Arkadaşlar hp compaq nx6110 marka laptop kullanıyorum pcimde 3 ayı aşkın süredir usb hub bağlantı noktasında aşırı güç yüklenmesi uyarısı çıkıyor ve pcide 2 adet usb port var birisi çalışmıyor bu arıza nedeniyle ve malumunuz 1 tane usb yeterli değil problemime çözüm olur diyerek hpnin sitesinden biosu güncelledim olmadı format attım ama bu seferde donanımları (ses,blutooth vs.) cdden yükledim o an çalışıyor ama pcyi yeniden başattığımda formattan sonraya tekrar sıfırlıyor pc yani yüklediğim donanımlar msn windows güncellemesi antivüürüs vs hepsi silinmiş oluyor bilgisayar tamircisine usb arızasını sordum değişmesi gerektiğini ama garantim olmadığı için masrafın çok olacağını söyledi ben yurtdışında yaşadığım için burda tamir ücretleri zaten pahalı bende usb çoğaltıcı cihaz aldım şu an için işimi görüyor ama dediğim gibi formattan sonrada diğer problemler ortaya çıktı
yeni laptopta bakıyorum almak için sizin tavsiyelerinizide bekliyorum.
şu an bulduğum hp pavilion dv9790 model var ve çokta hoşuma gitti sizce nasıl ayrıca verdiğim sitede sistem belleği 2048MB yazıyor ama benim hollandada baktığım 4096MB dır ayrıca tv kartıta wardır fiyatı 1300euro