Şimdi Ara

HP 245 G9 6Q8M1ES Kullanan Var Mıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
40
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Çok büyük şeyler beklemiyorum yakın zamanda ufak bir laptop almayı planlıyorum ancak planım içinde olay daha çok pil süresi ve ram ile ssd slotlarının takılıp çıkarılabilir olması. Derdim oyun oynamak felan değil, bir yere giderken yanımda kolayca taşıyabilmek kod yazıp, linux çalıştırabilmek. Elimde eski MSI GP62M var ama menteşe kapakları habire atıyor ve makineyi bu konuda zamanında çok zorladım önlisansta makineyi elime alıyordum az kalsın yavaş yavaş onu tamirde ediyorum sorun çıktıkça

AMD işlemcili olması biraz beni tedirgin etmedi değil, mobilde amd çipli makinelerde genelde çok fazla sorun oluyor 1-2 seneye, sizce makine alınır mı? 10.000 TL civarı gayet ucuz iş görecek bir makineye benziyor. 10.5 saat max batarya ömrü var (ancak tabii ki lab test sonuçları gerçek kullanımı pek yansıtmıyor)

Ek olarak bir sıkıntı ise, cihazın teknik servisi BDH, yani BDH tamamen sorun genelde, sorunları düzeltemeden cihazları gönderdikleri oluyor şikkayet varda çok kez görüyorum yorumlarını.

Sizce kumar mı oynarım bunu alarak? Benim içimden bir ses diyor buna para vereceğine git elde olan MSI'ın onarımını tamamla daha iyi diyor. Macbook'a da 80k para vermek istemiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hp 650 kullanan yazıcı tavsiye
    9 yıl önce açıldı
    HP SPROCKET KULLANAN VAR MI ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.