Şimdi Ara

hp dv6 11.. serilerinde şarj sorunu ile karşılaşanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar aldığım 2 1140 modelindede prize takılı dolmuyor sorunu vardı.diğer serilerde durumlar nasıl 1140 da mı böyle bişey var genelde.kimlerin şarj olmama sorunu var.şarj sorunu yaşayan arkadaşlar ve bu konuya çözüm üreten arkadaşlar bu konuya bi çözüm bulalım.bu serilerde de mi üretim hatası var yoksa sadece şanssızlık mı
    Cevaplarınızı bekliyorum

• Kardeş diğer başlıklarda da mesajları okudum bu konuda ama gerçekten birden fazla kişide sorunun yaşanmasına şaşırdım. Bende 1144 var ve yakın çevremde de bir kaç kişide yeni dv6 serileri var değişik modellerde ben böyle bir şey yaşamadım ve yaşayanda sadece burada sizden duydum.
    Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhunturk

Kardeş diğer başlıklarda da mesajları okudum bu konuda ama gerçekten birden fazla kişide sorunun yaşanmasına şaşırdım. Bende 1144 var ve yakın çevremde de bir kaç kişide yeni dv6 serileri var değişik modellerde ben böyle bir şey yaşamadım ve yaşayanda sadece burada sizden duydum.
    Geçmiş olsun.

seride sorun yok diyosun yani arkadaşım.2 sefer aynı sorunla karşılaşmam beni böyle düşündürdü.başka bi arkadaşta aldığı 2 1140 dada karşılamış.
  • Aynı şekilde bende de sorun yok. Ya siz pili felan çok garip yerlere koyuyorsunuz, yatak yorgan gibi (ben kesinlikle hem cihazı hem adaptörü tahtanın üstüne koyuyorum), ya da cidden bir problem var. Daha önce de yardımcı olmaya çalışmıştık size, servisten başka çare gözükmüyor gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP ısınma sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.