Ürün cd yazmasına rağmen, dvd yazdıktan sonra dvd içeriğini boş göstermekte..DVD Writer kaynaklı bir sorun olabileceğini düşünüyorum..Yada windowstan IDE ayarı mı gerekiyor..?ki öle olabileceğini hiç sanmıyorum...CD yazma bölümü ayrı DVD yazma bölümü ayrı mı acaba..? ilk başta bahsettiğim gibi CD yazamada herhangi bir sorun yok..ama dvd leri sorunsuz yazmasına rağmen, yazma sonrası dvd ler boş..DVD ler Philips DVD+R...
Teşekkürler..
quote:
Orjinalden alıntı: Toshiba_A200
Merhabalar...
Ürün cd yazmasına rağmen, dvd yazdıktan sonra dvd içeriğini boş göstermekte..DVD Writer kaynaklı bir sorun olabileceğini düşünüyorum..Yada windowstan IDE ayarı mı gerekiyor..?ki öle olabileceğini hiç sanmıyorum...CD yazma bölümü ayrı DVD yazma bölümü ayrı mı acaba..? ilk başta bahsettiğim gibi CD yazamada herhangi bir sorun yok..ama dvd leri sorunsuz yazmasına rağmen, yazma sonrası dvd ler boş..DVD ler Philips DVD+R...
Teşekkürler..
Serinin dvd sürücülerinde sorun var.Her dvd'i yazdırmıyor.Servise götürmenizi öneririm
benim eski alet bendede yapıyordu nero ile yazıyordum sonra başka bir programla yazmaya başladım sorun hallolmustu ama seninki sanırım donanımsal bir sorum...
Arkadaşım o sorun dv6000 sorunu bendede aynısı olmuştu sorunun donanımsal ben tüm ayarları yapmıştım yinede çözülmüyor Sonuçta elinde bir sürü dolu zannettiğin boş dvd kalmasını istemiyorsan garantisi varsa hemen servise yolla yenisi ile değiştirirler.
quote:
Orijinalden alıntı: Toshiba_A200
Merhabalar...
Teşekkürler..
merhabalar...
Eski bir konu ama yinede sonuçlandığından dolayı cevaplama gereği duydum.. garanti süresinin bitmesine 14 gün kala ürünü servise yolladım.. ups kargo bulunduğum yerden geldi aldı.bir hafta sonra üründe batarya vede dvd yazıcı değişmiş olarak teslim edildi..vede herhangi bir ücret talep edilmedi..müşteri memnuyieti açısından bu konuyu cevaplama gereği duydum..