Şimdi Ara

hp. çıldırmama az kaldı, kimse yokmu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 ay önce düğünde mp3 ve not defter repertuar kullanmak için toplum karşısında rezil olmamak için 2400 ytlye hp pavilion tx 1000 aldım almaz olaydım.nezaman yapacağı belli olmuyor şarkı ortasında takılıyor kendi kendin kapatıyor hata raporu veriyor büyük bir hatadan kurtarıldı diyor 5 dakika sonra.olamaz böyle bişikorktuğumdan fazlası geldi başıma.satın aldığım medya sistem bilgisayarcıya gittim bu arızalı hem ısınma yapıyo bibakıyosun 2 saat sonra bi bakıyosun açar açmaz resetliyor bunu değiştirin dedim.bir ay içinde değiştirme hakkım vardı halbuki.olamaz dediler en az 3 defa servise gitmesi lazım dediler.laptop alacam diye ipotları numark mikseri satmıştım katkı olsun diye.biran önce gönderin dedim.ay dolmasına 8 gün vardı.bitmesine birgün kala hp ye ulaşmış yollarda oyalanmış kargo yanlış adrese teslim etmiş dediler.10 günde servis onay beklemiş önemli bilgi yok diye.çabalarım sonucu göndertebildim.hd değiştirip gönderdiler iki günde.evde denedim saatlerce olmuş gibiydi kapanmadı.gönül rahatlığıyla düğünde toplum karşısında mp3 çalıyorum artık tak ortada carrrr diyye takıldı.reziloldum.o anki halimi bi düşünün.hp servisi deyim yerinde yanlış dişi sökmüş sanki sokaktan birilerini oturtmuşlar oraya yap bişiler demişler gibi bi rezalet.20 gün önce geri götürdüm olmamış dedim yapmayın değiştirin dedim.2 defadaha göndermemiz lazım dediler.elinizi çabuk tutun yine aynı hatayı yapmayın dedim.götürdüğümden 5 gün sonra kargoya verilmiş,bi 15 günde onay beklemiş yapılmadan beklemedeymiş.bugün başlarında bekledim 10 dakika aldı fax gönderdik diye bidirmeleri gerekiyormuş hp servis numarasını benden aldılar telefon numaraları bile yazmıyorlar.sevis ise istenilen bilgiyi bi telefon zahmeti katlanıp istemiyorlar.beklede bekle.telefon açtığınızda dakikalarca kusursuz hizmet palavrasını dinlemek zorundasınız.iki tarafda resmen dalga geçiyorlar müşteriyle.müşteri memnuniyetini ilke edinmiş biri esnaf olarak çıldırıyorum.bilgisayarcıya gittiğimde suratları beş karış oluyor herbirinin.laptop hayalimiz suya düştü 2400 ytl ye bela aldım başıma.yalvarırım yardımcı olun.ne yapmam lazım.sezonumda yakında bitiyor.10 yıl önce kullandığım vcd playerle idare ediyoz şimdi.3 defa tamir işi doğrumu?bu sefer kimbilir hangi sağlam dişi sökecekler.yine aynı sorun olacak.ucuz bişi olsa hibe ederdim onlara.kendimi zor tutuyorum biri ne olur cevap versin.saygılarımla.

• Açıkçası o fiyata VAIO öneririrdim,gerçi her fiyata VAIO öneriyorum

Valla geçmiş olsun ama hiç recovery yapmayı denedin mi? işletim sisteminden yada ram'lerin tam yerine oturmamasından kaynaklanabilir?

elektronik cihazlarda aynı şikayetten 2.gidişinde,farklı şikayetten 4.gidişinde değiştirilme zorunluluğu vardır...
  • malesef vistanın bellek yönetimi çok gelişmiş iyi ve kötü yönde.kısaca özetlersek işlemcinin adresleme yapamaması durumunda bile kendini mavi ekrana düşürüyor usb cıhazları uygun şekilde çıkarmazsanız mavi ekrana düşüyor vs vs bana xp ni ilk yıllarını hatırlatıyor ama! bellek kalitesizliği vede bellek uyumsuzluğu özellikle dual çalışıyorsa işte o zaman adamı deli ediyor resmen bana sanki senin belleklerin kalitesiz veya uyumsuz gibi geldi eğer iade edemezsen belleklerini değiştirme yönüne bir bak ederim geçmiş olsun
  • garanti süresi içinde aynı arızadan 3 defa farklı arızalardan toplam 6 defa teknik servise gönderilirse değişim ya da para iadesi talep edebilirsin. garanti belgesinde yazıyor zaten bunlar. aldığım iki hp nin ikisi de 1 sene içinde anakart arızası verdi. bir tanesini tamir edemediler parasını aldım diğerini tamir ettiler hala kullanıyorum ama bir daha yazıcısı hariç hp nin hiçbir ürününü almayı düşünmüyorum.

quote:

malesef vistanın bellek yönetimi çok gelişmiş iyi ve kötü yönde

ben buna katılmıyorum vistanın bellek sistemi pek de gelişmiş değil. 4gb ram olan bir makinada ram ağzına kadar dolmadan swap a geçmemesi gerekir performansı düşürmemek ve gereksiz güç sarfiyatını engellemek için. ama vista daha 4gb ın 1 gb ını kullanırken 1,5 gb da swap için hard diske başvuruyor böyle saçma bir bellek yönetimini başka hiçbir işletim sisteminde göremezsin ne linux ta ne bsd de hatta mac os x te bile. .

• Forum kurallarını okuyun ondan sonra başlık açın lütfen..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.