Şimdi Ara

Hp dv6 lütfen bir çözüm önerin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 6 ay önce hp pavilion dv6-3005 dizüstü bilgisayar aldım. İlk geldiğinde iyiydi ama sonraları ateş gibi yanıyordu normalde 60-70 derece oyunlarda 90-100 derece oluyordu. Bende 2 ay önce servise yolladım tam 1 ay serviste kaldı. Geldiği ilk hafta çok güzeldi normalde 26-35 derece Crysis 2 ye girdiğimde en fazla 50 derece oluyordu. Ama sonraları tekrar ısınmaya başladı. Bu sefer fanın olduğu yer fazla ısımıyo oyuna girince elimi yakmıyo ama sol alt kısım çok ısınıyor.
    Lütfen yardım edin ne yapmam gerekiyor. Servise göndersem gene aynı şey olacak. Acaba geri vermeyi denesem geri alırlarmı? Ya da hp için çok güzel soğutan bi soğutucu önerebilirmsiniz?

• sol alt kısmı dediğiniz yerde ne var ? harddisk yeriyse buranın ısınması normal .
  • bana hiç normal gelmiyo oyun oynarken falan bileğimi değdiremez oldum
  • aşırı ısınma varsa tekrar servis yolu görünüyor .
  • ben bu bilgasayarı kullanamıcam ozaman 1 ay gelmiyo bide harddiskte hiç bişey bırakmıyolar. başka alternatif yolu yokmu yada verip paramı geri istesem... çok çaresiz kaldım
  • paranızı geri alabilirmisiniz bilemiyorum onu servisle görüşmeniz gerekli. ama dediğiniz gibi bir aşırı ısınma varsa servise gitmesi birşekilde gerekiyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: demirci447

ben bu bilgasayarı kullanamıcam ozaman 1 ay gelmiyo bide harddiskte hiç bişey bırakmıyolar. başka alternatif yolu yokmu yada verip paramı geri istesem... çok çaresiz kaldım
    Selam
    Isınma konusunda bir şey yazmayacağım ama garanti kapsamında olduğu sürece garantiye gönderebilirsiniz.
    Bir sefer servise gitmekle paranızı geri alma gibi bir şansınız maalesef yok! Bu en az 4 defa servise gidip geldikten sonra, hâlâ sorunlu ise, ayıplı ürün olarak değerlendirilir ve bilgisayarınız değiştirilir.
    Elektronikte yok öyle, çocuk dondurmasını elinden düşürdü dondurmacı amca yeniden hayrına bir dondurma daha versin diye.

Ayrıca; Bilgisayar bilgi işlemleri için üretilmiş bir araçtır. Yani oyun için üretilmiş bir şey değil. Öyle olsaydı adı OYUNSAYAR olurdu..
    Oyun oynayacaksanız, oyun konsolları var onlardan alın ve bilgisayarı bilgi işlemi için kullanın..
    İyi forumlar..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay_KG

quote:

Orijinalden alıntı: demirci447

ben bu bilgasayarı kullanamıcam ozaman 1 ay gelmiyo bide harddiskte hiç bişey bırakmıyolar. başka alternatif yolu yokmu yada verip paramı geri istesem... çok çaresiz kaldım
    Selam
    Isınma konusunda bir şey yazmayacağım ama garanti kapsamında olduğu sürece garantiye gönderebilirsiniz.
    Bir sefer servise gitmekle paranızı geri alma gibi bir şansınız maalesef yok! Bu en az 4 defa servise gidip geldikten sonra, hâlâ sorunlu ise, ayıplı ürün olarak değerlendirilir ve bilgisayarınız değiştirilir.
    Elektronikte yok öyle, çocuk dondurmasını elinden düşürdü dondurmacı amca yeniden hayrına bir dondurma daha versin diye.

Ayrıca; Bilgisayar bilgi işlemleri için üretilmiş bir araçtır. Yani oyun için üretilmiş bir şey değil. Öyle olsaydı adı OYUNSAYAR olurdu..
    Oyun oynayacaksanız, oyun konsolları var onlardan alın ve bilgisayarı bilgi işlemi için kullanın..
    İyi forumlar..

Kardeşim ben burda yardım istiyorum sen tartışmaya gidiyosun. Ben bu bilgisayara ayıptır sölemesi ama 1700lira para saydım bu çöpe mi gitsin. Ben bunu devamlı servise göndereceksem ne anlamı kaldı bunun. Hem biz bilgisayar ayrı konsolu ayrı alacak kadar zengin değiliz.

• eğer aşırı ısınma varsa bence de servise gönderin. ve sol alt köşede sanırım hdd var.. hdd nin aşırın ısındığını özel olarak not düşün. onlar işlemci ve ekran kartının sıcaklığına bakıp normal değip geri gönderebilirler.

quote:

İyi forumlar..

kusura bakmayın ama yorumunuz son derece gereksiz ve saçma olmuş. bilgisayarda madem oyun oynanmaz, bilgisayarlar oyun için üretilmemiş niye nvidia ve amd sürekli yeni ekran kartı çıkarıyorlar. oyun yapımcıları niye pc için oyun üretiyorlar. işlemci testlerinde niye oyunlardaki performaslarda değerlendiriliyor. insanlar niye pc için binlerce lira ödüyor. o zaman normal ev kullanıcıları alsın bir netbook, internete girsini basit işlemleri yapsın yeter. oyunu konsolda oynasın, filmi sinemada izlesin, müziği de müzik setinde dinlesin

• quote:

İyi forumlar..

quote:

kusura bakmayın ama yorumunuz son derece gereksiz ve saçma olmuş. bilgisayarda madem oyun oynanmaz, bilgisayarlar oyun için üretilmemiş niye nvidia ve amd sürekli yeni ekran kartı çıkarıyorlar. oyun yapımcıları niye pc için oyun üretiyorlar. işlemci testlerinde niye oyunlardaki performaslarda değerlendiriliyor. insanlar niye pc için binlerce lira ödüyor. o zaman normal ev kullanıcıları alsın bir netbook, internete girsini basit işlemleri yapsın yeter. oyunu konsolda oynasın, filmi sinemada izlesin, müziği de müzik setinde dinlesin

Kesinlikle doğru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mthnn -- 4 Haziran 2011; 15:32:19 >

• HP'Lerin sorunu bu zaten aşırı ısınmaları bende dv6651 laptop kullanıyorum sırf bu yüzden soğutucu yaptım kendime fanların sesi yüksek ama şarkı dinlediğimden hissetmiyorum bile sizede tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagokafkefkasva

eğer aşırı ısınma varsa bence de servise gönderin. ve sol alt köşede sanırım hdd var.. hdd nin aşırın ısındığını özel olarak not düşün. onlar işlemci ve ekran kartının sıcaklığına bakıp normal değip geri gönderebilirler.

quote:

İyi forumlar..

gönderdiğimde fanı değiştirmişer bide harddiski değiştirmişler eskisine göre daha iyi tabi ama 50C arada 80C sıcaklık iyi değil.
    Son birşey sorucam malum havalar ısınmıya başladı tabiki bilgisayarlarda bana dv6 için önerebileceğiniz sağlam bir soğutu varmı?
    o Birde arkadaşa verdiğiniz cevap benim dilime tercüme olmuş.
    İyi Forumlar...

• max 80 C yine biraz yüksek bir 10 derece daha düşse iyi olurdu ama sanırım StoryLine dediği gibi genel bir sorun var. soğutucular hakkında pek fikrim yok ama aşağıdaki ürünleri alanlar memnunmuş, gerçi nomal soğtuculara göre fiyatları yüksek ama iyi bir soğutma istiyorsanız paraya kıyacaksınız.

CRADIA FLEX ALÜMİNYUM NOTEBOOK SOĞUTUCU

ZALMAN ZM-NC3000 NOTEBOOK SOĞUTUCUSU

• Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. En sonunda bir soğutucu aldım. Yapılan yorumlar da çok iyi. İnşallah işe yarar.
    http://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-nbn-5228-gp-johnlone-12---15.4-notebook-sogutucu-%282-port-usb%29/productdetails.aspx?I_ID=41581
  • usbli soğutucuların bir işe yaradığını düşünmüyorum acıkcası 5v ve tek fan kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.