Şimdi Ara

HP G62-B16ST TTNET KAMPANYASI İNCELEME (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
386
Cevap
1
Favori
85.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: YrkndrY

İşletim sistemini yükseltmeye gerek var mı acaba? Varsa hangi sürüme geçmeli ve nereden edinebiliriz? Bir de indirdiğimiz sürüm hem masaüstü hem laptopta çalışır mı? driver sıkıntısı olur mu

Ben Ultimate sürümünü kullanıyorum. Pek kullanılmasa da ekstra özellikler var. En basitinden tema falan değiştirebiliyorsunuz. Ayrıca dizüstü masaüstü diye ayrımı yoktur. Driver sıkıntısı da çekmezsiniz. İnternetten edinebilirsiniz ama buradan anlatamam, yasal değil.

Ayrıca fonksiyon tuşlarının ters çalışması onun özelliğidir. Herhangi bir sorun yok. Çünkü F tuşları genelde multimedya tuşları için kullanılıyor ve bunun için FN tuşuna basmak zorunda kalmayın diye direk F tuşlarına basarsanız multimedya tuşları çalışıyor. F tuşlarını kullanmak isterseniz bildiğiniz üzere FN tuşuna basmak zorundasınız.

SLiM_BoY Pazartesi ararayımda, durumu bir sorayım. Aynı ürünü geri göndermelerini istemiyorum çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 29 Ocak 2011; 23:12:41 >

• @hardcrss

tamam hocam teşekkürler bu arada bad company 2 yi low ayarlarda orta akıcı seviyede oynuyorum. frapsle bakmadım daha. ama müthiş de değil kötü de değil.
    sizin nasıl acaba? Oynayan var mı, özel patch, optimizasyon falan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YrkndrY

@hardcrss

tamam hocam teşekkürler bu arada bad company 2 yi low ayarlarda orta akıcı seviyede oynuyorum. frapsle bakmadım daha. ama müthiş de değil kötü de değil.
    sizin nasıl acaba? Oynayan var mı, özel patch, optimizasyon falan var mı?

Benim oyunlarla aram yoktur.
  • Sol üst fandaki ısınmaya bulduğunuz çözümler nelerdir arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EFE_57

Sol üst fandaki ısınmaya bulduğunuz çözümler nelerdir arkadaşlar ?

altına kumanda koyuyorum ben
  • öncelikle cümleten iyi akşamlar arkadaşlar.ben aranıza yeni katıldım sırf bu sorunumu dile getirip sizlerden bilgi almak ve forumda ki seviyeli sohbetten dolayı.benim de başım ttnetten aldığım hp g62 ile dertte :S makinayı geçtiğimiz pazartesi almıştım ve daha 5 gün kullandıktan sonra aniden akranda renkli renkli gidip gelmeler oldu.bu eski tvlerde goruntu gider ya işte onun renkli olanından.belli bir muddet sonra da kendılıgınden kapanıyordu alet.bununla baya uğraştım en sonunda dün pcyi açtın ve fabrıka ayarlarına geri döndürdüm.sorun yine düzelmedi.şimdi 2 sorum var sizlere:
    1-fabrika ayarlarına geri döndürdüğüm için garanti gider mi?
    2-ürünü bugün ttnete verdim ve onlarda yarın mersa ya göndereceklerini söyledi.acaba ürünü yenisiyle değiştirirler mi?

şimdiden yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.iyi forumlar
  • b01et b10st gibi modellerde kı farklılıklar nedır ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: lonelyhero1905

öncelikle cümleten iyi akşamlar arkadaşlar.ben aranıza yeni katıldım sırf bu sorunumu dile getirip sizlerden bilgi almak ve forumda ki seviyeli sohbetten dolayı.benim de başım ttnetten aldığım hp g62 ile dertte :S makinayı geçtiğimiz pazartesi almıştım ve daha 5 gün kullandıktan sonra aniden akranda renkli renkli gidip gelmeler oldu.bu eski tvlerde goruntu gider ya işte onun renkli olanından.belli bir muddet sonra da kendılıgınden kapanıyordu alet.bununla baya uğraştım en sonunda dün pcyi açtın ve fabrıka ayarlarına geri döndürdüm.sorun yine düzelmedi.şimdi 2 sorum var sizlere:
    2-ürünü bugün ttnete verdim ve onlarda yarın mersa ya göndereceklerini söyledi.acaba ürünü yenisiyle değiştirirler mi?

Sizde aramıza hoşgeldiniz. Bizim ürünlerde bozuk zaten alışığız.

Üründe herhangi bir yazılım(format vs), harddisk, ram değişimi garantiyi bozmaz.
    Ürününüzde donanımsal bir sorun varsa -ki bence var- yenisi ile değiştirilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 31 Ocak 2011; 22:59:15 >

• Bir şanslı benmiyim anlamadım. Allah'a şükür ürünümde bu gibi hiçbir sorun çıkmadı. Benim düşüncem ben ilk çıktığı zaman aldım. Ondan sonraki gelen partilerde bir genel sorun olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slouphod

b01et b10st gibi modellerde kı farklılıklar nedır ??

Aşağıdaki linklerden iki ürünü karşılaştırabilirsiniz.

G62-b10ST

G62-b01ET

• quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

Orijinalden alıntı: lonelyhero1905

öncelikle cümleten iyi akşamlar arkadaşlar.ben aranıza yeni katıldım sırf bu sorunumu dile getirip sizlerden bilgi almak ve forumda ki seviyeli sohbetten dolayı.benim de başım ttnetten aldığım hp g62 ile dertte :S makinayı geçtiğimiz pazartesi almıştım ve daha 5 gün kullandıktan sonra aniden akranda renkli renkli gidip gelmeler oldu.bu eski tvlerde goruntu gider ya işte onun renkli olanından.belli bir muddet sonra da kendılıgınden kapanıyordu alet.bununla baya uğraştım en sonunda dün pcyi açtın ve fabrıka ayarlarına geri döndürdüm.sorun yine düzelmedi.şimdi 2 sorum var sizlere:

Sizde aramıza hoşgeldiniz. Bizim ürünlerde bozuk zaten alışığız.

Üründe herhangi bir yazılım(format vs), harddisk, ram değişimi garantiyi bozmaz.
    Ürününüzde donanımsal bir sorun varsa -ki bence var- yenisi ile değiştirilir.

hoş buldum arkadaşım.benim şansıma zaten hep 0 aldığım ürünler bozuk çıkar nedense cevabın için teşekkür ederim bu format işi kafamı kurcalamıştı baya inşallah dediğin gibi olur da değiştirirler

• slm arkadaşlar.
    msjları inceledim. cok mesaj var herkez yazmış ama ben hala karar veremedim. sizce bu bilgisayarı alırsam
    ''ohh be'' deme ihtimalim % kaç?
    Yoksa benimkide 9.günde kapanırmı?
    Bide kampanya devam ediyomu hala?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurkavukcu

slm arkadaşlar.
    msjları inceledim. cok mesaj var herkez yazmış ama ben hala karar veremedim. sizce bu bilgisayarı alırsam
    ''ohh be'' deme ihtimalim % kaç?
    Yoksa benimkide 9.günde kapanırmı?
    Bide kampanya devam ediyomu hala?

Kampanya şubat ayında bitiyor acele etmen gerek,çoğu şubede tükenmiş zaten.9 gün sonra bozulan var,hiç bozulmayanda var,şans meselesi.Hepsi bozuk çıkacak diye bir şey yok
  • Ati'nin son güncellemesi ile kasan birçok oyun rahat oynanabiliyor arkadaşlar. COD BO'da biraz kasma vardı çok patlama olan yerlerde şimdi rahat akıcı oynuyorum.
  • iyi inceleme teşekkürler
  • quote:

Ati'nin son güncellemesi ile kasan birçok oyun rahat oynanabiliyor arkadaşlar. COD BO'da biraz kasma vardı çok patlama olan yerlerde şimdi rahat akıcı oynuyorum.

biraz saçma olucak ama güncellemeyi nerden yüklediniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: modrizzt

quote:

Ati'nin son güncellemesi ile kasan birçok oyun rahat oynanabiliyor arkadaşlar. COD BO'da biraz kasma vardı çok patlama olan yerlerde şimdi rahat akıcı oynuyorum.

biraz saçma olucak ama güncellemeyi nerden yüklediniz ?

http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonmob_win7-64.aspx

• Beyler bu kampanyadan yararlanamadım. Acaba kampanyayı uzatırlarmı yada Şubattan sonra yeni bir kapmanya gelirse onun incelemesi ne kadar sürede düşer :D İnşAllah iyi birşey verirler yine - hiç sanmıyorum ama -
  • bu gün bi tanıdığım daha aldı nasıl yararlanamadınız ? faturalarınızda vs.. özel bir durum mu var ?
  • Merhaba arkadaşlar sizinle anormal bi durumu paylaşmak istedim tabi yorumlarınızıda bekliyorum.Olay şöyle;
    Ben ankarada öğrenciyim aileme ttnet kampanyasından hpg62 laptop aldırdım kendileri iskenderundalar.Ben gelene kadar hiç kullanmamışlar abim sadece çalışıyomu diye açmış bakmış çalışıyo geri kapatmış.Ve bu işlemide ttnette yapmış(belki sorun cıkabilir orada adamların yanında aç bak harddiskten felan ses geliosa değiştir demiştim). telekomda açıyo bakiyo sağlam sonra eve getiriyo kutuda kalıyor hiç dokunmuyolar.Ben geldim kullanıyorum şimdi ama bakıyorum explorerde gezilmiş sayfalar var geçmişte gözüken.Ayrıca belgelerim karşıdan yüklenenlerde bi dosya var.Ondan ayrı msn de kayıtlı bi mail adresi var.bi bayanın msn adresi.Abim bana kutuyu orda açtık sıfırdı diyo ve ekranın felan celatini de üstünde hala.Sıfırsa bu saydıklarım nasıl oluyor?Yorumlarınızı bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.