Merhaba arkadaşlar. Ben 61 level pure int canımla cave de strong earth ghost giantti sanirim. öyle bir yaratiktan 4700 crit yedim. Benim toplam hp 4600 küsür bişeydi. fakat ölmedim.
Üstümde armor set var. Sorum şu: Acaba armor setin, hp yi %20 az götürmesi gibi bir özelliği mi var? Tıpki garmentin mp yi az götürmesi gibi. Yada ikinci ihtimal, yüzüklerin ve kolyelerin absorbe özelligi var bildigimiz gibi. Diyelim üzermde toplam %50 absorbe var. O zaman ben bir yaratiktan 2000 damage yemem gerekirken, bana 1000 vuruyor mu görünüyor, yoksa bana 2000 vurmasi gerekirken damage 2000 görünüyor da, benim 1000 canım mı gidiyor. Biraz karışık oldu ama. Bu konuda birisi bilgilendirirse sevinirim. Zaten hep farkederim yaratiklarin vurdugundan daha az canım gittiğini. Fakat bu orani tam kestiremedim.
Şayet bu armor setin bir özelliği ise 8 degree armor set giyecegim. Değilse prot sete geçecegim. Birisi bilgi verirse sevinirim.
Herkese iyi oyunlar...
quote:
Orjinalden alıntı: Mavifirtina
Acaba armor setin, hp yi %20 az götürmesi gibi bir özelliği mi var? Tıpki garmentin mp yi az götürmesi gibi. Yada ikinci ihtimal, yüzüklerin ve kolyelerin absorbe özelligi var bildigimiz gibi. Diyelim üzermde toplam %50 absorbe var. O zaman ben bir yaratiktan 2000 damage yemem gerekirken, bana 1000 vuruyor mu görünüyor, yoksa bana 2000 vurmasi gerekirken damage 2000 görünüyor da, benim 1000 canım mı gidiyor.
Şu dediğin açıklıyo zaten bende öyle biliyom
ama hangisi açıklıyor. armor setin özelligi mi yüzüklerin özelliği mi onu soruyorum?
hp n 4600 ise ve o ekranda yazan damage 4700 ise ölürsün. Seni yüzük, küpe, efsun, don, gömlek falan kurtarmaz. o ekranda yazan rakam yediğin saf damage dir. Bir yerlerde bir hata var yani.
bi bug dur kesin
quote:
Orjinalden alıntı: Nømad
hp n 4600 ise ve o ekranda yazan damage 4700 ise ölürsün. Seni yüzük, küpe, efsun, don, gömlek falan kurtarmaz. o ekranda yazan rakam yediğin saf damage dir. Bir yerlerde bir hata var yani.
+1 kesinlikle ekranda görünen damage yersin... ama oyunda şöye bi bug war bazen vurulan ctr lerin üstünde crit yazmıyor... seninkindede bunun tam tersi olmuş olmabilir ve normal bi vuruş yediğin haalde bunu crit gibi göstermiş olabilir... daha önce hiç görmedim ve duymadım sadece bir warsayım... ama ya sen yanlış gördün yada oyundan kaynaklanan bir bug tır...
valla bilemiyorum. fakat bu konuda deneme yapacagim. çünkü yedigim damageden hep az canım gidiyor. bu konuda bir araştirma yapip sunacagim oyleyse.
quote:
Orjinalden alıntı: Mavifirtina
valla bilemiyorum. fakat bu konuda deneme yapacagim. çünkü yedigim damageden hep az canım gidiyor. bu konuda bir araştirma yapip sunacagim oyleyse.
ne güzel daha ne istiyosun pvp lerde de öyleyse yaşadın
bendede bikere bunun gibi bişey olmuştu 62 lvl ken biri bana vurmuştu kim hatırlamıom 0 canım kalmıştı ama ölmemiştim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme