Şimdi Ara

HP ENVY SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ... (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
3
Favori
36.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HP- ENVY 15.6" Laptop - 8GB Memory - 750GB Hard Drive- Natural Silver
    Features
    3rd Gen Intel® Core™ i5-3210M processor
    Features a 2.5GHz processor speed with Turbo Boost up to 3.1GHz.
    Intel® Core™ i5 processor
    Features smart 4-way processing performance with a speed boost.
    Intel® Turbo Boost Technology
    Delivers extra performance when you need it and increased energy efficiency when you don't. Intel® HD graphics provide extra graphics power for your laptop when you need it.
    8GB DDR3 SDRAM
    For multitasking power, expandable to 16GB.
    Multiformat DVD±RW/CD-RW drive
    Create custom DVDs and CDs.
    15.6" LED-backlit high-definition widescreen display
    With BrightView technology and 1366 x 768 resolution showcases movies and games in stunning clarity.

Bu nasildir arkadaslar sizce. Yarin abd den aldiricam acil cevaplarsaniz sevinirim:) hp nin en iyi modelleri hangileri acaba bu konda pek bilgim yokta:(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bios a nasıl giricem acaba? Cihaz: Hp envy 14-2050et
  • HP ENVY 14-1100ET de beyaz klayve aydınlatma ışıgı var bu ısık standrt parlaklıkdamı yoksa parlaklıgı ayarlanabilormu?
    Gördügüm başka bir envy de klavye aydınlatması daha parlakdı ve komple zemin aydınlatmalı idi bu ise klavye üstündeki tuşlar aydınlatmalı farklı her iki model?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BMW 528

HP ENVY 14-1100ET de beyaz klayve aydınlatma ışıgı var bu ısık standrt parlaklıkdamı yoksa parlaklıgı ayarlanabilormu?
    Gördügüm başka bir envy de klavye aydınlatması daha parlakdı ve komple zemin aydınlatmalı idi bu ise klavye üstündeki tuşlar aydınlatmalı farklı her iki model?

aşağı veya yukarı yöntuşu ve f5 tuışuna aynı anda basarsan klavye arka ışığının parlaklığını ayarlayabilirsin
  • @dereli_47 tesekkür ederim
  • Arkadaslar suanlik hp nin en iyi bilgisayari hangi modeli..
    Soyle asusun son modeline yakin var mi.?
  • arkadaşlar merhaba bende envy 17 3d kullanıyorum. bir iki arkadaş 3d lerde sorun yaşıyorum demiş powerdvd ile ben buna şöle bi çözüm buldum tridef in sitesinden playerini indirdim sbs formatındaki 3d filmleri çok rahat izliyorum . buraya yazmamdaki sebep ise bende bir konu açtım . makinada bulunan ikinci hdd boşluğuna biir ssd disk takmak istiyorum gidip aldım hatta ama bağlantısını çözemediğim için geri verdim vatana konuyuda bununla ilgili açtım. saolsun bir arkadaşımız video bulmuş orada adam bağlıyor ama farklı bir kablo ile . bu konu hakkında bana yardımvı olursanız çok sevinirim

http://forum.donanimhaber.com/m_71571646/tm.htm
  • beyler envy 17" laptop var bende laptop aşırı ısınıyor öyle böyle değil hele oyun oynarken 20-25dk da kapanıyor fazla ısındığı için,laptopun sol tarafı alev alev kalorifer borusu gibi... buna nasıl bir çözüm bulabilirim şuan crysis 3 oynuyorum 20dk da bir kapanıyor fan da aldım ayrıca ama oyun oynamaya fayda etmedi sadece normal açıkken kapanmıyor artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: byzantium

beyler envy 17" laptop var bende laptop aşırı ısınıyor öyle böyle değil hele oyun oynarken 20-25dk da kapanıyor fazla ısındığı için,laptopun sol tarafı alev alev kalorifer borusu gibi... buna nasıl bir çözüm bulabilirim şuan crysis 3 oynuyorum 20dk da bir kapanıyor fan da aldım ayrıca ama oyun oynamaya fayda etmedi sadece normal açıkken kapanmıyor artık

fanına saç,hayvan tüyü ya da ip falan dolanmışsa normaldir.. garantisi varsa götürüp temizlettirin garantisi yoksa alt kapaklarını açın ve sanayi de bir kompresörle hava tutturun.. kürdan gibi sivri birşeyle kıl,tüy,iplik gibi cisimleri çıkartın.. cpu ve gpu ya kolay erişebiliyorsanız ve eliniz yatkınsa macunlarını yenileyin..

bir de modelden modele değişiklik gösteriyor ama varsa şayet oyunlarda coolsenseyi tam kapasite çalıştırın ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakan456

quote:

beyler envy 17" laptop var bende laptop aşırı ısınıyor öyle böyle değil hele oyun oynarken 20-25dk da kapanıyor fazla ısındığı için,laptopun sol tarafı alev alev kalorifer borusu gibi... buna nasıl bir çözüm bulabilirim şuan crysis 3 oynuyorum 20dk da bir kapanıyor fan da aldım ayrıca ama oyun oynamaya fayda etmedi sadece normal açıkken kapanmıyor artık

fanına saç,hayvan tüyü ya da ip falan dolanmışsa normaldir.. garantisi varsa götürüp temizlettirin garantisi yoksa alt kapaklarını açın ve sanayi de bir kompresörle hava tutturun.. kürdan gibi sivri birşeyle kıl,tüy,iplik gibi cisimleri çıkartın.. cpu ve gpu ya kolay erişebiliyorsanız ve eliniz yatkınsa macunlarını yenileyin..

bir de modelden modele değişiklik gösteriyor ama varsa şayet oyunlarda coolsenseyi tam kapasite çalıştırın ;)

bende aynı sorunu masaüstü soğutucu standla çözdüm ve dediğin gibi fan yuvalarının pislikten tıkanması baya bi etkiliyor cihazı oyunlarda ve videolarda takılma yapıordu başlarda bendede. kompresör olayınıda bilgisayar ekipmanları satan bir dükkandan 20 tl ye ev için olan modelini aldım 2 haftada bir fanlarını temizliyorum 6 aydır herhangi bir sorunla karşılaşmadım.

HP ENVY SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Turker34

quote:

Orijinalden alıntı: Hakan456

quote:

bende aynı sorunu masaüstü soğutucu standla çözdüm ve dediğin gibi fan yuvalarının pislikten tıkanması baya bi etkiliyor cihazı oyunlarda ve videolarda takılma yapıordu başlarda bendede. kompresör olayınıda bilgisayar ekipmanları satan bir dükkandan 20 tl ye ev için olan modelini aldım 2 haftada bir fanlarını temizliyorum 6 aydır herhangi bir sorunla karşılaşmadım.

bende ümraniye imes sanayiye gittim sırf bu iş için :s eski hp 6730s model laptopum vardı.. her yerini temizledim.. sanayideki cihazın bar ı daha yüksekti.. uçuruyordu resmen :) tertemiz olmuştu.. yalnız çiplere çok yakından tutmamak gerek.. birde astım hastası ya da toza alerjisi olan maske kullanmalı..

son ki hp 4540s mi alırken tamamen bu işe odaklandım.. güçlü ama işlemci gibi doanımlara da ulaşmak kolay olsun istedim.. altta bir kapak var adamlar vida bile koymamış çok rahat açılıyor.. cpu ugrade etmek çocuk oyuncağı.. daha önce çok laptop açtım.. cpu ve fanına ulaşmak için full kasayı sökmeniz gereken modeller bile var :s

• açtım laptopu bugun,açması kolaymış fana baktım toz yumaklarını fanın süngeri sandım o derece çoktu şuan memnunum tekrar 3 ayda bir temizlemek lazım arada baya bir fark oluyor gerçekten fakat tam oturtamadım herhalde bataryası oturmuyor yarın tekrar uğraşıp halledicem çıkacak yine o kadar vida
  • quote:

açtım laptopu bugun,açması kolaymış fana baktım toz yumaklarını fanın süngeri sandım o derece çoktu şuan memnunum tekrar 3 ayda bir temizlemek lazım arada baya bir fark oluyor gerçekten fakat tam oturtamadım herhalde bataryası oturmuyor yarın tekrar uğraşıp halledicem çıkacak yine o kadar vida

Madem o kadar acacaksin bari hepsiburada.com dan akasa marka 6tl lik macundanda al.. gpu ve cpu bakir sogutucusunu cikartip 2 sine de sur.. isinan parca olunca hemen sucu cpuya atiyoruz ama gpu nunda altta kalir yani yok ;)

• beyler laptop tavsiye diye konu açmıştım ona bir göz atıp yardımcı olur musunuz

• quote:

açtım laptopu bugun,açması kolaymış fana baktım toz yumaklarını fanın süngeri sandım o derece çoktu şuan memnunum tekrar 3 ayda bir temizlemek lazım arada baya bir fark oluyor gerçekten fakat tam oturtamadım herhalde bataryası oturmuyor yarın tekrar uğraşıp halledicem çıkacak yine o kadar vida

bence 3 aya bırakma haftada bir bilemedin iki haftada bir yapmalısın.ister istemez evdeki tozları alıo cihaz.bende birtek hp de yaşadım bu sorunu bugune kadar nedense diğer makinalarda pek rastlamadım.

• Arkadaşlar Merhaba

Dün itibariyle hp-envy-dv7-7300et-intel-core-i7-3630qm modelini aldım. Siz bir sorum olacak; klavyenin orta üst bölümü bombeli duruyor. Bir yerde bilinçli olarak öyle yapıldığını okudum ama içime sinmedi. Bilgisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nixus -- 29 Ağustos 2013; 10:28:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nixus

Arkadaşlar Merhaba

Dün itibariyle hp-envy-dv7-7300et-intel-core-i7-3630qm modelini aldım. Siz bir sorum olacak; klavyenin orta üst bölümü bombeli duruyor. Bir yerde bilinçli olarak öyle yapıldığını okudum ama içime sinmedi. Bilgisi olan var mı?

Ben de bu modeli almayı düşünüyorum. Birkaç sorum olacaktı.
    -Memnun musunuz?
    -Isınma sorunu var mu?
    -Pili kaç saat gidiyor?
    -TV'ye kablosuz bağlanabiliyor mu?
    -Blu ray kaç GB yazabiliyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oturkmen

quote:

Arkadaşlar Merhaba

-Memnun musunuz?
    -Isınma sorunu var mu?
    -Pili kaç saat gidiyor?

- Evet memnunum, güzel bir bilgisayar.
    - ısınma problemi yaşamadım ama diablo 3 dışında kastıracak bir oyun da oynamadım.
    - pil full özellikler açıkken 1.5-2 saat gidiyor. mantıklı bir güç planı yapılırsa 3 saat ve üzeri gidecektir.
    - tv'ye kablosuz bağlanmayı denemedim ama hp'nin bağlatın yazılımı var.
    - blu ray yazmayı da henüz denemedim.

bunların dışında ses sisteminin çok iyi olduğunu söyleyebilirim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oturkmen

quote:

Arkadaşlar Merhaba

-Memnun musunuz?
    -Isınma sorunu var mu?
    -Pili kaç saat gidiyor?

- Evet memnunum, güzel bir bilgisayar.
    - ısınma problemi yaşamadım ama diablo 3 dışında kastıracak bir oyun da oynamadım.
    - pil full özellikler açıkken 1.5-2 saat gidiyor. mantıklı bir güç planı yapılırsa 3 saat ve üzeri gidecektir.
    - tv'ye kablosuz bağlanmayı denemedim ama hp'nin bağlatın yazılımı var.
    - blu ray yazmayı da henüz denemedim.

bunların dışında ses sisteminin çok iyi olduğunu söyleyebilirim.

Ben de geçen hafta aldım. Klavyenin orta tarafı bombeli evet. Ama oraya bastırınca biraz daha oturdu. Sanırım türkçe klavyeyi takarken biraz berecerememişler.

Space tuşunun kenarlarına basarken algılamıyor. Sizde de oldu mu? Bir çözümü var galiba.

F tuşları Fn'e basılı olunca işliyor. Bu ilginç.

Tv'ye kablosuz Widi ile bağladım. Çok süper oldu.

Acaba 50GB BD-RE 'ye yazsam kabul eder mi? Destekliyor mudur?

256GB SSD aldım. Yakında takacağım. Bakalım daha da hızlanacak mı. Çıkan hard diski de harici kutuya koyacağım.

Windows 8'e yeni geçtim. Biraz zorlanıyorum. Start menüsü yok ama bir programını kurdum. Skype de ilginç olmuş. Başka kullanıcıyla skype açamadım.

• Hp envy m6 1160st cov86ea bu modeli bilenler varsa yardımcı olabilirmi.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.