Şimdi Ara

HP ENVY SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ... (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
3
Favori
36.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bnde amerkıdan almak ıstıyrm. nasl ve nerdn alıcam.garantısı olucak mı?
  • ne kadara aldıgını ogrenebılırmym?
  • Garantisi olmaz turkiyede 3-3250 gibi bir fiyata almistim.yerinde olsam o fiyata turkiteden envy 17 bekler alirim .bence bekleme hatta git monster gx660r al gtx460m ekran kartli.
  • 17 türkiyeye gelecekmiki???
  • sanırım gelecek hp türkiye sayfasında var
    http://h10010.www1.hp.com/wwpc/tr/tr/ho/WF05a/321957-321957-3329744-3995710-3995710-4256095.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoNneCtinG_04 -- 22 Kasım 2010; 0:59:41 >
  • EmR 3153@ HP envy 17 türkiyeye gelirse acaba fiyatı ne kadar olur?3000 tl'yi geçer mi?
  • Envy 17'nin i5 işlemcili olanı var mı?
  • arkadaslar foruma epeydir giremiyordum is guc sebebiyle.iyi dilekleriniz icin tesekkur ediyorum.beyler ben biricik envy'mi motorsiklet alacagim icin satmayi dusunuyorum mantikli bir fiyat teklifi gelirse satacagim yakindada satisa koydugum siteden merak edenler makinanin resimlerini gorebilirler.almak isteyenler irtibata gecebilirler
  • internetten okuduğum kadarıyla envy 14 diz üstünde kullanılabilecek kadar serin kalmayı başarıyormuş. buarada beni en çok şaşırtan nokta ise ekranın 860 küsür kontrast değerine sahip olması. standart dizüstülerde bu oran ortalama 160-170 civarı olur. ekran kalitesi olarak macbookları bile geçmeyi başarmış.

tek merak ettiğim nokta ses olayı. beats bekleneni verememiş anlaşılan. standart dizüstülerden daha iyidir sesi sanırım. bu konuda bilgilendirebilecek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kittyhunter

internetten okuduğum kadarıyla envy 14 diz üstünde kullanılabilecek kadar serin kalmayı başarıyormuş. buarada beni en çok şaşırtan nokta ise ekranın 860 küsür kontrast değerine sahip olması. standart dizüstülerde bu oran ortalama 160-170 civarı olur. ekran kalitesi olarak macbookları bile geçmeyi başarmış.

tek merak ettiğim nokta ses olayı. beats bekleneni verememiş anlaşılan. standart dizüstülerden daha iyidir sesi sanırım. bu konuda bilgilendirebilecek var mı?

kalite olarak iyi fakat biraz az çıkıyor.srs audio sandbox programını kullanıyorum.o da zaten ses driver'ına entegre çalışıyor.ses hem yükseliyor.hem de equalizer ayarlarını yapınca mükemmeliyete ulaşıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: EmR_3153

quote:

Orijinalden alıntı: kittyhunter

internetten okuduğum kadarıyla envy 14 diz üstünde kullanılabilecek kadar serin kalmayı başarıyormuş. buarada beni en çok şaşırtan nokta ise ekranın 860 küsür kontrast değerine sahip olması. standart dizüstülerde bu oran ortalama 160-170 civarı olur. ekran kalitesi olarak macbookları bile geçmeyi başarmış.

kalite olarak iyi fakat biraz az çıkıyor.srs audio sandbox programını kullanıyorum.o da zaten ses driver'ına entegre çalışıyor.ses hem yükseliyor.hem de equalizer ayarlarını yapınca mükemmeliyete ulaşıyor

eğer böyleyse gerçekten iyi. fiyatına rağmen parasını son kuruşa kadar hak edecek bir ürün olduğunu düşünüyorum, incelik, şıklık, güç, zarafet hepsi bir arada bunda

• arkadaşlar daha yeni envy14 aldım.aldıgım hafta ürün teknik servise gitti.usb takınca gürültü çıkıyor makineden.bunla ilgili bir bilgisi olan varmıııııı?????
  • ben de envy 14 almayı düşünüyordum almasam mı acaba.. envy 15 iyi gibi ama türkiyede yok..
    ebaydan alırsak Amerika dan tr ye girişte %kaç vergi alınıyo net olarak bilen var mı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackal34

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-notebook-dizustu-bilgisayar-hp-envy15-i5-520m-2-4ghz-turbo-boost-up-to-2-93ghz-turkiyede-sat-31509555/detay

bataryayı alabilirim bana lazım oluyor ama ekran kartı yanlış olmuş 128 bit bir de o fiyata bence satamazsınız.benim i7'lik full hd 8 gb ram 2500'e gitmemişti.ama şans işi hayırlı satışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoNneCtinG_04 -- 27 Kasım 2010; 12:04:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: EmR_3153

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-notebook-dizustu-bilgisayar-hp-envy15-i5-520m-2-4ghz-turbo-boost-up-to-2-93ghz-turkiyede-sat-31509555/detay

bataryayı alabilirim bana lazım oluyor ama ekran kartı yanlış olmuş 128 bit bir de o fiyata bence satamazsınız.benim i7'lik full hd 8 gb ram 2500'e gitmemişti.ama şans işi hayırlı satışlar

saol emre dedigin gibi sans. makinayi kacdan gider diye 2 ay once satisi 2750den actim 2300 veren oldu adam yalvardi resmen ama satmadim tekrar sansimi deniyorum bakalim ne olacak satamazsamda zarari yok bir daha boyle bir makina bulamam seninde bildigin uzere ayrica teklifin ve uyarin(128 bit) icin saol ama satarsam komple

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackal34 -- 28 Kasım 2010; 3:53:20 >

• emre senin kullandigin hp external 8x hizinda dvd yazim hizi ortalama bir dvd 4.7gb ele alirsak 8x hizinda kac dk da yazimi hallediyor external almayi dusunuyorum hangi model hangi ozellikli external tavsiye edersin? su an SAMSUNG SE-S184M 18X EXTERNAL DOUBLE LAYER LIGHTSCRIBE DVD-RW almayi dusunuyorum yoksa bir 8xlik external idare edermi? ederse bunun orjinal hp marka externalleri satiliyormu acaba?
  • quote:

emre senin kullandigin hp external 8x hizinda dvd yazim hizi ortalama bir dvd 4.7gb ele alirsak 8x hizinda kac dk da yazimi hallediyor external almayi dusunuyorum hangi model hangi ozellikli external tavsiye edersin? su an SAMSUNG SE-S184M 18X EXTERNAL DOUBLE LAYER LIGHTSCRIBE DVD-RW almayi dusunuyorum yoksa bir 8xlik external idare edermi? ederse bunun orjinal hp marka externalleri satiliyormu acaba?

valla hiç ölçmedim kaç dk'da yazıyor diye formattan formata kullnıyorum.3-5 kez dvd yazdırmışımdır en fazla onda da ölçmedim.ya çok dvd'lerle haşır neşir değilsen al ir tane basit birşey yeter.hp satılıyor mu bilgim yok ama bence gerek de yok

• mustafa064 hp envy14 aldın mı sen...
  • arkadaslar hp17 var elimde isterseniz
    fiyati 3099 sifir ve adiniza faturalandirilacak
    erefurbished degil
    iki tane alacak arakadasa biraz ikram yaparim
    suatmargaret@hotmail.com
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.