Forumlarınıza biraz göz attım.Aranızda bu işi çok iyi bilen arkadaşlar var... Umarım banada bir iki satır cevap yazarlar..
Biraz acele ile bu foruma göz atmadan hp 735 dijital makine aldım. Ben sizler gibi görüntü kalitesini filan şikayet edecek duruma bile gelemedim.Kutudan 2 adetduracell alkaline ultra pil çıktı ve göstergesi doluu gösteriyordu ikisininde. Makineye taktım daha 8 . fotoğrafta makine kendini kapattı.Yeniden açtım 1 dk. sonra yine aynısı oldu.Piller bitik gösteriyor makine.Amapillerin üzerindeki göstergeleri sıkıştırınca tamamen dolu gösteriyorlar.Kitabına bir göz gezdirdim.Ve mutlaka NİMH şarjlı pil kullanın gibi ifadeler vardı.GP 2000 serisi 1950mAh ve şarj cihazını aldım.Pilleri 8 saatte şarj etti ve hp 73^'e taktım.Arkadaşlar daha 20-25 arası fotoğraf çektim ve ekranından da bakmadım.Pili bitmesin Tam adı nedir bilmiyorum ama LCD ekranda değilde diğer normalinden bakıpt çekim yaptım.Pil bitti. HP 735 kullananlar var ise benim makine mi bozuk yoksa bu mühendisler 25 fotoğrafta pil bitirecek kadar salak bir makineyi piyasaya mı sürdüler.
Cevaplarınızı bekliyorum. İyi günler......
ya makinende yada pillerinde bir problem var yada pil yuvanda
normalde 50 - 60 çekmesi lazım. (ekranlı)
Aynı sorun bizde de oldu. Sorun da değil aslında... gidip 2000mAh'lık veya daha üst 4 tane pil ve bir şarj aleti alıyorsun. Derdine deva oluyor...
Evet arkadağımda da aynı makineden var ve pil konusunda o makine için 2pil yetersiz ama o kadar da kısa olmamalı 50-60ı geçmesi lazım bence yeni aldıysanız geri verin yada teknik servise verin baksınlar..
Bende de var aynı makine. Ve aynen anlatıldığı gibi pil harcıyor. 2500 lük şarjlı piilerden kullanıyorum yine aynı.