Şimdi Ara

HP ENVY SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ... (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
3
Favori
36.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • onu tam bilmiyorum ama bir arkadaşın başına gelmiş. korsan oyunlardan dolayıdır dedim ama orjinal oyunlarda da aynı şey oluyor muş.
    windowsu baştan yükleyecek bakalım tekrar olacakmı virüs olabilir diye şüphelendik çünkü.
    sonucu yazarım haftaiçi.
  • arkadaşlar benim de bir sorum var.
    bende envy 14 var, cihazda hdmi ve minidisplay çıkışları var bildiğiniz gibi. 2 tane ekran bağlamak istiyorum bu cihaza, yalnız biri 1650*1050 biri 1920*1080 çözünürlükte. minidisplay gdmi dönüştürücü alsam ikinci ekranı da bağlayabilir miyim?
  • Ayni anda 2 ekrana goruntu verebilirsiniz oncelikle bunu soyliyim ve evet mdisplay donusturucu ile goruntude sorun yasamazsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @nohackmove teşekkürler hızlı cevabınız için. :)
  • @nohackmove hocam dönüştürücüyü aldım ancak şu anki durumda notebook'un ekranını da kullanmak mümkün olmuyor. 3. ekranı sisteme dahil etmek istediğimde ekranlardan birinin devre dışı bırakılması gerektiğine dair bir uyarı alıyorum. biraz araştırdım ancak net bir çözüm bulamadım. bir çözümü var mıdır üç ekran için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buremba

@nohackmove hocam dönüştürücüyü aldım ancak şu anki durumda notebook'un ekranını da kullanmak mümkün olmuyor. 3. ekranı sisteme dahil etmek istediğimde ekranlardan birinin devre dışı bırakılması gerektiğine dair bir uyarı alıyorum. biraz araştırdım ancak net bir çözüm bulamadım. bir çözümü var mıdır üç ekran için?

quote:

Orijinalden alıntı: nohackmove

Ayni anda 2 ekrana goruntu verebilirsiniz oncelikle bunu soyliyim ve evet mdisplay donusturucu ile goruntude sorun yasamazsiniz.

demek istediğim oydu zaten
    notebooklarda aynı anda 3 ekrana görüntü veremezsiniz sadece 2 ekrana görüntü gelir.
    masaüstü bilgisayarlardakı ekran kartları ile o dediğinizi yani aynı anda 3 ekranı aktif edebilirsiniz. her ekran kartı ile de olmuyor sli veya crosfirex kullanmanız gerekiyor

Bu gibi durumlarda hızlı cevap almak için hp destek hattınıda arayabilirsiniz ama aynı cevabı vereceklerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohackmove -- 6 Haziran 2012; 21:04:10 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Buremba

@nohackmove hocam dönüştürücüyü aldım ancak şu anki durumda notebook'un ekranını da kullanmak mümkün olmuyor. 3. ekranı sisteme dahil etmek istediğimde ekranlardan birinin devre dışı bırakılması gerektiğine dair bir uyarı alıyorum. biraz araştırdım ancak net bir çözüm bulamadım. bir çözümü var mıdır üç ekran için?

quote:

Ayni anda 2 ekrana goruntu verebilirsiniz oncelikle bunu soyliyim ve evet mdisplay donusturucu ile goruntude sorun yasamazsiniz.

demek istediğim oydu zaten
    notebooklarda aynı anda 3 ekrana görüntü veremezsiniz sadece 2 ekrana görüntü gelir.
    masaüstü bilgisayarlardakı ekran kartları ile o dediğinizi yani aynı anda 3 ekranı aktif edebilirsiniz. her ekran kartı ile de olmuyor sli veya crosfirex kullanmanız gerekiyor

Bu gibi durumlarda hızlı cevap almak için hp destek hattınıda arayabilirsiniz ama aynı cevabı vereceklerdir.

aslında pek şaşırdım diyemem, bununla ilgili bir şey okumuştum ama emin değildim pek. notebook ekranındansa harici bir ekran kullanmak zaten daha rahat, bu durumda pek sorun yok da olsa iyi olurdu tabi. :) masanın üstünden de kaldırmış oldum böyle notebook'u, cayır cayır yanıyordu zaten, yazın bana baya sorun çıkartacakmış gibi duruyor. :/
    hp desteği benzer bi durum için aramıştım ama ordakiler pek bilgili gözükmüyorlardı, teknik servise götürdüm sıcaklık sorunu için format atıp geri verdiler cihazı. bir daha hp zor yani. :)

• peki şu-a-nda iki monitörüde farklı çözünürlükte ayarlayabildiniz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohackmove -- 7 Haziran 2012; 9:24:59 >
  • Merhaba Arkadaşlar, Biz bu pc'yi 2 hafta önce Vatan bilgisayardan aldık 3d demo videolarini Cyberlink Adlı programdan izliyoruz ama demo kısa yani. Taşınabilir HDD'e film attırdım 3d özellikli ama ne yaptıysam 3d izleyemiyorum çift ekran çıkıyor yada HD görüntü çıkıyor 3D olarak bir türlü izleyemedimö Bu Konudqa yardımcı Olabilecek Arkadaş Varmı ? E-mail Atmanız mümkünmü veya buraya yazmanız ?
  • bilgisayarınızın ekranı 3d ozelliği varmı
    çünkü envy 14 te 2 farklı versiyon mevcut biri 3d destekli biri değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: d0zer

Merhaba Arkadaşlar, Biz bu pc'yi 2 hafta önce Vatan bilgisayardan aldık 3d demo videolarini Cyberlink Adlı programdan izliyoruz ama demo kısa yani. Taşınabilir HDD'e film attırdım 3d özellikli ama ne yaptıysam 3d izleyemiyorum çift ekran çıkıyor yada HD görüntü çıkıyor 3D olarak bir türlü izleyemedimö Bu Konudqa yardımcı Olabilecek Arkadaş Varmı ? E-mail Atmanız mümkünmü veya buraya yazmanız ?

Sanırım Half SBS türünde bir film yüklemişsiniz.Cihazın üzerinde gelen program bu türü desteklemiyor.PowerDVD programını güncellerseniz izleyebilirsiniz hayırlı olsun bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: aslanemre58

quote:

Merhaba Arkadaşlar, Biz bu pc'yi 2 hafta önce Vatan bilgisayardan aldık 3d demo videolarini Cyberlink Adlı programdan izliyoruz ama demo kısa yani. Taşınabilir HDD'e film attırdım 3d özellikli ama ne yaptıysam 3d izleyemiyorum çift ekran çıkıyor yada HD görüntü çıkıyor 3D olarak bir türlü izleyemedimö Bu Konudqa yardımcı Olabilecek Arkadaş Varmı ? E-mail Atmanız mümkünmü veya buraya yazmanız ?

Sanırım Half SBS türünde bir film yüklemişsiniz.Cihazın üzerinde gelen program bu türü desteklemiyor.PowerDVD programını güncellerseniz izleyebilirsiniz hayırlı olsun bu arada

Tabiki 3D Destekli Demoları izleyebiliyorum 3D Gözlükle Ama mkv Formatinda 3D Film Attırdık onları izleyemiyoruz.

• Orijinalden alıntı: d0zer

Orijinalden alıntı: aslanemre58

Bir Deneyeyim Haber Ederim buradan Teşekkürler.

• yok olmadı PowerDvd hata verip Kapanıyor Bana Yardımcı olacak varmı ?
  • :) ABD'Den hp envy 17 3090nr 3d edition sipariş ettim 2876tl - 1589 dolar
    http://www.buydig.com/shop/product.aspx?omid=118&utm_id=14&ref=nextag&utm_source=NexTag&utm_medium=cpc&utm_campaign=HP173090NR&sku=HP173090NR

:) 25 haziranda gidip ordan alıcagım.

Türkçe klavye taktırmak mümkünmü bu modele, ingilizce klavyeden türkçe kalvyeye geçmek ne kadar tutar?

SPECIFICATIONS

OPERATING SYSTEM
    - Genuine Windows 7 Home Premium (64-bit)

PROCESSOR
    - 2nd generation Intel Core i7-2670QM Processor 2.20 GHz with Turbo Boost Technology up to 3.10 GHz

MEMORY
    - 8GB 1600MHz DDR3 SDRAM (2 DIMM)
    - Maximum supported = 8GB

ACCESSIBLE MEMORY SLOTS
    - 2

VIDEO GRAPHICS
    - Radeon HD 7690M XT switchable graphics with 1024MB GDDR5 and up to 5093MB total graphics memory

HARD DRIVE
    - 830GB dual drive (80GB mSATA SSD + 750GB 7200RPM HDD)

FINISH AND FEATURES
    - All-aluminum body in nero black and natural silver
    - HP TrueVision HD Webcam (Skype HD capable) with integrated microphone

MULTIMEDIA DRIVE
    - Slot-loading Blu-ray player and SuperMulti DVD burner

DISPLAY
    - 17.3-inch diagonal Radiance Full HD 3D Infinity LED-backlit display (1920x1080)

NETWORK CARD
    - 10/100/1000 Gigabit Ethernet LAN (RJ-45 connector)

WIRELESS OPTION
    - Intel 2x2 802.11a/g/n WLAN + Bluetooth with WiDi

DIGITAL MEDIA
    - 2-in-1 digital media card reader for Secure Digital cards and Multimedia cards

AUDIO
    - Beats Audio with 6 speakers and a subwoofer
    - HP Wireless Audio

KEYBOARD
    - HP Radiance Backlit Keyboard

POINTING DEVICE
    - HP Imagepad with on/off button and precision multi-touch gesture support.

EXTERNAL NOTEBOOK PORTS
    - 3 SuperSpeed USB 3.0
    - 1 Universal Serial Bus (USB) 2.0
    - 2 DisplayPorts
    - 1 HDMI
    - 1 RJ-45 (LAN)
    - 2 Headphone-out
    - 1 Microphone-in

DIMENSIONS
    - 16.37" (L) x 10.66" (W) x 1.28" H
    - 41.5798cm x 27.0764 cm x 3.2512 cm
    WEIGHT
    - 7.37 lbs ------> 3.34kg

SECURITY
    - Kensington MicroSaver lock slot
    - Power-on password
    - Accepts 3rd-party security locking devices

POWER
    - 120W AC adapter
    - 6-Cell 86WHr lithium-ion HP extended life battery

BATTERY LIFE
    - Up to 5 hours and 30 minutes

WARRANTY AND SUPPORT
    - 1-Year Limited Hardware Warranty with Toll-Free Support (NA)
    - 1-Year Free Hardware Technical Support
    - 30-Days Free Limited Software Support with 1-Year (from date of purchase) with Product Registration.

SOFTWARE

SECURITY AND SUPPORT
    - Free 2-year Norton Internet Security 2012 Subscription -----> :) 2 yıl bedava norton
    - HP Security Assistant: Update your PC, troubleshoot problems and get technical support.
    - HP Power Manager: Adjust settings for optimal battery life or performance.
    - HP Recovery Manager: Recover, restore, and create recovery media for your PC.
    - The NextBench
    - HP ProtectSmart Hard Drive Protection (HP 3D DriveGuard)
    - HP CoolSense: Turn it on to stay comfortable when away from your desk or table.
    - Adobe Reader
    - Adobe Flash Player
    - Adobe Shockwave Player
    - Microsoft Silverlight

PRODUCTIVITY AND FINANCE
    - Microsoft Office Starter: reduced-functionality Word and Excel only, with advertising. No PowerPoint or Outlook.
    - Windows Live Essentials 2011: Mail, Messenger, Photo Gallery, Movie Maker, Writer, Mesh
    - HP Radiance Backlit Keyboard: Turn proximity sensor off or on and set sensitivity level.

MULTIMEDIA AND ENTERTAINMENT
    - Adobe Photoshop Elements
    - Adobe Premiere Elements
    - Cyberlink PowerDVD Premium BD
    - Cyberlink Power2Go BE
    - Cyberlink YouCam DE: Chat live and capture video or photos. Be yourself or a favorite avatar!
    - DreamWorks' Puss in Boots 3D demo clip
    - HP MovieStore powered by Rovi: Rent or buy latest movies and TV shows.
    - Beats Audio
    - HP Wireless Audio
    - TriDef Ignition Gaming Client

INTERNET SOLUTIONS
    - Internet Explorer 9
    - HP Wireless Display
    - Project your content on your HD TV-wirelessly.

• Hayırlı olsun güzel cihaz fakat bana biraz pahalı geldi
    Klavyeyi değiştirmeye gerek yok sticker ile halledilir
    @d0zer sadece o filmlerde mi hata veriyor yoksa genelde mi?
  • Ben Sadece 3D Filmleri izleyemiyorum Resimli Anlatabilen olsa keşke Taşınabilir HDD'ye Film Yüklettim Ama HD Seyredebiliyorum 3D Olarak izleyemiyorum 3D Açmaya Çalışınca Kapatıyor Power DVD :(
  • bende sorun yok ekran kartini intelden atiye gecirmen gerekiyor 3d film izleyebilmek icin onun icinde msn messanger dahil tum programlari kapaman gerekiyor yada bilgisayari yeniden baslatman gerekir.
    bu bilgisayar icin 17.3 inch canta onerisi olan varmi ?
    hala amerikadayim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x6630 -- 2 Temmuz 2012; 12:00:52 >
  • normal icindeki ornek filmi 3d izleyebiliyorum.
    ancak benki x264 3d hsbs ( half side by side) filmi acmam ici gerekn ayar etkin durumda degil.
    bundan dolayi tek bir pencerede ayni filmden 2 tane gorunuyor.
    powerdvd settings - video - tru theather display settings - compre mode.
    gecebilmek icin ne yapmaliyim hardware acceleration kapali ama bir ise yaramadi.
    bu arada windvd ile 3 boyutlu filmleri izleyemiyorum gozlukle bakmama ragmen sanki gozluk onda aktive olmadi.
  • Arkadaşlar benim çok sıkıntılı bir problemim var HP Envy 14 sahibiyim ve hangi oyunu yüklediysem hiç birini oynıyamıyorum ve isyan aşamasına geldim kendım windows 7 64 bit profeyonel kurdum sıfırdan ve en son driver ları kurdum ama yok (assassing creed 1) i bile okadar kasarak acıyokı anlatamam kardesımde i3 sony var assassing creed 1 i ona da yükledim denemek amaçlı çatır çatır acıyo bu sıkıntı sadece bendemı var acaba yoksa genel bır sorunmu yada yapmam gereken bırseymı var yardımcı olursanız cok sevınıcem....
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.