arkadaşlar başlıkta söylediğim laptopa sahibim ancak cpu fanımdan inanılmaz bir ses geliyor ancak bu hız sesi değil ya sürtüyor yada motorunda bir sıkıntı var.. makinam garanti dışıdır bu sebepten dolayı kendim açıp yapmak istiyorum ancak benim uzmanlığım masaüstü pcler bu laptopun neresinde ne tırnak vardır bilmediğim için size sormaya karar verdim.. bu cihazın fanını nerden bulabilirim vede sökebilmem için bana yardımcı olabilecek birisi varmı acaba.. çünkü bu işlemi yapmak için servisler en az 60 70 lr istiyorlar...
İçine bir şey kaçmıştır, tecrübeniz yoksa kurcalamayın.
Kendim yaparım diyorsan:
1. Klavye alttan vidalıdır sökmeye klavyeden başla klavyenin vidalarının yaynında klavye simgesi bulunabilir. 2. Klavye sadece vidaları sökünce ele gelmez, klavyenin üst tarafında 3-4 tane yaylı tırnak olabilir. 3. Yaylı tırnak yoksa hoparlörün bulunduğu kısım (açma kapama düğmelerinin olduğu yer) ayrık olabilir alltan bütün vidaları sökünce tırnaklarından kurtar ve çıkar. 4. Flex yassı kablolara dikkat et çok kolay yırtılır özellikle klavyenin. 5. Söktüğün bütün vidaları aklında tutmaya çalış yada not alarak gruplandır.
Aklıma gelenler bunlar. Aslında ayrıntılı fotoğraflar olsa daha fazla yardımcı olabilirim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme