Şimdi Ara

Hp Compaq Acil Yardım!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb arkadaşlar elimde arkadaşıma ait Hp Compaq 6820s model laptop var.Bu bilgisayara Vistaya format atıp Win7 kurdum.İlk açılışta sadece ekran kartı driveri yoktu onu da güncelleme ile yükledi ve yeniden başlatmamı istedi.Bilgisayarı yeniden başlattım ama ilk marka ekranı geliyor ama ondan sonra görüntü yok.Şu andan makine çalışıyor ama görüntü yok.Ne yapmam gerek çok mahcup oldum şimdi.Çok zor bir durumdayım.Çalışan bilgisayarı bozmuş gibi oldum.Lütfen yardımcı olun

• Güvenli modda açabiliyor musun?
  • kardeş bu bilgisayarda güvenli modu bulamadım ki dediğim gibi bilgisayara yabancıyım.f8 olmadı f10 boot menüsü f12 network boot gibi bişeydi.
  • Bilgisayara yeniden format atıp win7 yükledim.Otomatik güncelleme yaptı yeniden başlat dedi ama bu seferde bilgisayar sürekli reset atıyor.ilk açılış ekranında tekrar tekrar başa dönüyor.Vallahi çıldırıcam yaa.Kendi laptopuma sorunsuz şekilde yükledim ama bunda neden böyle oldu anlamadım bi türlü.Emanetin kuyruğu dedikleri buyuş sanırım
  • Güncell
  • Az önce servisi aradım.Bilgisayarın güncelleme yaptıktan sonra bu duruma geldiğini söyledim.Bana; bilgisayarınızın donanımı Windows7 ile uyumlu değildir dediler.Nasıl iş bu?güncelleme yapana kadar normal çalışıyor ama.Bu arada bir bilgisayarın Windows7 uyumluluğu nerden anlaşılır bulamadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP Laptop Klavye Işık Sorunu ACİL
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.