Şimdi Ara

HP G62 sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HP G62 laptop'um var sistem özellikleri ;

intel core i3 m370 2.40 GHz
    ram 3 gb ddr3 1066 mhz
    320 gb hdd
    ati hd 5470 ekran kartı
    windows 7 home basic 64 bit

Laptop hediye geldi sanırım cd'leri hediye eden kişide kaldı ve bulamadığını söylüyor 64 bit olduğu için bazı oyunları ve programları desteklemiyor

Windows 7 Ultimate 32 bit kurmayı düşünüyorum çünki 3 gb ram var ve 64 bit tek sorunum driver board, ekran kartı, wireless vs. vs. vs. sanırım windows 7 işletim sistemini kurunca bütün bileşenleri kuruyormuş işletim sistemini ultimate32 bit'e dönüştürsem bir sorun çıkarmı

• dün bir hp g62 modeline 64 bit win 7 ultimate kurdum.

3 tane ek driver kurmam gerekti.

ekran kartı, wireless, bir tane de adını tam anlamadığım birşey vardı..

hepsinin sürücüsü hp nin sitesinde var. fakat ekran kartı içi olan sürücü problem çıkarmıştı. ben de amd nin sitesinden indirip kurmuştum.
  • 64 Bit, 32 Bit'e oranla çok daha performanslıdır. Sadece bellek veri adresleme özelliğini göz önünde bulundurmakta doğru değildir.

Bazı yazılımlar yalnız 32 Bit'te çalıştığından sorun çıkartabilir, ancak oyunların kurulumunda sorun oluşması 32/64 Bit işletim sistemi ile alakası olacağını düşünmüyorum. Tabi ki siz 32 Bit'e geçmek istiyorsanız, sorunsuzca geçebilirsiniz. Sürücüleri haricen HP'nin sitesinden indirin ki sorun çıkmasın.

http://h20180.www2.hp.com/apps/Lookup?h_lang=tr&h_cc=tr&cc=tr&h_page=hpcom&lang=tr&h_client=S-A-R135-1&h_query=g62

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 11 Şubat 2011; 14:28:26 >

• @KazaAra : işte benimde sorunum driverlar işletim sistemini kurmadan önce indiriyim.

@makedonn : vermiş olduğunuz link için teşekkür ederim içerikleri tek tek kontrl edip inceliycemm
  • can eskiçakit bu sorunu çözmüştür... 0555 280 1992
  • arkadaşlar sorunu hp bile çözememiştir..bostancıda Dr.Laptop diye biryer var ...sahibi hp yi mat etmiştir..sorun bitmiştir ! forumlarda okudum kanada dan arayan var bu adamı!
  • bga_uzmani B kullanıcısına yanıt
    win7 64 ultimate yükledim ama pc windows logosundan ileri gitmiyor.

sorun ekran kartı mı işletim sistemimi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP ısınma sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.