özür dilerim ahali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kovadogs -- 20 Mayıs 2011; 13:10:57 >
  • Sanırım ucuz olma sebebini öğrendik.
    @kovadogs
    Geçmiş olsun hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UD97

Sanırım ucuz olma sebebini öğrendik.
    @kovadogs
    Geçmiş olsun hocam.

Sağolun fakat 1080p film performansı çok iyi.

Film açısından iyi Oyun açısından iyi değil bana göre.

EDİT: OYUN AÇISINDAN DA İYİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kovadogs -- 20 Mayıs 2011; 13:11:47 >
  • fps oyunlardada aynımı acaba cokmu sinir bozucu
  • Arkadaşlar yanılma şeyi oldu pardon,Ghosting FIFA 11 de oldu sadece onuda Nvidia Control Panel'den hallettim, Ghosting olayı az seviyede. Özür dilerim ahali
  • vallaha iyi oldu bu dedigin monitor kenarda kullanamıyorum suanda zaten o bana bakıyodu gülümseyerek bende ona dün yazdıgından sonra 1 gün boyunca küstük bakışmadık iyiki bunu yazdın içim rahatladı.
  • arkadaşlar fotoğraf makinesi ile eklicem görüntüleri zamanla beni bekleyin :)
  • su ghosting muhabbetini bi acıga kavustursak hayırlısıyla :D
  • Hocam yazdıklarınıza bakarak bende bu monitörü alacağım umarım iyidir.oyun ve film performansı orta seviyede galiba?
  • ürünün panel üreticisi kim acaba?

ghost vb. hataları soran arkadaşlar, kabloları ve pc lerini kontrol etsinler.

windows tan başka bir sistem kullanmıyorsanız en fazla 60hz de kullanabilirsiniz. oyun ve film performansınız buyuk olcude pc ile eşdeğerdedir. yani monitörün performansını bu şekilde ölçmek pek mantıklı değil, sonucta bu monitör pc için , tv olsaydı ghost endişesi olabilrdi.

alanlar gule gule kullansınlar.
  • Arkadaşlar merhaba, öncelikle bu konuyu monitörü araştırmak için gezinirken gördüm ve cevap yazma gereği duydum. Bu monitörden bende de var 2 hafta önce almıştım ve aldığımdan beri gece 2 lere kadar oyun oynuyorum ve hd film izliyorum kesinlikle ghosting vs. yok, oyun, film ve normal kullanım performansı gayet başarılı. Ekran kartım radeon hd 6790 monitörü full hd kullanıyorum renkler canlı, keskin ve parlak, bakmaya doyamıyorsunuz. Denemek için 1080p film demoları izledim ve izlemeye doyamıyorum, oyunlarda gayet güzel, başından kalkamıyorum o kadarda dikkatli bakıyorum hiç sorun yok.

Ama tutup dandik ekran kartıyla veya kötü ayarlarda flan deneyip ghosting var derseniz haksızlık yapmış olursunuz. Alacak olan arkadaşlar gönül rahatlığıyla alıp oyununu oynayabilir, filmini izleyebilir rahat olsun çok güzel bir monitör. 2 haftadır deli gibi oynuyorum çok beğendim. Monitörün görüntüsü çok şık, karizmatik, tuşları dokunmatik, metalik bir ayağı var ve çok sağlam duruyor yerinde, masayı sallıyorum cihaz yerinden oynamıyor. Monitör çok ince, hafif ve kibar duruyor. Arkadaşa da aldık, pes 11 oynadık hiçbir sorun yok.

eksileri yok mudur? tabi ki var yazayım;

monitör çok toz tutuyor 2 günde bir silmek zorunda kalıyorum ama bu önemli değil, tn panel olduğu için görüş açısı geniş değil, belirli açılardan bakmalısınız sanırım cihazın ucuz olma sebebi bu.

son olarak ben gayet beğendim, elimde olsa bir tane daha alırım ve bu monitörü oyun için aldım beklentimi fazlasıyla karşıladı, alacak olanlara şimdiden hayırlı olsun...

• Kesinlikle bunu alacağım mesajım bulunsun
  • birisi bana özel mesaj göndermiş, kaça aldın memnunmusun diye buradan cevaplayayım 320 tl ye almıştım ben 3 hafta oldu şu an, gayet memnunum. özellikle oyun ve filmlerde müthiş performans aldım, karanlık yerlerde falan çok güzel bir kontrast var, önceden laptop kullanıyordum laptopun ekranında karanlık yerler seçilemiyordu bunda oyun zevki süper, bu fiyata dandik vga panel alacağınıza bu ürünü alın pişman olmazsınız.

yalnız tek kusuru var ekrana önden bakmak zorunda kalıyorsunuz, yanlardan bakınca olmuyor çünkü tn panel ama bu benim için sıkıntı değil
  • bEN GÖDNDERMİŞ OLMAM LAZIM. bENDE ALDIMindirmle 260ytl ye. Sağol bilgilendirme için...
  • özel mesaja cevap yazamıyorum cep telefonu teyidi istiyor uğraşamam öyle şeylerle, neyse arkadaşım hayırlı olsun güzel tercih, en yakın zamanda tecrubelerini paylaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: grqvayns

özel mesaja cevap yazamıyorum cep telefonu teyidi istiyor uğraşamam öyle şeylerle, neyse arkadaşım hayırlı olsun güzel tercih, en yakın zamanda tecrubelerini paylaş

Hocam bende monitör alacaktım baya araştırdım bir tek bu modelde eksi yanları sayılmamış tasarım oldukça hoşuma gitti ben oyuncu ve filmciyim çizim işleriyle uğraşmam bu benim beklentilerimi tam olarak karşılar mı ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.