Şimdi Ara

HP 2310 Eİ MONİTÖR İNCELEMESİ WT429AA (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
352
Cevap
0
Favori
25.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bazı arkadaşlar bana özel mesaj atmışlar, özel mesajlarına cevap yazamıyorum çünkü cep tel teyidi istiyor onlara buradan cevap vereyim

sPeerless yazmış

"Merhaba,
    Hocam bu monitörden almayı düşünüyorum öncelikle tavsiye edermisin onu sorayım ?
    Kutu içeriğinden DVI kablosu çıkıyormu sanırım analog girişi yokmuş.
    Bir kaç haftadır araştırıyorum hangi monitörü beğensem bir kötü yanı çıkıyor ben vazgeçiyorum almaktan bir türlü karar veremedim hangi monitorü alacağımı "

tavsiye ederim, kutu içeriği tastamam içinden dvi kablo çıkıyor ama vga girişi olanlar üzülmesin dvi to vga dönüştürücü aparatı da çıkıyor kutudan, o yönden sorun yok, vga girişi olanlar bile rahaat bir nefes alacak

• HB'dan verdim siparişi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sPeerless

HB'dan verdim siparişi

Azami 2 hafta gelmesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Deadmau5-

quote:

HB'dan verdim siparişi

Azami 2 hafta gelmesi

Geç olsun güç olmasın
  • quote:

quote:

quote:

HB'dan verdim siparişi

Azami 2 hafta gelmesi

Geç olsun güç olmasın

Kaça aldın hocam ? Ben 311 TL buldum bugün alacağım

• @-Deadmau5-

336 tl ye aldım. bir kaç sitede de bulmuştum daha uygun fiyat 10-15 tl daha düşüktü ama HB den aynı anda başka alışverişlerde yaptım ayrıca kartım oraya daha uygun bonus puanlarımıda kullanma imkanım oldu.
  • ben de imzamdaki monitörün bozulmasından sonra arayışlara başlamıştım. iyi ki bu başlığı gördüm. kesin olarak almaya karar verdim. reklam gibi olmasın ama sanalmarketim'de 325 tl, aynı gün kargo ve kredi kartına en iyi taksit imkanı var. almak isteyip de bulamayan arkadaşlar olursa haberleri olsun.

http://www.sanalmarketim.com/urun/e2447a67cbe63de70d66be092684e5d6/HP-WT429AA-2310ei-23

yalnız kullananlara bir sorum olacaktı? benim ekran kartımda hdmi çıkışı var, bu monitörde displayport var. çevirici ile bağlasam kalite farkeder mi yoksa dvi-dvi devam edeyim mi? son bir soru daha: bu monitörde hoparlör var mı?

• Kullananlar resim ve renk kalitesi hakkında birşeyler söyleyebilir mi. Özellikle de daha önce başka monitörle karşılaştırmış olanlar. Şu an lg 2ms tn panel kullanıyorum. ondan kötü çıkmasın şimdi
  • quote:

@-Deadmau5-

336 tl ye aldım. bir kaç sitede de bulmuştum daha uygun fiyat 10-15 tl daha düşüktü ama HB den aynı anda başka alışverişlerde yaptım ayrıca kartım oraya daha uygun bonus puanlarımıda kullanma imkanım oldu.

Ben peşin alacağım hocam 311 tl düz hesap 300 yapar mı acaba dönüş için yol parasıda lazım
  • Tekrar merhaba,

monitörün hoparlörleri yok arkadaşlar zaten monitörün hoparlörü ne işinize yarayacak ki? renk kalitesi süper

alacak veya almış arkadaşlar şu videoyu izlesinler akıllarında soru işareti kalmayacak

http://www.youtube.com/watch?v=NI-EzPWzbqQ&feature=related

adam Hp2310 ei ile coşmuş resmen

mirohingi hocam sen dvi-dvi devam et bence bişey fark etmiyor
  • benim eski inca'da vardı hoparlör, sorsan 1 gün bile kullanmadım. merak ettim bunda var mı diye sadece. dvi-dvi takılmaya devam o zaman. cevap için teşekkürler
  • Arkadaşlar bugünden itibaren almış bulunmaktayım saat 5 gibi ancak şuan yeni oturdum başına o kadar büyük ki alışamadım valla :D
  • quote:

Arkadaşlar bugünden itibaren almış bulunmaktayım saat 5 gibi ancak şuan yeni oturdum başına o kadar büyük ki alışamadım valla :D

hayırlı olsun

ben bunu almadan önce 17" crt kullanıyordum hala alışamadım, tv gibi bişey

neyse hocam yorumlarını bekliyorum güle güle kullan ama insanın içine sinen bir ürün aldık şahsen ilerde keşke şunu alsaydım diyeceğimi sanmıyorum çünkü o keşkelik monitörlerden hiçbir farkı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grqvayns -- 6 Haziran 2011; 21:03:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: grqvayns

quote:

Arkadaşlar bugünden itibaren almış bulunmaktayım saat 5 gibi ancak şuan yeni oturdum başına o kadar büyük ki alışamadım valla :D

hayırlı olsun

ben bunu almadan önce 17" crt kullanıyordum hala alışamadım, tv gibi bişey

neyse hocam yorumlarını bekliyorum güle güle kullan ama insanın içine sinen bir ürün aldık şahsen ilerde keşke şunu alsaydım diyeceğimi sanmıyorum çünkü o keşkelik monitörlerden hiçbir farkı yok

Teşekkür ederim hocam :) Gerçekten dediğin gibi daha kutusundan çıkardım vay be şuna bak dedim :))

Oyunları denedim Crysis 2 , FİFA 11 vs çok akıcı oynanıyor renk kalitesi çok iyi hiç manual ayar çekmedim kendi ayarı oldukça iyi

Birde oyundaki çizikler neden meydana geliyor bu monitör sorunu değil daha öncede 17 crt de yapıyordu bunu animasyonlu birşey geçince ekran kesik kesik oluyor neden acaba ?

• ekran kartın nedir? tam sistemini de yazarmısın

ekran kartı veya sürücülerden kaynaklanıyordur muhtemelen
  • quote:

ekran kartın nedir? tam sistemini de yazarmısın

ekran kartı veya sürücülerden kaynaklanıyordur muhtemelen

sistem panelimde hepsi yazıyor hocam ama söylim yinede
    phenom II x4 955 3.2
    8 gb 1333 ram
    asus hd 6850

mesela fifada top atıyorum kesik kesik oluyor top aslında akıcı gidiyor 90 fps de oynuyorum ancak bu kesiklik soğutuyor oyundan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Deadmau5- -- 6 Haziran 2011; 23:01:24 >
  • crt ekranda da oluyorsa onu bilemiycem, başka bir forumdada bir arkadaş ona benzer bir sorun yaşamıştı cataclyst ayarlarıyla oynadım düzeldi demişti ama uzun zaman oldu o arkadaş duruyorsa özel mesaj atayım bakalım
  • quote:

crt ekranda da oluyorsa onu bilemiycem, başka bir forumdada bir arkadaş ona benzer bir sorun yaşamıştı cataclyst ayarlarıyla oynadım düzeldi demişti ama uzun zaman oldu o arkadaş duruyorsa özel mesaj atayım bakalım

Bu yenileme hızıyla alakalı olabilir mi araştırdım öyle diyorlar benim hız 60hz zaten fazlasıda yok en son bu
  • quote:

quote:

crt ekranda da oluyorsa onu bilemiycem, başka bir forumdada bir arkadaş ona benzer bir sorun yaşamıştı cataclyst ayarlarıyla oynadım düzeldi demişti ama uzun zaman oldu o arkadaş duruyorsa özel mesaj atayım bakalım

Bu yenileme hızıyla alakalı olabilir mi araştırdım öyle diyorlar benim hız 60hz zaten fazlasıda yok en son bu

vallahi benimki de 60 hz, hatta piyasadaki 3D monitörler hariç çoğu monitör 60 hz falan
  • quote:

quote:

quote:

vallahi benimki de 60 hz, hatta piyasadaki 3D monitörler hariç çoğu monitör 60 hz falan

Hocam çözdüm sorunu tamam arkadaş dedi bu oyunlarda Vsync mi ne var onu açınca kesikler gidiyor bende kapalıymış şimdi kaymak oldu oyun :) FPS düştü ama olsun 60 sabit :)

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.