Şimdi Ara

HP dv2290ea ısıları hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

kondaki yazdığım cihazın internet işlerim için kullanıyorum ve ısı değerleri aşağıdaki gibidir.
    Cpu 55
    Disk 55
    Gpu 56
    Sizlere danışmak istediğim konu hp pavilion serilerinde hep ısı sorunu ile karşılaşılıyormuş vede çoğu kişinin ekran kartı chipset yanma veya soğuk lehim oluşma gibi problemler ile karşılaşılmış, benim cihazımda gün içerisinde şu şekilde bir hata verdi görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtarıldı dedi. Cihazımın yanma vb. sorunlarla karşılaşmasını nasıl engelleyebilirim. Bu ısı seviyelerinde elemanların yanma gibi bir sorunu olur mu acaba ?

Notebook fanı temiz ayriyetten extra notebook soğutusucu almayı düşünüyorum. Beni bilgilendirirseniz sevinirim cihaz benim için çok önemli vede en azından 4 5 ay daha kullanmam gerekiyor.

Vereceğiniz cevaplar için çok teşekkürler.

• Yardımcı olacak arkadaş yok mu :((
  • Kardeşim öncelilkle oyun oynamıyosun galiba onun için GPU biraz ısınıyo cok değil ama gene ısınıyo ama HDD gerçekten ısınıyor büyük ihtimalle 5400 rpm'dir onun için ısınıyodur.Bu sorun yapabilir bi soğutucu alırsan 4-5 derecelik bi azalma söz konusu olabilir.
  • Notebook soğutucusu oyun gibi yorucu programlar çalıştırıyorsanız faydası olur.
    Yalnız sıcaklıklar notebook için çok iyi denebilir,bu sıcaklıklarda arıza sebebini ısıya bağlamak mümkün olmaz,yalnız işlem sırasında ısılar çok yükseliyorsa bilmem.
    Arıza yaptı diyen arkadaşlar sıcaklıktan ellerinin yandığını söylüyordu,hiç yoktan kasa içerisi 110 derecenin üstünü görmüştür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01myavuz -- 19 Ağustos 2010; 21:21:31 >
  • Kardeşim notebook'tan bahsediyoruz. HDD için kasa 55 derece uygun olabilir ama notebook için fazla. notebook'ta 75 derece üstü kesinlikle tehlikedir cip dayanmaz o sıcaklığa yanar.
  • İşlem sırasında en fazla 5 derece oynamaktadır. Umarım benim notebook ısıdan dolayı yanma bozulma gibi problemler yaratmaz. örüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtarıldı dedi hatası verince oldukça korktum nvidia sitesinden indirdiğim driverı iptal edip hp nin sitesindekini indirdim umarım bir sorun çıkmaz diğer yorumlarınızı merakla bekliyorum herkeze çok teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hp pavilion dv6 3032-et için ssd
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.