Arkadaşlar 2 yıllık hp bilg.(garanti dolumuna çok az kaldı) 3. defadır aynı arızayı yapmakta ve içinde çok çok önemli ve çoğuda yedeğe alınmamış veriler var.Sizce servise bıraktığımda talep edersem içindeki verileri koruyabilir ya da yedeğe alabilirler mi?Ya da şunu yapsam:Gidip iyi bir bilgisayarcıya söktürüp bilg.in(garantisi bitmek üzere 15 günü var) önce harddiskini kurtartsammı çünkü içindekiler çok önemli benim için?YARDIM!!!...
Yedeğe almazlar Hp, sen alacaksın servise vermeden önce....
Bunu yapmak için kasayı açmam lazım ki bu durumda garanti dışında kalmaz mı?Ne yapılabilir?
Sistemin açılmıyor mu?
hocam 3. kez ayni arizayi vermesi sana urun degisimi ya da para iade hakki doguruyordu yanlis bilmiyorsam aklinda bulunsun
Ayrıca aklında bulunsun; işletim sistemin açılmıyorsa dahi HDD yi sökmeden verilerini kurtarabilirsin. Mesela bende Hiren Boot CD var, cd den boot edip, veri kurtarma, HDD programlari ile harici bir HDD ye verilerini koplayabilirsin sanırım.
Bence HDD ni sökmeden önce bu tarz, boot cd den çalışan bir veri kurtarma programını dene.
Arızayı şöyle tekrar özetlesem bilgisayarda ekranda herhangi bir görüntü yok 3-5 sn sonra da bikaç dıt sesi geliyor.mrtgkce hiren boot cdyi bu halde ekran gelmiyoken de kullanabilirmiyim?Sistem açılmıyor...
hdd ni bir bilgisayarcida cikartip kopyasini alabilirsin. zaten hdd icin kasayi acmalarina gerek yok. ram ve hdd icin farkli bolmeler var. ama umarim bilgisayarinda kullanici sifresi yoktur. biraz ugrastirir yoksa. kendin bile yapabilirsin aslinda, tabi nasil yapildigini biliyorsaniz. not: ben servise ilk verdigimde aynisini yapmistim, ordan biliyorum. :) simdi 3. kez bozuldu. ayni sorun 3. kez oldu. henuz servise vermedim! bu 3. kez ayni hata olursa, urun degisimi yada para iadesi olayini verirken ogrenecegiz artik.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme