Şimdi Ara

Hp Flash disk Sürekli Hasarlanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 32 gb hp marka bir flash diskim var ve bana gerçekten çok çektirdi veri kaybı konusunda. Örneğin herhangi bi dosyayı atıyorum çıkarıp taktığımda dosya dizini bozuk vs gibi hatalar veriyor ve tekrar biçimlendirmeden sorun çözülmüyor. Flash diske kopyalama yaptıktan sonra tekrar biçimlendirmeden başka bişey atma şansım hemen hemen sıfıra düşüyor. Ntfs, fat32 gibi formatlarda da denedim ama sonuç aynı, nasıl çözebilirim? Yazıyı okuyan herkese teşekkürler!

• Selam. Flash disk'i USB 3.0 portunda mı kullanıyorsunuz?
  • Elinizdeki urun malesef ki 32gb degil. Bir zamanlarin unlu furyasi 1-2gb bellekleri 32-64gb olarak gosterip satilmasi idi. Elinizdeki ornekte bunlardan biri. Gecmis olsun.
  • tükrük kullanıcısına yanıt
    yok hayır 2.0 port
  • ürün bildiğiniz 31.995 mb hatta sonuna kadar doldurup kullandığım zamanlarda oldu yani 1-2 gb olması söz konusu bile değil. ram boost vs özelliğide kullanılabilir durumda bilirsiniz ki bu 1-2 gb bellekler için söz konusu değildir.
  • Tamam arkadasim sen daha iyisini biliyosun ben 16gb flash i sonuna kadar doldurup tek sıkıntı yasamiyorum sendeki bozuluyor. 512mb icin bile ram boost ozelligi kullanilir neden kullanilmasin olayin tamamen usb bellegin okuma yazma hizi ile alakali oldugunu bilmektir olay...
  • Neyse teşekkür ederim ne yazık ki bu bi çözüme götürmüyor bizi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cozum basit. baska bir usb bellek alin gercek olsun bu sefer ki... sahte olup olmadigini anlamak istiyorsanizdahttp://forum.donanimhaber.com/m_40059707/tm.htm okuyun...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.