Bildirim
HP DV6 6115 st işlemci sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
nekadar oldu alalı,işlemci ısınma durumu nedir?hw monitör programıyla ölçebilirsin,%40'ta çalışıyorsa ısınma vardır.fanlarda tozlanma olabilir,olmaz demeyin 6 ay gibi sürede ısınma yapan hp leptoplar mevcuttu arkadaşlarımda havalandırma delikleri çok ve geniş olduğu için rahatça toz kapabiliyor.birde virüs taraması yapabilirsin combofix programını kurup güvenli modda taratmayı deneyin.öncelikle ısı durumunu nedir onu bakın -
öncelikle ilginiz için teşekkür ederim sorunum daha çok işlemcinin boşta %20 lerde çalışması buna bağlı olarakta fanlarda sorun olacağını düşünmüyorum bi çokkez format attım yine aynı durum darmattan sonra bile yüzde 20 lerde çalışıyor virüs biosa falan mı sıçradı acaba ? -
Merhaba,
Arka plan da çalışan yazılımlara göz atarmısın? Mutlaka arka plan da bir yazılım var ve işlemciye yük bindiriyor.
Başlat -> Çalıştır -> Msconfig komutunu yazıp entere bas ve karşına çıkan pencere den Başlatma sekmesine gelerek işine yaramayan yazılımların başındaki Tik işaretini kaldır bakalım.
Aynı zaman da Görev Yöneticisini açıp işlemciye yük bindiren yazılımı tayin et bakalım. -
olayı çözmüş bulunmaktayım win 32 sality virüsü sayesinde bu olayları yaşamışım formatlada silinmeyen bir virüsmüş aynı sorunu yaşayan arkadaşların bu virüsü silmelerini öneririm ne kadar uzun süre kalırsa o kadar dosya siliyor -
merhaba benimde 6115st var ve recovery dvd'si yapabilirmisin bana fdisk atinca silindi benim yardımcı olurmusun?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X