Şimdi Ara

HP 2310 Eİ MONİTÖR İNCELEMESİ WT429AA (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
352
Cevap
0
Favori
25.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: otomania

quote:

Orijinalden alıntı: HD-DOĞAN

quote:

Orijinalden alıntı: otomania

quote:

Orijinalden alıntı: HD-DOĞAN

hdmi girişi olan bi üst modeli buldum bi sitede güvenilir siteye benziyor alacak olanlar kaçirmasin derim. !

http://www.hementeslimal.com/pinfo.asp?pid=64374 bi inceleyin arkadaşlar 343TL diyor taksit de yapiyor

Hocam hem siteyi daha önce duymadım, hem de çıkış kısmında HDMI ibaresi göremedim

üsteki konuda arkadaş söylemiş bu hdmi modeli diye bi üst modeli diye istersen o sitedeki tel numarasini ara firmaya sor bi varmi yokmu diye ama site güvenilir gibi duruyor yinede sen bilirsin Kargo da ücretsiz miş

Evet sağlam yapılanmış bir site gibi ama daha önce hiç denk gelmedim hocam siteyle ilgili bir yoruma ya da alışveriş yaptım cümlesine
    Kargo bedavaysa kaçmaz
    Asus mu HP mi diye düşünüyorum, fiyat farkı çok, acaba kalite farkı o kadar var mıdır

valla hp derim ben hp daha kaliteli hocam asus monitör konusunda iyi değil bence...

bak sitedeki numaralari yaziyor yarin ara sor stok varmi diye hdmi girişi varmi diye 343TL bedava yani

kargo da ücretsiz yaziyor orda kaçirma derim

evet yorum yapan olmamiş o çok ilginç geldi banada

Firma bilgilerini senin için yayinliyorum daha detayli adamlar büyük firma sanirim

Kurumsal Bilgiler : TETAŞ İÇ VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

Resmi İnternet Sitesi :www.tetas.com.tr

Ticaret Sicil No :188762 Vergi No : 8400053652

ADRES:KIRAÇ HADIMKÖY YOLU 50.SOK. NO:2 B.ÇEKMECE/İSTANBUL

Telefon: +90 (212) 866 91 43 (pbx) Faks : +90 (212) 381 63 83

TETAŞ AŞ. tekstil makineleri, ayakkabı makineleri, etiket makineleri ve yedek parça sektöründe 1982 yılından beri faaliyet göstermektedir. 295 personeli, 6 şubesi, 4 temsilciliği ve yaygın satış sonrası servisi ile topluluğun diğer firmalarının lokomotifi olmuştur. TETAŞ Şirketler Grubu, halen 17 ayrı firmadan ve yaklaşık 1800 personelden oluşmaktadır.

TETAŞ AŞ’nin hızlı büyümesinin ardında; piyasanın gereksinimlerini iyi tespit edebilmesi, teknolojik gelişmeleri yakından takip etmesidir. Buna bağlı olarak 2009 yılında hementeslimal.com satış sitesini açarak online alışveriş pazarına da adım atmıştır.

Tekstil sektöründe yarattığı hizmet kalitesini e-ticaret dünyasına taşımayı hedefleyen TETAŞ A.Ş., online alışverişte hementeslimal.com’u tercih eden herkese teşekkür eder.

http://www.hepsiburada.com/Liste/fujitsu-sl3230t-23-2ms-analog2xhdmi-2x15w-hoparlor-full-hd-wide-screen-lcd-monitor/ProductDetails.aspx?productId=bd130033&categoryId=986 bu monitör de kampanya var 2ms tepki süresi baya iyi ve kaliteliye benziyor bunuda incele derim 2 tane HDMİ çikişi dvi çikişi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kral3535 -- 3 Haziran 2011; 23:59:35 >

• merhaba,

Benim de Vatan bilgisayardan aldığım monitorum buün geldi. Daha henuz olu piksel testi yapmadım.Monitor bu fiyata göre iyi. İkinci monitor olarak aldım. Diğeri Samsung Sync Master 226BW. Samsung'un bu monitoru HP den daha iyi. Ama HP de fiyatına göre oldukça iyi.

Ben almadan once yabancı sitelerde de araştırmıştım. Bildiğim kadarı ile Avrupa da kullanılan model 2310 ei, Amerika da satılam modeli ise 2310e ve onda artı olarak HDMI var.Bu şirketin 2310e modelini sattığından şüpheliyim.Acıp sormak gerekir. Ama ufak bir araştırma yapılınca da görüleceği gibi Avrupa da sadece 2310 ei satılıyor. Bu arda yurtdışından bile bizde uzuc satılıyor.
    Amazon.com daki fiyatı 2310e 260 USD
    İngiltere amazon.com.uk da ise 199 pound

Sağlıcakla kalın
  • arkadaşlar ben sadece monitörün modelini göstermek için o sitenin linkini verdim yoksa o siteden alışveriş yapılır mı yapılmaz mı bilmiyorum aman diyim sonra sakata gelmeyin
  • Niye bu kadar ucuz bu yav. Bende 19" lg 1970hr kare lcd var. 4 yıl oldu. Satıp bunu mu alsam ki
  • türkiyede henüz bu modelin hdmı çıkışlı modeli satılmıyor, satılanlar türkiye resmi sitesinde mevcut
  • Arkadaşlar bu monitörün 5 ms olduğu yazıyor ancak TirealTFTtest programı 18ms gösteriyor bilgisi olan varmı
  • iyide 18ms gecikme süresi olsaydı oyunu bırak internette bile gezinmezdi, onda bir hata vardır sonuçta oyun oynanıyor mu? cillop gibi oynanıyor testmiş mestmiş fazla kulak asmayın, ucuzluğunu merak edenler için söyleyeim bir kez daha, bu ürünün ucuz olma sebebi TFT olmasıdır, TFT olmasa 400 tlden aşağı olmaz, HP sayfasında özelliklerinde 5 ms yazıyorsa öyledir, 18 ms ilk çıkan ilkel lcd monitörlerde bile yok, ben daha önce kullandığım laptopun ekranı 8ms idi ben o monitörde kaç tane oyun bitirdim kaç 1080p film izledim hesabı yok.

daha 2 gün önce 300 spartalı blurayi izledim, şu an bioshock 2 oynuyorum piyasadaki 400 tl civarındaki birçok monitörün görüntülerini yakından inceledim onlardan hiçbir farkı yok, hatta led olduğu için daha avantajlı

ayrıca değil 18ms, isterse 100 ms olsun ben memnunum oyunumu filmimi izliyorum gerisini kafama takmam, yahu internet kafedeki 2 senelik incalarda bile fıstık gibi oyun oynuyorlar böyle şeyleri kafaya takmayın, monitörü almadan önce bunları söyleseydin o zaman kfamda soru işareti olurdu ama şu an kullandığım için söylüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grqvayns -- 4 Haziran 2011; 22:08:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: grqvayns

iyide 18ms gecikme süresi olsaydı oyunu bırak internette bile gezinmezdi, onda bir hata vardır sonuçta oyun oynanıyor mu? cillop gibi oynanıyor testmiş mestmiş fazla kulak asmayın, ucuzluğunu merak edenler için söyleyeim bir kez daha, bu ürünün ucuz olma sebebi TFT olmasıdır, TFT olmasa 400 tlden aşağı olmaz, HP sayfasında özelliklerinde 5 ms yazıyorsa öyledir, 18 ms ilk çıkan ilkel lcd monitörlerde bile yok, ben daha önce kullandığım laptopun ekranı 8ms idi ben o monitörde kaç tane oyun bitirdim kaç 1080p film izledim hesabı yok.

daha 2 gün önce 300 spartalı blurayi izledim, şu an bioshock 2 oynuyorum piyasadaki 400 tl civarındaki birçok monitörün görüntülerini yakından inceledim onlardan hiçbir farkı yok, hatta led olduğu için daha avantajlı

ayrıca değil 18ms, isterse 100 ms olsun ben memnunum oyunumu filmimi izliyorum gerisini kafama takmam, yahu internet kafedeki 2 senelik incalarda bile fıstık gibi oyun oynuyorlar böyle şeyleri kafaya takmayın, monitörü almadan önce bunları söyleseydin o zaman kfamda soru işareti olurdu ama şu an kullandığım için söylüyorum

TFT olmasının ne gibi dezavantajı var hocam diğerlerine göre

• diğerlerine göre görüş açısı fazla geniş değil, daha öncede bahsetmiştim çok çaprazdan bakınca görüntü karanlıklaşıyor ama ekrana karşıdan bakınca sorun olmuyor
  • quote:

diğerlerine göre görüş açısı fazla geniş değil, daha öncede bahsetmiştim çok çaprazdan bakınca görüntü karanlıklaşıyor ama ekrana karşıdan bakınca sorun olmuyor

Bu tft denen şet tn değil mi ? kafam karıştı bak

ayrıca dün bunu almak için baya firma aradım ama bulamadım monitör satılmıyor istanbul avrupa yakasında bu monitörü satan link verebilirmisin zahmet olmazsa hocam ? peşin alacağım saygılar
  • TN ve TFT ikisindede ekrana belirli bir açıdan bakmak zorundasınız, hemen hemen aynı, fiyat olarak daha ucuzdur

IPS panellerde her açıdan bakabilirsiniz ama çok pahalıdır bunlar

farkı burda görebilirsiniz

http://www.youtube.com/watch?v=DP7C00BIzH8&feature=related

hp 2310ei hepsiburada da görünüyor, başka bir site öneremem çünkü eğer internet üzerinden satın almada başınız ağrırsa sorumluluk kabul edemem :)

hocam bu arada oyun oynarken videoya çektim yakın zamanda koyacağım buraya, cep telefonunun dandik kamerasıyla çektim

• quote:

TN ve TFT ikisindede ekrana belirli bir açıdan bakmak zorundasınız, hemen hemen aynı, fiyat olarak daha ucuzdur

IPS panellerde her açıdan bakabilirsiniz ama çok pahalıdır bunlar

farkı burda görebilirsiniz

http://www.youtube.com/watch?v=DP7C00BIzH8&feature=related

hp 2310ei hepsiburada da görünüyor, başka bir site öneremem çünkü eğer internet üzerinden satın almada başınız ağrırsa sorumluluk kabul edemem :)

hocam bu arada oyun oynarken videoya çektim yakın zamanda koyacağım buraya, cep telefonunun dandik kamerasıyla çektim

Teşekkürler hocam ama elden almayı düşünüyorum peşin vereceğim kredi kartım yok malesef :)

• HP 2310 Eİ 1080p inceleme videosu

film fragmanı

http://hotfile.com/dl/119874959/b1d81e2/1980-01-04_12-25-21.avi.html

çekim yaptığım kamera dandik cep tel kamerasıdır ama fikir edinebilirsiniz
  • quote:

HP 2310 Eİ 1080p inceleme videosu

film fragmanı

http://hotfile.com/dl/119874959/b1d81e2/1980-01-04_12-25-21.avi.html

çekim yaptığım kamera dandik cep tel kamerasıdır ama fikir edinebilirsiniz

Hocam süpersin hemen indiriyorum . Şuan kafamda sadece bu monitör vardı iyice gözlemlim incelemede pazartesi alırım :)
  • Hocam izledim tamamen iyi görünüyor inceliği nasıl ? internette çok fotoğraf yok bu monitör hakkında ultra slim yazıyor ama ne kadar ince olduğunu yandan göremedim kusurabakmayın çok soru soruyorum ancak monştör bilgim 0 birde sık sık değiştirilen birşey değil sonuçta 1 kere alıp uzun ömürlü kullanmak istiyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Deadmau5-

Hocam izledim tamamen iyi görünüyor inceliği nasıl ? internette çok fotoğraf yok bu monitör hakkında ultra slim yazıyor ama ne kadar ince olduğunu yandan göremedim kusurabakmayın çok soru soruyorum ancak monştör bilgim 0 birde sık sık değiştirilen birşey değil sonuçta 1 kere alıp uzun ömürlü kullanmak istiyorum :)

merhaba, evet ultra slim olduğu doğrudur monitör çok ince, yandan çok şık görünüyor yer bile kaplamıyor, diğer lcd monitörler bunun yanında crt gibi kalır sonuçta ledler slimdir

yine de söylüyorum bunlar benim şahsi görüşümdür, ben 2 ay araştırıp aldım memnun kaldım ve içime sindi sonuçta herkesin beğenisi farklı olabilir o yüzden ben sizi çok fazla etki altında bırakmak istemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grqvayns -- 5 Haziran 2011; 12:06:49 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -Deadmau5-

Hocam izledim tamamen iyi görünüyor inceliği nasıl ? internette çok fotoğraf yok bu monitör hakkında ultra slim yazıyor ama ne kadar ince olduğunu yandan göremedim kusurabakmayın çok soru soruyorum ancak monştör bilgim 0 birde sık sık değiştirilen birşey değil sonuçta 1 kere alıp uzun ömürlü kullanmak istiyorum :)

merhaba, evet ultra slim olduğu doğrudur monitör çok ince, yandan çok şık görünüyor yer bile kaplamıyor, diğer lcd monitörler bunun yanında crt gibi kalır sonuçta ledler slimdir

yine de söylüyorum bunlar benim şahsi görüşümdür, ben 2 ay araştırıp aldım memnun kaldım ve içime sindi sonuçta herkesin beğenisi farklı olabilir o yüzden ben sizi çok fazla etki altında bırakmak istemem

Yok hocam kararımı verdim ben bunu alacağımda satan yer buldum sonunda. Yarını iple çekiyorum gidip hemen alacağım :)

• ya tek ben miyim o kadar kişi bu monitörden aldım diyordu onlarda yorum yapsalar azıcık, kendimi hp satıcısı hissettim
  • quote:

ya tek ben miyim o kadar kişi bu monitörden aldım diyordu onlarda yorum yapsalar azıcık, kendimi hp satıcısı hissettim

Vallahi ya biraz daha yorum alsak çok iyi olurdu ama senin düşüncelerin ve attığın video almamı kesinleştirdi inşallah pazartesi alırım ya aradım adamı diyor sitemize kayıt olun ordan sipariş verin gibi birşey dedi anlamadım kayıt olmaya çalışıyorum hata veriyor haç içine

• quote:

ya tek ben miyim o kadar kişi bu monitörden aldım diyordu onlarda yorum yapsalar azıcık, kendimi hp satıcısı hissettim

yok be hocam alınca monitörü alan memnun kalıp oyuna dalıyor doğal olarak foruma bakmıyor
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.