Hp deskjet 3920 yazıcıyı windows 7 ye yükleyemiyorum. Driver bulamıyorum. Sitesinde birşeyler anlatmış ama ben birşey anlamadım. Yardımcı olursanız memnnun olurum.
yazıcının xp sonrası driverları yok eski bir model sanırım onun için yapacak bir şey yok
yapacak birşey yok derken, ben bu yazıcı kullanamayacakmıyım. Sitesinde güncellemelerle alakalı birşeyler var ama güncellemeleri yaptığım halde çalıştırmadı.
evet sitesindeki bulunan drivera göre xp sonrası yani vista ve win7 driver desteği vermemiş xp üzerinde kullanabilirsiniz ama sonrası için maalesef
teşekkür ederim linki kullanmadım gerek kalmadı yine de emeğine teşekkürler Win 7 yi cracleyince güncellemeler içinde HP driverları varmış. Güncellemeler içerisinden bağlı olan yazıcıyı görüyor. Driver ı seçerek güncellemesini istiyoruz ve sorunsuz.
arkadaşlar ben de windows 7 ye hp 3920 yüklemek istiyorum ama yapamıyorum. son teşekkür ederim linki kullanmadım gerek kalmadı yine de emeğine teşekkürler Win 7 yi cracleyince güncellemeler içinde HP driverları varmış. Güncellemeler içerisinden bağlı olan yazıcıyı görüyor. Driver ı seçerek güncellemesini istiyoruz ve sorunsuz. asavsardh adlı arkadaş nasıl yaptın bunu açıkça anlatabilir misin acaba?
Güncellemeleri internet explorer ile kontrol ettiğinizde aygıtı tanıdıysa donanım bölümünde güncel sürücü gözükecektir. Sizde onu seçip yüklenmesini sağlayabilirsiniz.
Aygıt yöneticisinde Yazıcıya Sağ tıkla Sürücüyü otomatik olarak güncelle de
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme